Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ruzovazahrada ja dostala klasika sprchace, pak nausnice a poukazku na 50eur do c&a.. to vsechno od nasich. Od manzela nic, pry to nestihl koupit ![]()
@Ale85 píše:
Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbíAle tak snažil se
tak mi to vyresili tak, ze jsem si prsten vybrala sama, aby se mi libil ![]()
@sophinka1 píše:
Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličkutak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost
@Krystal86 píše:
Gratuluji zakladatelko.
Můj vánoční dárek začal již před večeří, když manžel připravil jídlo a osmažil řízky a já měla čas fintit sebe a dcerku
Jinak krom maličkostí mi největší radost udělala radost dcerky z rozbalování dárků
diky
a to rozbalovani a radost deticek je asi nejhezci pro kazdeho ![]()
@atominnka píše:
@ruzovazahrada ja dostala klasika sprchace, pak nausnice a poukazku na 50eur do c&a.. to vsechno od nasich. Od manzela nic, pry to nestihl koupit
teda, tak to je strašná výmluva ![]()
já jsem dostala od manžela vše, co jsem si přála: elektrické natáčky od Remingtonu, parfém od Escady
, 4 CD mé nejoblíbenější hudby, překrásný obal na mobil
od tchýně peníze, prášek na praní + aviváž a kapsle do Dolce Gusto a od našich kosmetiku a větší obnos částky na miminko, které čekáme, abych mohla koupit kočárek atd.
Ahoj také gratuluji k zásnubám, já bych si to taky moc přála, ale já dostala peníze a koupím si něco sama, parner neví co by mi vybral.
@ruzovazahrada právě že néééééééé…chlap furt mele, ale skutek utek, i když je pravda, že 2 roky to ještě nejsou ![]()
Příspěvek upraven 25.12.13 v 11:36
Já dostala takový dar, že vám to sem ani nenapíšu
jo a blbej mobil
ale už se lepší, včera jsem ho ještě chtěla vyhodit z balkonu, dneska už jsem celkem spokojená
jo a pičifuk, docela voní ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Já dostala telefon chytřejší než já sama
já taky
včera jsem si s ním užila spoustu srandy
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Já dostala telefon chytřejší než já sama
Pochybuju, ze umi varit, prat, zehlit apod. ![]()
Velká gratulace
. U nás byl spíše Ježíšek pro děti. Já dostala od dcerky svíčkový stojánek na svíčku ve tvaru krychle ve stylu dopisu z Provence s vůní levandule a od manžela, to co jsem chtěla, poslední cédo Depeche Mode.
Synek 3 roky byl dnes ráno zklamaný, že pod stromkem už nejsou žádné dárky, ale když měl jít k babičce a nechtěl, tak ho tak manžel vylákal jen díky tomu, že tam určitě ještě nějaký pod stromkem bude
.
@Raduš.ka44 píše:
Já dostala taky zehlicku a radost mám velkou. Jsme i takové, které žehlí rády.
Odstup Satanáši ![]()
Já dostala voňavku a měkejše.
Zakladatelko gratulace k zásnubám ![]()