Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, pochlubte se, co jste dostali pod stromecek?
Ja dostala zasnubni prsten(konecne) a nausnice.
Gratuluju k zásnubám
Já ho dostala taky, ale už před 5 lety
Letos jsme dávali dárky jen našemu synovi ![]()
@ruzovazahrada píše:
Ahoj holky, pochlubte se, co jste dostali pod stromecek?Ja dostala zasnubni prsten(konecne) a nausnice.
už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět? ![]()
@berry4 píše:
už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět?
Což tahle raději něčí radost sdílet, než mu ji kazit „moudrými radami“.
@ruzovazahrada gratuluji k zásnubám, krásný dárek ![]()
@ruzovazahrada no jo, tím bych se chlubila taky
gratuluji… to mě se stát nemůže ![]()
@Almira-Alm píše:
Můj dárek![]()
Pěkný dárek
tak příjemné cestování ![]()
@Almira-Alm píše:
Můj dárek![]()
mohl by příští rok Váš Ježíšek k nám???
![]()
Gratulka k zásnubám ![]()
Já dostala samé praktické věci, např. náušnice
. Ale nejvíc toho měla samosebou dcera a my s manželem si nadělíme opožděný dárek někdy leden/únor - hory v Rakousku ![]()
Fyzicky jsem nedostala nic, ale dostala jsem rozzářený očka mojí dcery, když uviděla rozsvícený stromeček
. A jako bonus její radost, že může rozbalovat dárky, rvát papíry a rochnit se v nich (obsah ji až tak nebral
).
@berry4 píše:
už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět?
Vždyť je to přeci jedno, ne? Je tady miliony diskuzí o viditelnosti ducha, usínání dětí, příkrmech, tak proč by tu nemohlo být pár diskuzí o dárcích? Navíc se tyto diskuze zakládají jen o Vánocích, duchy tu řešíme zbylých 360 dní v roce…
@Meliora píše:
Fyzicky jsem nedostala nic, ale dostala jsem rozzářený očka mojí dcery, když uviděla rozsvícený stromeček. A jako bonus její radost, že může rozbalovat dárky, rvát papíry a rochnit se v nich (obsah ji až tak nebral
).
U nás to samé - zabalit balící papír do balícího papíru = nej dárek ![]()
Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbí
Ale tak snažil se ![]()
Tak ja jsem dostala knizku, kterou jsem chtela (padesat odstinu sedi)
a mam z ni hroznou radost..vsem muzu jen doporucit..jo a jeste mi manzel zaplati tetovani ![]()