Žárlím na všechno

Anonymní
9.9.21 18:51

Žárlím na všechno

Ahoj holky, chci se zeptat zda tohle má někdo podobně. Jsem docela žárlivý typ a vždy sem teda byla. Ale teď co jsem doma na mateřské se to ještě horší až mě to samotnou štve. Mám díky tomu často špatnou náladu, hned bych se hádala s přítelem a často řeším každou blbost. Jak jsem zůstala doma s prckem tak přeci jen nebylo moc času na nějaké malování, sexy prádlo, účesy a dobra nálada 🤷🏻‍♀️Přítel pak nastoupil do nové práce a já v hlavě jen (samé nové hezke a zábavné zenske) ne jak já doma taková troska (začátky s prckem byly krušné)
Nebo přítel chodí často do posilovny a já mám v hlavě jen to kolik tam asi potká ženských s hezčí postavou než sem já. Teď dokonce tam potkal nějakou kamarádku které psal ze se tam příště můžou potkat🤷🏻‍♀️A já už vyšiluji… přitom vím o kterou kamarádku jde a setkání to bylo náhodné, takže nic plánovaného a proč by se nemohli jen tak potkat v posilce ze?! …
Mám nutkání pořad mu koukat to telefonu a tak podobně… Říkám si ze bych se o nej měla stále a více snažit aby byl doma spokojený a já možná měla lepší pocit a méně strachu, lépe řečeno sex s miminkem není tak častý jako bez miminka, snad to znate :D hrozne mě tahle moje povaha štve!!! nemáte nějakou radu? Hledám uz na netu jak s tímto pracovat, nebo třeba knihu..vím ze chyba je ve mě a dost mě to začíná omezovat a nechci se hádat, s přítelem máme hezky vztah ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2031
9.9.21 18:59

Ja v tomhle verim na intuici. Popravde jedna kamaradka mi trochu delala do muze. Nejsem uplne typ, co schvaluje kamaradeni dospelych zadanych chlapu s zenskyma. Jasny, taky s kamosem zajdu na kafe, kdyz se po letech pracovne vidime. Ale do fitka bych pravidelne nechodila ani si ho nedomlouvala. Jsem holt pruderni :D Kazdopadne jsem vzdy vycitila, kdy uz to bylo za hranou. A chlapovi to rekla (ne zakazy, proste jsem narovinu dala najevo, ze o tom vim).

No a pokud se necitis, mozna je nacase dat mimco muzi a zajit si k holici nebo si najit konicek.

Příspěvek upraven 09.09.21 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
9.9.21 18:59

Mě by zajímalo, kde se vzala ta představa, že je žárlivost povaha.
Ne, povaha to není. Je to jen projev nejistoty a tvých úzkostí. Já sama uměla být dřív žárlivá fůrie, kde to pramenilo čistě z nedůvěry v sama sebe. Pomohly mi terapie. Zkus to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4043
9.9.21 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda tohle má někdo podobně. Jsem docela žárlivý typ a vždy sem teda byla. Ale teď co jsem doma na mateřské se to ještě horší až mě to samotnou štve. Mám díky tomu často špatnou náladu, hned bych se hádala s přítelem a často řeším každou blbost. Jak jsem zůstala doma s prckem tak přeci jen nebylo moc času na nějaké malování, sexy prádlo, účesy a dobra nálada 🤷🏻‍♀️Přítel pak nastoupil do nové práce a já v hlavě jen (samé nové hezke a zábavné zenske) ne jak já doma taková troska (začátky s prckem byly krušné)
Nebo přítel chodí často do posilovny a já mám v hlavě jen to kolik tam asi potká ženských s hezčí postavou než sem já. Teď dokonce tam potkal nějakou kamarádku které psal ze se tam příště můžou potkat🤷🏻‍♀️A já už vyšiluji… přitom vím o kterou kamarádku jde a setkání to bylo náhodné, takže nic plánovaného a proč by se nemohli jen tak potkat v posilce ze?! …
Mám nutkání pořad mu koukat to telefonu a tak podobně… Říkám si ze bych se o nej měla stále a více snažit aby byl doma spokojený a já možná měla lepší pocit a méně strachu, lépe řečeno sex s miminkem není tak častý jako bez miminka, snad to znate :D hrozne mě tahle moje povaha štve!!! nemáte nějakou radu? Hledám uz na netu jak s tímto pracovat, nebo třeba knihu..vím ze chyba je ve mě a dost mě to začíná omezovat a nechci se hádat, s přítelem máme hezky vztah ;)

Jako máš jen nutkání (které ovládneš), nebo mu fakt projíždíš telefon? :think:
Jinak vždycky někde bude někdo hezčí, štíhlejší, mladší… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.9.21 19:14

Zvedni si sebevědomí a nelez mu do telefonu, protože stíhačka, co mu čte soukromé zprávy a zakazuje někam chodit ho odradí víc, než ženská s kilem navic a nedokonalým účesem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
9.9.21 19:19

Jak mate staré dítě? Ono jak mimino trochu odroste, budeš na sebe mít víc času a všechno se začne zas vracet do normálu neboj ;) Ja mužů za sebe říct, ze nejlepší postavu jsem měla když byl starší dceři rok a půl, o zpětně co vidím fotky tak mi přijde ze nejvíc mi to slušelo právě tehdy :D Není to o tom, ze jsi na mateřské tak na sebe musíš automaticky kaslat. A to ze se každý den třeba nenamalujes a neudelas si vlasy, neznamená, ze by ses chlapovi přestala líbit a on hned koukal po jiných :nevim: To by se rozpadly všechny rodiny s malými dětmi.
Takže klid. Začni u sebe a zaměř se na to, abych byla spokojena sama se sebou. Věnuj se aktivně nějakému pohybu nebo koníčku a prestanes mit čas myslet na věci, které sama stejně neovlivnis. Musíš získat zpět sebevědomí, které jsi asi po porodu ztratila, což úplně chápu.
A jestli mas tendence koukat mu do telefonu, klepni se přes prsty, protože to je cesta do pekel.
Až budete mit chvíli pro sebe, klidně si s mužem o tvých starostech promluv a jestli ti něco vadí - viz chodí s kamarádkou do fitka, řekni mu to. Komunikaci si dá řešit většina problému.
Mimochodem, pokud nejsi vyloženě chvíli po porodu nebo nekojis, tak do toho fitka můžeš přece taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.9.21 20:10
@Anonymní píše: ..... Říkám si ze bych se o nej měla stále a více snažit aby byl doma spokojený .....

Vazne mas pocit, ze tohle je cesta k udrzeni chlapa…?
Nemel by se snazit trosku spis on o tebe?
Mej svoje zajmy, svoje aktivity, na hodinku dve se muze o miminko postarat on a ty si udelej cas na sebe. Nektere veci se daji i s mimcem.
Stihacka, sedici doma na zadku a projizdejici telefon, fakt moc zajimava nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
10.9.21 00:04

Klíčem k tomu je tvoje sebevědomí. Máš ho nízké, když máš takové obavy. Musíš pracovat na jeho zvýšení a pak to žárlení přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí