Silná buněčná imunita

Anonymní
27.1.16 20:29

silná buněčná imunita

Ahojky snažilky, mám dotaz, máme doma 7letého syna a snažíme se opět delší dobu o další mimi, byli jsme na imunobiologickém vyšetření v Praze a opět mám silnou buněčnou imunitu a manžel má opět pohyblivých jen cca 9%. Užívám prednison a mudr říkal, že můžeme jít na inseminaci, než se syn narodil dlouho jsme čekali a počali jsme přirozeně. Chci se zeptat zda je něco čím podpořit přirozené oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
27.1.16 20:37

Ahoj, s dovolením se přidám, prednison už bereš jak dlouho? Já pro něj musím ke svému dr za týden..
A také - manžel málo pohyblivé a hodně poškozených.

Jinak pro chlapa jsme vyzkoušeli Selzink, Macu, vit. C, kotvičník, vitamín E, Catuabu.

Ještě kde nebyl je Mojžíšovka, tak to zvažuji.

Jen jsem se zapomněla zeptat, zda máme mít ten sex celé 3M s kondomem i v době ovu, nebo hned můžeme při ovu vynechat.. jak to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 21:38

Je to jen taková moje teorie, na vyšetření tohoto typu jsem nebyla, ale zkouším abstinenci - 2-3m. Otěhotněla jsem tak 2×, předtím se cca rok nedařilo, byli jsme i na IUI. Otěhotněla jsem teda hlavně díky Mojžíšce a mobilizaci kostrče, ale ta abstinence myslím taky hrála roli.
Teď se snažíme o druhé, nejdřív jsme se snažili cca třičtvrtě roku, pak mi zjistili slabou hypofunkci štítné žlázy. Tak jsem brala léky, teď se snažíme znovu několik měsíců a pořád nic, tak jsem zkusila vynechat kontakt se spermiemi (plus cvičím Mojžíšku) a čekám na výsledek :D. Jinak jsme já i partner zdraví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex