Pochlubte se, co jste dostaly k Vánocům?

25.12.13 08:35

Pochlubte se!!!

Ahoj holky, pochlubte se, co jste dostali pod stromecek? :) Ja dostala zasnubni prsten(konecne) a nausnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1266
25.12.13 08:39

:palec: Gratuluju k zásnubám :-) Já ho dostala taky, ale už před 5 lety :mrgreen: Letos jsme dávali dárky jen našemu synovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.12.13 08:40
@ruzovazahrada píše:
Ahoj holky, pochlubte se, co jste dostali pod stromecek? :) Ja dostala zasnubni prsten(konecne) a nausnice.

už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
25.12.13 08:50
@berry4 píše:
už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět? ;)

Což tahle raději něčí radost sdílet, než mu ji kazit „moudrými radami“.
@ruzovazahrada gratuluji k zásnubám, krásný dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.12.13 08:59

Můj dárek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.12.13 08:59

@ruzovazahrada no jo, tím bych se chlubila taky :lol: gratuluji… to mě se stát nemůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.12.13 09:00
@Almira-Alm píše:

Pěkný dárek :mrgreen: tak příjemné cestování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.12.13 09:00
@Almira-Alm píše:

mohl by příští rok Váš Ježíšek k nám??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.12.13 09:01

@kve-tinka Náš ježíšek teď několik let nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 09:03

Gratulka k zásnubám :)

Já dostala samé praktické věci, např. náušnice :). Ale nejvíc toho měla samosebou dcera a my s manželem si nadělíme opožděný dárek někdy leden/únor - hory v Rakousku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
25.12.13 09:04

Fyzicky jsem nedostala nic, ale dostala jsem rozzářený očka mojí dcery, když uviděla rozsvícený stromeček :srdce:. A jako bonus její radost, že může rozbalovat dárky, rvát papíry a rochnit se v nich (obsah ji až tak nebral :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 09:05
@berry4 píše:
už ix kátá diskuse na to jedno a samé. Což takhle se podívat, co tu právě frčí a místo zakládání odpovědět? ;)

Vždyť je to přeci jedno, ne? Je tady miliony diskuzí o viditelnosti ducha, usínání dětí, příkrmech, tak proč by tu nemohlo být pár diskuzí o dárcích? Navíc se tyto diskuze zakládají jen o Vánocích, duchy tu řešíme zbylých 360 dní v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 09:05
@Meliora píše:
Fyzicky jsem nedostala nic, ale dostala jsem rozzářený očka mojí dcery, když uviděla rozsvícený stromeček :srdce:. A jako bonus její radost, že může rozbalovat dárky, rvát papíry a rochnit se v nich (obsah ji až tak nebral :D).

U nás to samé - zabalit balící papír do balícího papíru = nej dárek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
25.12.13 09:09

Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbí :nevim: Ale tak snažil se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.12.13 09:11

Tak ja jsem dostala knizku, kterou jsem chtela (padesat odstinu sedi) :D a mam z ni hroznou radost..vsem muzu jen doporucit..jo a jeste mi manzel zaplati tetovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný