Utrogestan při slabé čárce

144
26.1.16 19:03

utrogestan při slabé čárce

Ahoj holky, setkala jste se některá se situací že si máte při slabé čárce zavést utrogestan 2 ráno a 2 večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
26.1.16 19:10

@baflinkaa A brala jsi ho po ovulaci do carky? Pak je nevysazeni v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
26.1.16 19:18

Ne právě nebrala. doktorka mi řekla že si ho mám vzít jen když se mi stane že na testu najdu slabou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
26.1.16 19:20

Já brala Utrogestan, hned ode dne co mi vyšlo vysoké hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
26.1.16 19:59

@baflinkaa a to máš tu slabou čárku už delší dobu nebo co? Každej by měl teoreticky slabou čárku, pokud by se testovalo před MS cca. Ale čárka by měla každým dnem sílit, cca po týdnu by měla být stejně silná jako kontrolní.

Utrogestan se bere při nedostatečné funkci žlutého tělíska (tj. při nedostatku progesteronu), pokud má někdo krátkou poovulační fázi nebo třeba před MS pár dní špiní. A bere se od ovulace až do MS, při těhotenství dál až do 12tt.

A pak se dává, pokud při špinění v začátcích těhotenství.

Dávat ho při slabé čárce mi připadá jako nesmysl, ale nejsem dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
26.1.16 20:04

Ano, ale po cerce na tehu testu..to jsem ho dostala hned pri prvnim utz 2× rano a 2× vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
26.1.16 21:08

@Jela a s čím přesně nesouhlasíš? Nějak tomu nerozumím… Ducha myslím při těhotenství, snažím se dobrat toho, proč zakladatelce dala dr. Utrogestan při slabé čárce…

Myslela jsem, že každá těhotná by měla ducha, pokud by testovala brzo… Některé ženy mají pevnější nervy a testují až po několika dnech vynechání třeba, a mají hned silnou čárku, protože ve chvíli, kdy by měly slabou čárku, tak ještě netestovaly.
Tak jsem to myslela, ne že každá (netěhotná) žena by měla ducha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.1.16 08:29

Já mám už 4 letou holčičku. a 2 roky se už s jiným partnerem snažíme o to druhé. asi třikrát za tu dobu snažení jsem měla pozitivní test. doktorka mi proto ted dala utrogestan který si mám vzít jak jsem napsala při slabé čárce. ovulaci mám a ms chodí taky na čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.1.16 18:02

@baflinkaa No já si myslím, že ti ho dala právě na udržení těhu. ;) Někdo ho bere 2-2-2. Já ho také beru 2-0-2, ale já jsem po IVF. A budu ho brát dlooouho :D mám 4 balení. Teda jestli se mi těhu potvrdí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí