Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, oživuji diskuzi. Jsem 6 měsíců po porodu a po ocistkach mám skoro pořád pocit vlhka a výtok, bez zbarvení, bez zápachu, nesvedi. Některý den je to v pohodě, někdy je to horší. Kojím, ms jsem ještě neměla. Byla jsem na konizaci, myslela že to mohl způsobovat ten čípek, ale ten už je zhojeny a pocit mokra mám znovu. Může to být tím kojením, máte s tím někdo zkušenost? Jestli to není normální tak si radši skočím k dr, ale jiné problémy než občas vlhké kalhotky nemam…děkuji.
@giny52 požadovala bych od doktorky kultivaci pochvy, je dost možné, že tam máš zavlečenou bakterii, které nedělají svědění, ale jsou tam a nemají tam co dělat- třeba stafylokok, streptokok, coli atd.
Já to mám také a dle dr. a všech možných vyšetřeních jsem zdravá, prostě některé ženy to tak mají a moje gynekoložka mi řekla, že to má taky tak. ![]()
@amka.82 a dělala kultivaci? pokud ano a nic tam nebylo, tak pak je to v pořádku, oni doktoři přímo kultivaci dělat moc nechtějí
Jo, jo delala, jednou jsem brala leky, byly to opravdu drijaky, zavadela jsem i polykala a efekt nulovy, tak znova kultivace a tam vse v poradku ![]()
Ahoj holky jsem 3dpo a od ovulace pořád cejtim pocit mokra a vždy jdu na záchod jestli náhodou nepřišla ms. Je to vodovy výtok bez zápachu co to může být je to normální? O mimčo se sice snažíme. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem 3dpo a od ovulace pořád cejtim pocit mokra a vždy jdu na záchod jestli náhodou nepřišla ms. Je to vodovy výtok bez zápachu co to může být je to normální? O mimčo se sice snažíme.
To je normalni
občas to taky mam par dni jeste po ovu.Nekdy jo,nekdy vubec..
@BarbaraRK Mohl by to bát ovulační výtok. Držím pěsti aby se vám miminko brzy povedlo
.
Taky to mám okolo ovulace. Je to nepříjemné, protože to „šplouchne“ kdykoliv během dne
.. Jedině řešit intimkou, nebo si převlékat spodní prádlo několikrát denně ![]()
Ženy, taky tohle řeším (často i se slabým krvácením, i víc dní) a vřele doporučuju látkové intimky. Není v nich žádná chemie, parfémy apod., nedráždí a nevysušují. Jednorázovýma vložkama a intimkama na výtok jsem si kdysi uhnala ošklivé kvasinky, kterých jsem se pak dlouhé roky nemohla zbavit.
Kromě toho mě při ovulaci většinou i „tlačí“ vaječník, někdy i vyloženě bolí. Tento měsíc jsem dokonce v jedné chvíli cítila přímo píchnutí, jak prasknul folikul (a pak to vodové mokro, takže to skoro jistě bylo z toho). Tentokrát to bylo tak intenzivní, až jsem uvažovala o slepáku. Ovulační krvácení přišlo druhý den ráno po tom tlačení, které jsem cítila celý den před tím a celou noc.