Pochlubte se, co jste dostaly k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.12.13 11:06

@ruzovazahrada ja dostala klasika sprchace, pak nausnice a poukazku na 50eur do c&a.. to vsechno od nasich. Od manzela nic, pry to nestihl koupit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:07
@Ale85 píše:
Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbí :nevim: Ale tak snažil se ;)

tak mi to vyresili tak, ze jsem si prsten vybrala sama, aby se mi libil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:09
@sophinka1 píše:
Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličku :mrgreen: tak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost :mrgreen:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:11
@Krystal86 píše:
Gratuluji zakladatelko.
Můj vánoční dárek začal již před večeří, když manžel připravil jídlo a osmažil řízky a já měla čas fintit sebe a dcerku :-)
Jinak krom maličkostí mi největší radost udělala radost dcerky z rozbalování dárků

diky :kytka: a to rozbalovani a radost deticek je asi nejhezci pro kazdeho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
25.12.13 11:32
@atominnka píše:
@ruzovazahrada ja dostala klasika sprchace, pak nausnice a poukazku na 50eur do c&a.. to vsechno od nasich. Od manzela nic, pry to nestihl koupit :-(

teda, tak to je strašná výmluva :roll:
já jsem dostala od manžela vše, co jsem si přála: elektrické natáčky od Remingtonu, parfém od Escady :srdce:, 4 CD mé nejoblíbenější hudby, překrásný obal na mobil
od tchýně peníze, prášek na praní + aviváž a kapsle do Dolce Gusto a od našich kosmetiku a větší obnos částky na miminko, které čekáme, abych mohla koupit kočárek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
25.12.13 11:35

Ahoj také gratuluji k zásnubám, já bych si to taky moc přála, ale já dostala peníze a koupím si něco sama, parner neví co by mi vybral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6880
25.12.13 11:36

@ruzovazahrada právě že néééééééé…chlap furt mele, ale skutek utek, i když je pravda, že 2 roky to ještě nejsou :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.12.13 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 11:36

Já dostala takový dar, že vám to sem ani nenapíšu :mrgreen: jo a blbej mobil :roll: ale už se lepší, včera jsem ho ještě chtěla vyhodit z balkonu, dneska už jsem celkem spokojená :lol: jo a pičifuk, docela voní ;)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
25.12.13 11:43

Já dostala telefon chytřejší než já sama :think:

• Citovat
  • Upravit
18259
25.12.13 11:50
@Almira-Alm píše:
Můj dárek :mrgreen: :mrgreen:

Sakra to musela byt krabice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 11:53
@nikol.ondrášovka píše:

já taky 8o včera jsem si s ním užila spoustu srandy :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18259
25.12.13 11:55
@nikol.ondrášovka píše:

Pochybuju, ze umi varit, prat, zehlit apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.12.13 11:56

Velká gratulace :). U nás byl spíše Ježíšek pro děti. Já dostala od dcerky svíčkový stojánek na svíčku ve tvaru krychle ve stylu dopisu z Provence s vůní levandule a od manžela, to co jsem chtěla, poslední cédo Depeche Mode.
Synek 3 roky byl dnes ráno zklamaný, že pod stromkem už nejsou žádné dárky, ale když měl jít k babičce a nechtěl, tak ho tak manžel vylákal jen díky tomu, že tam určitě ještě nějaký pod stromkem bude :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.12.13 12:00

Fyzicky rovněž nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 12:25
@Raduš.ka44 píše:
Já dostala taky zehlicku a radost mám velkou. Jsme i takové, které žehlí rády.

Odstup Satanáši :lol:

Já dostala voňavku a měkejše.
Zakladatelko gratulace k zásnubám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný