Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@K-Black píše:
ne on neříkal že je to krabička, ukazoval rukama délku balíčkujako tam byli peníze, a na délku mi to přišlo jako úd, a ještě nerozbalovat před dětma
no co jsem si měla myslet?
![]()
![]()
A ukazoval to vertikálně nebo horizontálně? ![]()
@K-Black píše:
to mi chvilku povídej, holka už mi ráno hlásila že můžu umřítmladej to ještě neví, nenašla jsem odvahu mu to říct
Spíš bych měla strach z té bolesti po tom. Kámoška to má taky a teda pěkně trpěla, ale nechci ti tady kazit radost z dárku, tak raději budu mlčet.
![]()
@K-Black kterej z těch anonymů jsi? Jinak takovej Ježíšek by se mi taky hodil
Mě donesl ukázkovou střevní chřipku
![]()
@lovesmile píše:
A ukazoval to vertikálně nebo horizontálně?
vertikálně
to má nějaký význam?
@lovesmile píše:
Spíš bych měla strach z té bolesti po tom. Kámoška to má taky a teda pěkně trpěla, ale nechci ti tady kazit radost z dárku, tak raději budu mlčet.![]()
hele já už to řeším tak 15 let, nastudováno mám. A můj muž mě taky dokáže podržet ![]()
@lucenka píše:
@K-Black kterej z těch anonymů jsi? Jinak takovej Ježíšek by se mi taky hodilMě donesl ukázkovou střevní chřipku
![]()
mě ještě blbej mobil, bych radši tu střevní chřipku
jako ještě mi muž vzal ten starej a schoval, abych se prý učila
teď spí, tak jsem na PC, jinak mě nutí být na mobilu
![]()
@K-Black píše:
hele já už to řeším tak 15 let, nastudováno mám. A můj muž mě taky dokáže podržet
Tak to je fajn, já bych to možná po nějakých úvahách pro a proti taky asi riskla.
![]()
@K-Black píše:
mě ještě blbej mobil, bych radši tu střevní chřipkujako ještě mi muž vzal ten starej a schoval, abych se prý učila
teď spí, tak jsem na PC, jinak mě nutí být na mobilu
![]()
To je nátlak a vydírání - zavolej na policii, aby ti muž musel vrátit starý mobil a toho novýho kepla zahoď…
@maritimka píše:
@K-Black Já bych do toho šla hned, ale jaksi chybí sponzor
no tak já se taky dočkala až na starý kolena ![]()
@maritimka píše:
To je nátlak a vydírání - zavolej na policii, aby ti muž musel vrátit starý mobil a toho novýho kepla zahoď…
dám mu šanci, pokud to nepůjde tak začnu plakat, to pomáhá
a už umím odeslat fotku jak sem tak na FB a příspěvek nepíšu hodinu
![]()
@K-Black píše:
vertikálněto má nějaký význam?
Třeba jo, snažím se tomu přijít na kloub. ![]()
@K-Black píše:
dám mu šanci, pokud to nepůjde tak začnu plakat, to pomáháa už umím odeslat fotku jak sem tak na FB a příspěvek nepíšu hodinu
![]()
Učíš se rychle. Už umíš poslat sms? Já, když měla nový phone, tak jsem vše uměla rychle (no tak za týden cca
), ale poslat sms byl očistec, neboť jsem za boha nemohla nikde najít, jak se přepíná ta šílená klávesnice s T9 ![]()
@K-Black píše:
Jéžiši, teď přemýšlím, co jste našlyaby tam nějaký anonym nepsal že třeba dostal krém proti vráskám
Tak to dělá mééé
Tak to jsem našla správně ![]()