Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ja dostala od brachy novy vyfuk k autu, ale sem rada aspon uz to auto
nebude tak rvat:-) od tatky budik a penizky, od svagrovy nejakou paradu od mamky knizku, svetr, pantofle, kosmetiku a od pritele zatim jen svetr, rukavice, salu a kosmetiku a po vanocich si nadelime postel. A jeste me cekaji darky od tchana a tchyne tak se mam na co tesit i kdyz tam jsou to vetrinou penize. Ale mala byla spokojena a jeste ted az vstane tak najde v pokoji postavenej plastovej domek. Mela ho v krabici s velkym obrazkem ale vubec ji nezajimala tak sme to nechali az na ted.
@K-Black píše:
Já dostala takový dar, že vám to sem ani nenapíšujo a blbej mobil
ale už se lepší, včera jsem ho ještě chtěla vyhodit z balkonu, dneska už jsem celkem spokojená
jo a pičifuk, docela voní
Pochlub se. Já dostala něco, o čem by se dalo říct „kdo maže, ten jede“ ![]()
Taky jsem dostaka telefom, no za ty prachy bych já osobně pořídila sama si něco jiného
,hlavně ten drahej křáp nějak blbne, takže se bude reklamaovat
.A spodní prádlo(jako každý rok
)jo jsem spokojená, až mi ale vrátí můj novej phone
.Za chvilku až se děti vzbudí, jdeme na další dárečky ke tchýni
![]()
@Ale85 píše:
Já taky chtěla prsten, ne teda zásnubní, nějaký obyč…nebo kabelku, no dostala jsem hodinky, které nenosím a ani se mi moc nelíbíAle tak snažil se
ja nechtěla kosmetiku, upozorňuji na to cely rok, manželovu sestru, ze to nepoužívám… A ja s mastnou pleti dostala kosmetiku na suchou… Ja už fakt nevím jak ji to říct… ![]()
@maritimka píše:
Pochlub se. Já dostala něco, o čem by se dalo říct „kdo maže, ten jede“
tak mě napadl jen lubrikační gel, nebo olej do auta
![]()
@K-Black to první… No jo no, došel, tak byl potřeba, tak jsem ho mmj. dostala pod stromeček. A malá si s ním vyhrála snad hodinu ![]()
A co že jsi to dostala ty? Jsem zvědavá, jestli někdo dostal něco podobně „pitomého“…
@maritimka
já dostala ten pitomý mobil
a to druhý není pitomý, je to bomba
ale je to hrozně tajný víš ![]()
@K-Black píše:
@maritimka![]()
![]()
já dostala ten pitomý mobil
a to druhý není pitomý, je to bomba
ale je to hrozně tajný víš
Vibrator ![]()
@Hanka79 píše:
Vibrator
K vibrátoru poskytnu svůj lubrikační gel, kdyby někdo potřeboval…
@Hanka79 píše:
Vibrator
ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“ ![]()
@K-Black píše:
ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“
Tak nejaka jina erotarna
![]()
@K-Black píše:
ne, ale podle popisu balíčku od manžela před vánoci, mě to napadlo taky, když ukazoval délku balíčku a řekl „hlavně to nerozbaluj před dětma“
oje, to tady za chvíli bude téma…Co dostala Bleková pod strom:-)
![]()
@Hanka79 píše:
Tak nejaka jina erotarna![]()
no možná by se to tak dalo brát ![]()
@K-Black píše:
no možná by se to tak dalo brát
Ty nas napinas teda ![]()