Pochlubte se, co jste dostaly k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
25.12.13 14:58
@K-Black píše:
ne on neříkal že je to krabička, ukazoval rukama délku balíčku :lol: jako tam byli peníze, a na délku mi to přišlo jako úd, a ještě nerozbalovat před dětma 8o no co jsem si měla myslet? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

A ukazoval to vertikálně nebo horizontálně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.12.13 15:00
@K-Black píše:
to mi chvilku povídej, holka už mi ráno hlásila že můžu umřít :zed: mladej to ještě neví, nenašla jsem odvahu mu to říct :mrgreen:

Spíš bych měla strach z té bolesti po tom. Kámoška to má taky a teda pěkně trpěla, ale nechci ti tady kazit radost z dárku, tak raději budu mlčet. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

@K-Black kterej z těch anonymů jsi? Jinak takovej Ježíšek by se mi taky hodil :) Mě donesl ukázkovou střevní chřipku :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@lovesmile píše:
A ukazoval to vertikálně nebo horizontálně? :think:

vertikálně :think: to má nějaký význam?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 15:01
@lovesmile píše:
Spíš bych měla strach z té bolesti po tom. Kámoška to má taky a teda pěkně trpěla, ale nechci ti tady kazit radost z dárku, tak raději budu mlčet. :P :mrgreen:

hele já už to řeším tak 15 let, nastudováno mám. A můj muž mě taky dokáže podržet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 15:02
@lucenka píše:
@K-Black kterej z těch anonymů jsi? Jinak takovej Ježíšek by se mi taky hodil :) Mě donesl ukázkovou střevní chřipku :poblion: :pocitac:

mě ještě blbej mobil, bych radši tu střevní chřipku :lol: jako ještě mi muž vzal ten starej a schoval, abych se prý učila :roll: teď spí, tak jsem na PC, jinak mě nutí být na mobilu :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
@K-Black píše:
hele já už to řeším tak 15 let, nastudováno mám. A můj muž mě taky dokáže podržet :mrgreen:

Tak to je fajn, já bych to možná po nějakých úvahách pro a proti taky asi riskla. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449

@K-Black Já bych do toho šla hned, ale jaksi chybí sponzor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 15:03
@K-Black píše:
mě ještě blbej mobil, bych radši tu střevní chřipku :lol: jako ještě mi muž vzal ten starej a schoval, abych se prý učila :roll: teď spí, tak jsem na PC, jinak mě nutí být na mobilu :zed: :mrgreen:

To je nátlak a vydírání - zavolej na policii, aby ti muž musel vrátit starý mobil a toho novýho kepla zahoď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 15:04
@maritimka píše:
@K-Black Já bych do toho šla hned, ale jaksi chybí sponzor :zed:

no tak já se taky dočkala až na starý kolena :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.12.13 15:04

@K-Black tak já s tebou vyměním svojí chřipku za mobil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 15:05
@maritimka píše:
To je nátlak a vydírání - zavolej na policii, aby ti muž musel vrátit starý mobil a toho novýho kepla zahoď…

dám mu šanci, pokud to nepůjde tak začnu plakat, to pomáhá :lol: a už umím odeslat fotku jak sem tak na FB a příspěvek nepíšu hodinu :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
25.12.13 15:05
@K-Black píše:
vertikálně :think: to má nějaký význam?

Třeba jo, snažím se tomu přijít na kloub. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 15:08
@K-Black píše:
dám mu šanci, pokud to nepůjde tak začnu plakat, to pomáhá :lol: a už umím odeslat fotku jak sem tak na FB a příspěvek nepíšu hodinu :pankac: :mrgreen:

Učíš se rychle. Už umíš poslat sms? Já, když měla nový phone, tak jsem vše uměla rychle (no tak za týden cca :oops: ), ale poslat sms byl očistec, neboť jsem za boha nemohla nikde najít, jak se přepíná ta šílená klávesnice s T9 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.12.13 15:08
@K-Black píše:
Jéžiši, teď přemýšlím, co jste našly :think: aby tam nějaký anonym nepsal že třeba dostal krém proti vráskám 8o
Tak to dělá mééé :mrgreen:

Tak to jsem našla správně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný