Nemocný před svátky - opět :-/

5065
22.12.14 11:45

Nemocný před svátky - opět :-/

Zdravím ženy. Ani nepotřebuji s ničím poradit, spíš si tak postěžovat. Synovi je 20 měsíců a já jsem se strašně těšila na letošní Vánoce. Vloni byl ještě malý, ale říkala jsem si, že letos už si to fakt docela užije :) Minulý rok měl přes svátky rýmu a já doufala, že letos se nám to vyhne. Bohužel. Minulý týden se mu spustila zase, ale naštěstí ne tak veliká. Já to od něj pochopitelně chytila v mnohem větší intenzitě, ale říkala jsem si vem to čert, hlavně aby byl v pohodě prcek. No a včera večer, z ničeho nic horečka 39 stupňů. Nurofenem jsem jí srazila, ale dnes má pořád ještě kolem 37,5 a já jsem taková nějaká nešťastná a přešlá z toho, že si to prostě pořádně neužije a sama už se ani netěším. Navíc jsme zvyklí slavit Vánoce opravdu ve velkém, na oběd jezdíme k babičce, odpoledne k manželovým rodičům a večer když si rozdáme dárky se ještě scházíme s našima, protože bydlí naproti. Pokud bude mít syn pořád teploty tak samozřejmě nikam nepojedeme, i když se na malého všichni strašně těší a já chtěla aby si ho užili při rozbalování dárků. Je to prostě pech, taky to tak máte, že vždycky před nějakou událostí na které vám záleží někdo z rodiny onemocní? Opravdu moc mě potěší, když se ujistím v tom, že fakt nejsem sama :) Jinak všem přeji krásné Vánoce, plné pohody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
šílenámáma
22.12.14 11:47

Nechápu, co tě potěší na tom, že někdo další je na Vánoce nemocný, ale budiž :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5065
22.12.14 11:48

@šílenámáma nemluvím jen o svátcích, zkus pořádně číst: taky to tak máte, že vždycky před nějakou událostí na které vám záleží někdo z rodiny onemocní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
22.12.14 11:50

Nesmis se těšit. Můj kamarád říká, ze jak se někam těšil, kupříkladu na nějaky sobotní výlet, tak aspon jedno z jeho dvou deti v patek vecer padlo s teplotou a pod. To je zákon schvalnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
22.12.14 11:52

Taky tak :lol:
Dcerka si přinesla ze školky..
Takže smrká, teče jí z očí a mě je jí moc líto..
Vypadá to jen na nachlazení, ale i tak je to otrava..
Snad to bude brzy pryč..Ale co.. koukáme na pohádky, pijeme čajik, mažeme nos a i tak se máme parádně, hlavně že jsme spolu a uzijeme si to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
@Týna K. píše:
@šílenámáma nemluvím jen o svátcích, zkus pořádně číst: taky to tak máte, že vždycky před nějakou událostí na které vám záleží někdo z rodiny onemocní?

tos tam napsala jen abys nevypadala tak blbě :-D :mrgreen: jasné, že zákon schválnosti exituje :cert: ať se brouček brzy uzdraví…

• Citovat
  • Upravit
5065

@Krčka no jo, když ono netěšit se na Vánoce je docela těžký :D ale věřím tomu, že to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
22.12.14 11:53

@Anetta to je jasný, já taky věřím tomu, že si to užijem i když budem doma :) jen je mi to prostě celý nějak líto :)

@šílenámáma :D díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 11:54

V pátek jsem měla mít sraz ze střední po patnácti letech. Ve čtvrtek začalo horečkovat dítě, v pátek já. už jen čekám až onemocní chlap. Cukroví nemám dodělané, o úklidu nemůže být řeč, děcko už je naštěstí v pořádku, ale já se tu ploužím jak správce hrobky, a čekám, až se chlap smiluje a dorazí mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
22.12.14 11:54

Jestli se ti uleví tak já mám už měsíc antibiotika na recidivu angíny a ještě týden mít budu. To bych přežila. Malej má rýmu jako hrom a u staršího včera propukl syndrom ruce nohy ústa a je vysoce infekční. Takže mi nemůžem opravdu nikam. A taky slavíme vánoce s rodinama. Co se dá dělat? Nic. U nás se dá předpokládat že to chytne i ten menší a možná i my.
A navíc do vánoc jsou ještě dva dny. Teplota může polevit a pokud se z toho nic nevyklube, s rýmou bych to neřešila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
22.12.14 11:58

@neschopná mamka taky je mi bídně, ale co, hlavně aby se z toho vyhrabaly ty děti :)

@Vrtul tak to je mi líto. Jojo rýma není překážka, jen aby ty teploty klesly. Tak snad :) Přeju Vám, ať se z toho všichni brzy vylížete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
22.12.14 11:59

Sorry, ale mela bys prat dalším aby neměli nemocné děti o Vánocích. Ta veta, ze te to potěší, jestli ma někdo stejnej problém :mrgreen: to si reknes: jo, hurá aspoň nejsem jediná, co ma dítě s horečkou… No pecka. Zajdi si na onkologické oddělení. Tam najdeš spoustu maminek co maj nemocné děti a svátky neproziji podle svojich představ…nechci útočit, ale tohle téma je opravdu úsměvné. Příbuzní mohou dojit k vám. nejsou to poslední Vánoce.

• Citovat
  • Upravit
31289
22.12.14 12:00

My se motali v rýmách a píchání uší už od listopadu, takže teď je malej zdravej pár dní a doufám, že mu to ten týden vydrží… řekla bych, že v tomhle počasí prostě marodí všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.12.14 12:02

Dcera taky začala soplit. Letošní školka od září úplně ukázková, jen týden měla rýmu s kašlem, jinak nic neobvyklého. A včera začala soplit, ale je úplně v pohodě, neřeším vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
22.12.14 12:02

@Týna K. no nas byl nemocny cely tyden, jeste zitra jdeme na kontrolu.Ze zacatku minuleho tydne mel teploty, jen polehaval a spal, ale ted uz zacina zase radit :) Takze do toho stedreho dne jsme to stihly vylecit, i kdyz ne uplne, stale kasle a poboliva ho ousko :(
Ja od nej chytla rymu, ale to je jen malickost, hlavne ze to neni nic horsiho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí