Pochlubte se, co jste dostaly k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
25.12.13 13:20

Tak ja dostala od brachy novy vyfuk k autu, ale sem rada aspon uz to auto
nebude tak rvat:-) od tatky budik a penizky, od svagrovy nejakou paradu od mamky knizku, svetr, pantofle, kosmetiku a od pritele zatim jen svetr, rukavice, salu a kosmetiku a po vanocich si nadelime postel. A jeste me cekaji darky od tchana a tchyne tak se mam na co tesit i kdyz tam jsou to vetrinou penize. Ale mala byla spokojena a jeste ted az vstane tak najde v pokoji postavenej plastovej domek. Mela ho v krabici s velkym obrazkem ale vubec ji nezajimala tak sme to nechali az na ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 13:29
@K-Black píše:
Já dostala takový dar, že vám to sem ani nenapíšu :mrgreen: jo a blbej mobil :roll: ale už se lepší, včera jsem ho ještě chtěla vyhodit z balkonu, dneska už jsem celkem spokojená :lol: jo a pičifuk, docela voní ;)

Pochlub se. Já dostala něco, o čem by se dalo říct „kdo maže, ten jede“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
25.12.13 13:40

Taky jsem dostaka telefom, no za ty prachy bych já osobně pořídila sama si něco jiného :mrgreen:,hlavně ten drahej křáp nějak blbne, takže se bude reklamaovat :roll: :roll:.A spodní prádlo(jako každý rok :* )jo jsem spokojená, až mi ale vrátí můj novej phone :mrgreen:.Za chvilku až se děti vzbudí, jdeme na další dárečky ke tchýni :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
25.12.13 13:43
@Ale85 píše:
Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbí :nevim: Ale tak snažil se ;)

ja nechtěla kosmetiku, upozorňuji na to cely rok, manželovu sestru, ze to nepoužívám… A ja s mastnou pleti dostala kosmetiku na suchou… Ja už fakt nevím jak ji to říct… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 13:47
@maritimka píše:
Pochlub se. Já dostala něco, o čem by se dalo říct „kdo maže, ten jede“ 8)

tak mě napadl jen lubrikační gel, nebo olej do auta :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7449
25.12.13 13:52

@K-Black to první… No jo no, došel, tak byl potřeba, tak jsem ho mmj. dostala pod stromeček. A malá si s ním vyhrála snad hodinu 8)
A co že jsi to dostala ty? Jsem zvědavá, jestli někdo dostal něco podobně „pitomého“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 13:55

@maritimka :lol: :lol: :lol: já dostala ten pitomý mobil :roll: a to druhý není pitomý, je to bomba :palec: ale je to hrozně tajný víš ;)

• Citovat
  • Upravit
18259
25.12.13 13:58
@K-Black píše:
@maritimka :lol: :lol: :lol: já dostala ten pitomý mobil :roll: a to druhý není pitomý, je to bomba :palec: ale je to hrozně tajný víš ;)

Vibrator :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.12.13 14:01
@Hanka79 píše:

K vibrátoru poskytnu svůj lubrikační gel, kdyby někdo potřeboval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.12.13 14:08
@Hanka79 píše:

ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18259
25.12.13 14:13
@K-Black píše:
ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“ :mrgreen:

Tak nejaka jina erotarna :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
25.12.13 14:15
@K-Black píše:
ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“ :mrgreen:

oje, to tady za chvíli bude téma…Co dostala Bleková pod strom:-) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.12.13 14:15
@Hanka79 píše:
Tak nejaka jina erotarna :) ;)

no možná by se to tak dalo brát :think:

• Citovat
  • Upravit
18259
25.12.13 14:27
@K-Black píše: