Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@K-Black píše:
Jéžiši, teď přemýšlím, co jste našlyaby tam nějaký anonym nepsal že třeba dostal krém proti vráskám
Tak to dělá mééé
Taky jsem to nasla…super…tak at dobre slouzi
![]()
@K-Black píše:
Jezisi troosku no, ale nekdy tam nemam ani jeden
jojojojo, ještě jsem ten příspěvek bez překlepů neviděla ![]()
@K-Black píše:a co tenhle, ten je
jj, ty palce se ti povedly ![]()
@maritimka píše:
jj, ty palce se ti povedly
však mi to dalo práce
píšu z pc ![]()
Od manžela kabelka, šátek a peněženku. Vše Desigual. Moje oblíbená značka:-) Bylo to velké překvapení, protože manžel se dušoval, že letos pod stromečkem nebude nic. Dárek jsem si vybrala už v říjnu:-)
Od sestry a jejího přítele kniha, čaje, tea for one a náušnice.
Od rodičů sušička, pomalý hrnec, tefal actifry a parní hrnec.
Letos to bylo bohaté:-)
Svetr, krajkovou košilku a kalhotky - asi se přítel na něco chystá (nebo chce abych se nachystala já
), drogerku a zítra mě čekají ještě dárky od našich ![]()
Od manzela: 2 CD a DVD Lucie Bile, kalendar Lucie Bile, pak recepty Ivety Fabesove, Mixer, konvici Brita, porcelanovy set konvice a hrnicku, satek, kosmetiku MAC. A jako bonus jsem dostala darek za porod. Medailonek ve tvaru srdicka z bileho zlata, z jedne strany je nejak vyryta fotka dcery a z druhe strany je jmeno a datum narozeni. Jeste si pry mam vybrat retizek k nemu
A bylo to zabalene v suplicku, ktery byl u presypaci koule na ktere bylo napsano: Dekuji za vsechno, co pro me delas, a hlavne za to, ze jsi ![]()
No a od mych rodicu jsem dostala kalhoty na snowboard, svetr, spodni pradlo, ponozky, wobenzym
od tchyne a tchana nejake blbosti, pak od prarodicu penize. Takze sumasumarum jsem musela byt letos asi desne hodna, kdyz jsem mela tak najezeno ![]()
No ale nejvic toho stejne dostala ta nase mala cacorka ![]()
@K-Black píše:
však mi to dalo prácepíšu z pc
I ty jedna, to se dělá, takhle podvádět. Ale aspoń se přiznáš ![]()
Takze ja ty obvykly blbustky, vonavy mejdylko, nocni kosili, svicky, naramek, knizky, no samy malickosti ale moc mi udelaly radost ![]()
@Lipovanda píše: Šunkovar a anti-age krém… málem mě trefil šlak
to by me tez nepotesilo ![]()
Jezisi troosku no, ale nekdy tam nemam ani jeden