Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, stalo se vám někdy, že jste měly pořád pocit mokra v kalhotkách? Mám takový vyloženě vodový nezapáchající výtok, už asi 4 dny a nevím co by to mohlo být, jsem teprve 14. DC takže těhu ne, sice se s manželem snažíme o miminko, ale minulá MS proběhla úplně normálně, cyklu mám pravidelný a mám strach aby nebylo něco špatně. Stalo se vám to už někdy?
Nemůže to být ovulacni výtok? Ja neco takového měla minulý cyklus taky..
Ja si teplotu neměřím, ani nepoužívám žádné ovu testy takže nevím kdy mám ovu, ale tohle se mi ještě nikdy nestalo, takže nevím
Já to měla u každého těhotenství. Gynekoložka říkala zvýšený poševní sekret, nic škodlivého. Byla jsem z toho nervózní, protože jak jsem cítila vlhko v kalhotkách, bála jsem se, jestli nekrvácím apod. (2× zamlklé těhotenství).
Ovulka urcite
mam silne ovulace, ten pocit znam takže fakt se k tomu priklanim
tak sup na chlapa
![]()
Před dětma jsem měla vlhko celý měsíce, v těhotenství taky nějakou dobu, potom sucho a teď po dvou porodech takto jen při ovulaci
A co s takovym mokrem porad? Ja pocituju mokro temer porad. Vytok je bezbarvy, bez zapachu, podbrisek neboli. Ale na pradle to necha takove mapky. Tak to resim slipovkama. Ale je mi to trapne. Na gynde vse OK. Prijde mi to jeste intenzivnejsi, kdyz jsem cerstve oholena, jakoby ten kontakt s pradlem to jeste zintenzivnil.
Já měla kdysi takový mokrý výtok taky, ale cítila jsem trošku jakoby i bublinky. Ale žádné svědění, zápach nic. Jinak nějaký výtok mám snad celý život, ale toto bylo hodně. A vylezli z toho kvasinky.
Pokud to není ovulace, tak zkus třeba Lactofeel. Jsou to jen ty dobré bakterie a mě to pomáhá.
Taky mi to vadí
komu ne stává se mi to občas a zrovna když někam jedu třeba autobusem
taky se bojím jestli jsem to nedostala většinou jsem v jednom kole řeším to voňavou intimnkou když vím že prostě mám alespoň tu intimku a že to nic není tak to snáším líp ![]()
Tak dala jsem na vaše rady o ovulaci a řekla manželovi, že se dneška budem snažit, no, nevadí mu to
snažíme se o mimi, ale nechavame to na přírodě, ale jsem zvědavá jestli to vyjde snažíme se ob den, někdy to vyjde i na každý den, ale ne kvůli mimi, jen tak z lásky a kdyby to vyšlo budem moc rádi
nejsme divni? ![]()