Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
zajímalo mě jestli někdo taky tímto problémem momentalně trpí. Snažila jsem se to léčit doma tantum verde, šalvějem apod. ale po 2 týdnech neústupu mě to přestalo bavit a šla jsem k Mudr.Ta mi teda dala klacid s tím že to bude nějaký zánět a že mám krk zahleněný a zarudlý. Ale po dobrání ATB a následné kontroly jsem ji říkala že se necítím fit tak mě podlala na ORL. Tam mi řekli že krk nateklý nemám ale že je lehce podrážděný a udělají výtěr. Samozřejmě výsledek pozitivni s tím že tam mám nějakou bakterii a že klacid na to nebyl citlivý a dali mi Amoksiklav. Nemůžu říct že by to bylo pořád blbé ale žádná hitparáda se teda nekoná. Pořád mam
pocit něčeho v krku přitom na ORL nic nevidí. Jestli má někdo nějaké rady budu jen ráda. Jen doplním že beru zoloft na úzkost a momentalně je doba kdy jsme se s přítelem rozešli minulý rok. I když jsme znovu spolu a spokojení jak nikdy předtím tak to asi někde ve mě dříme. Dík za všechny reakce a krásne svátky! ![]()
P. S. za případné chyby se omlouvám, píšu na mobilu ![]()
Napadá mě knedlík v krku z úzkosti? Je to dost časté.
Já měla podobné problémy, pořád jsem cítila v krku nějakou překážku, pak mi na ORL ukázali, že mám vzadu na sliznici velké puchýře, alergického původu (jsem silný alergik)…jsou tam pořád, ale už jsem si na to zvykla. ![]()
@majki.r Jsem stabilizovaná každopádně u psychiky člověk nikdy neví. Když 2× na ORL nic neviděli tak jim nemůžu pořád tvrdit že tam něco cítím
. Doufám že až přejde to období kdy jsme se rozešli tak to přejde. Strašne to člověka otravuje
.
Čistě fyziologicky? Štítná žláza? Knedlík v krku mívám někdy. Bez ohledu na cokoliv proste se někdy objeví..
Autoimunitni zánět štítné žlázy…
Měla jsem období přesně stejného pocitu, mě na Orl neobjevil vůbec nic a pro můj klid mě poslal na ultrazvuk krku. Štítná žláza a uzliny v pořádku, tak jsem se uklidnila a opravdu to přešlo. U mě to bylo psychické.
Nejsi alergik? já to mám tak také. neberu prášky na alergii a když si je vezmu, nateklost krku za 1 den zmizí