Pocit nevěry v partnerství

8
9.9.21 20:44

Pocit nevěry v partnerství

Ahoj nevím jestli se to sem hodí jestli ne tak se omlouvám kdyby to někdo bral špatně.
Je mi 17 let a přijde mi že mě partnerka podvádí protože třeba jsme spolu nějaký čas neměli sex ale když do ní strčím třeba prsty tak někdy mi přijde že je docela roztáhlá vevnitř na to že jsme spolu neměli sex nějaký čas mi to přijde divný tak se tu chci zeptat je to normální nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35834
9.9.21 21:02
@Adam2121 píše:
Ahoj nevím jestli se to sem hodí jestli ne tak se omlouvám kdyby to někdo bral špatně.
Je mi 17 let a přijde mi že mě partnerka podvádí protože třeba jsme spolu nějaký čas neměli sex ale když do ní strčím třeba prsty tak někdy mi přijde že je docela roztáhlá vevnitř na to že jsme spolu neměli sex nějaký čas mi to přijde divný tak se tu chci zeptat je to normální nebo ne?
:roll: ne, podle toho fakt nepoznas jestli ti je neverna. Když ji nevěříš tak ten vztah nemá smysl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
9.9.21 21:12

Ty seš teda kus vola!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
9.9.21 21:28

Milé Bravíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.9.21 21:40

Prázdniny nejsou, distanční výuka ještě nezačala, tak jako co to je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.9.21 21:45

Zkus si něco načíst o ženské anatomii. Chudina. Se vzruší a uvolní a dostane vynadáno, že je beztak nevěrná. Má být suchá a úzká nebo jak by sis to představoval?

• Citovat
  • Upravit
1300
9.9.21 21:46

Tvl, kterej uchyl se tady zase bavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
9.9.21 21:48

Pořiď pro ni pás cudnosti. Ona se roztáhne vzrušením, ale partnerce nedůvěřuješ, toto nemá smysl, tvá partnerka si zaslouží přítele, který ji nebude zbytečně podezírat.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
9.9.21 21:49
@JitulkaJ píše:
Tvl, kterej uchyl se tady zase bavi

Hele to fakt nemusí být. Já už podobné horror story četla i od dospělých lidí a děje se to.

• Citovat
  • Upravit
3957
9.9.21 21:50

Jestli nejsi troll, tak tě snad omlouvá jen tvé mládí. Ikdyž ani to ne. V tvém věku už bys měl vědět jak „funguje“ ženské tělo. Když žena dokáže porodit několika kilové dítě aniž by měla těsně před porodem sex, tak vícero prstů je „nic“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.9.21 22:00

Neptal ses tu už náhodou jednou v souvislosti s nàlezem na jejích kalhotkách? Něco mi to připomíná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
9.9.21 22:04

Tady se kluku radši neptej. Zeptej se táty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.21 23:11

@Parninas nedostala vynadáno nic jsem neřekl jde spíš o to že je tohle pro mě nové a důvěřuju jí jenom někdy mám takový pocit protože se chová občas divně chtěl jsem se jenom zeptat lidí jestli je to normální nebo ne nechápu proč je tady hned tolik lidí takovejch když se ptám řekl bych že normálně
@Královna Kosmíru tátu nemám takže to by nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.21 23:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.21 23:12

@JancaS84 věřím jen mi to přišlo zvláštní