Chlap má na mě averzi

Anonymní
9.9.21 18:11

Chlap má na mě averzi

Asi ani nemusím být víc konkrétní. Chlap má na mě averzi. Ať řeknu cokoliv, štve ho to, vyjíždí po mě. Sám přiznává, že cítí ponorku. No já se mu snažím vyhýbat, nechci po něm nic víc než je skutečně potřeba. Podle mě by měl víc chodit ven, najít si koníčky, ale máme děti a tak si zrovna finančně nevyskakujeme a za peníze co má si radši koupí oblečení než aby si zaplatil třeba cestu za kámošema nebo hodiny v bazénu (oboje pořád zmiňuje). Čas spolu skoro netrávíme. Často slýchám jak jsme mu zničili život. No prostě je nešťastnej. Snažím si to nebrat moc osobně.

Moje otázka zní: co můžu udělat víc, aby ho ta averze přešla co nejrychleji?

Jen doplním že sama nikam vypadnout nemůžu. Nejen, že není kam, ale on by to s dcerou asi nedal nervově.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21397
9.9.21 18:13

Znicili zivot? :roll: Jako kdo? Jeho deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.9.21 18:14

Tady je každá rada draha. :kytka:
Asi s ním řešit fakt jen nezbytné minimum a doufat, že se to jednou zlepší. Může a nemusí.

Moc nechápu, proč si pořád kupuje nové oblečení, když stejně nikam nechodí. :think: To už by bylo lepší investovat do dobrého psychologa, nebo šetřit na podnájem, když spolu ee.

K tomu, že jste mu prý zničili život… no comment, to je vážně hnusná podpasovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.21 18:22
@Anonymní píše:
Asi ani nemusím být víc konkrétní. Chlap má na mě averzi. Ať řeknu cokoliv, štve ho to, vyjíždí po mě. Sám přiznává, že cítí ponorku. No já se mu snažím vyhýbat, nechci po něm nic víc než je skutečně potřeba. Podle mě by měl víc chodit ven, najít si koníčky, ale máme děti a tak si zrovna finančně nevyskakujeme a za peníze co má si radši koupí oblečení než aby si zaplatil třeba cestu za kámošema nebo hodiny v bazénu (oboje pořád zmiňuje). Čas spolu skoro netrávíme. Často slýchám jak jsme mu zničili život. No prostě je nešťastnej. Snažím si to nebrat moc osobně.

Jen doplním že sama nikam vypadnout nemůžu. Nejen, že není kam, ale on by to s dcerou asi nedal nervově.

a jak dlouho to už trvá? Ke mě se takhle chlap choval, když měl milenku…

• Citovat
  • Upravit
4789
9.9.21 18:24

At si najde terapeuta a tebe netyra hloupyma poznamkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.9.21 18:31

Nemá nějakou ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.9.21 18:39

No to musí být radost mít doma tohle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
9.9.21 18:47

Nebrat si osobně, že si mu zničila život? No asi bych s ním ten další nechtěla sdílet…tohle by mi fakt sebralo energii a radost ze života…jak by to nedal s vlastním dítětem nervově? Co to jako znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
9.9.21 18:51

Ty se můžeš rozkrájet, ale jestli on nebude chtít tak ho to nepřejde. Jak může mít ponorku když spolu netrávíte čas? Možná by bylo lepší ten čas spolu trávit. Třeba na ten bazén zajít i s děckama. Máte někoho kdo by vám pohlídal a zašli byste si spolu někam? Trochu zapracovat na vašem vztahu abyste byli šťastní spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.9.21 18:55

Že jste mu zničili život? To by mě zajímalo, jaký život by si představoval, když mu není rodina dost dobrá. Bezstarostný život, plný krásných milenek? Na to očividně není schopný si vydělat. Pokud je to skutečně tak jak píšeš, bohužel žiješ s bezohledným sobcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.9.21 18:56

Jasně, ponorka přijít může, v každým vztahu přijdou období, kdy to nějak vydržíte a jste spíš vedle sebe než spolu. Ale upřímně, jen jednou by mi řekl, že jsme mu zničili život…

Ještě dodám, že vyhýbat se jeden druhému, nechávat mu příliš prostoru a čekat, až to vyhnije, není podle mě nejlepší cesta. Základ je komunikace, nejspíš i s prostředníkem a řešit, jak tu situaci můžete OBA zlepšit a jestli o to OBA stojíte.

A mmch kolik je dítěti, že by ho sám nezvládl? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.9.21 19:04
@Anonymní píše:

Tak si zhruba představuju, kolikrát bych tak asi řekl některé ze svých (předchozích i současné) ženských, že mi zničila život. Odhaduju, že jen jednou. Pak už by totiž nebylo komu to říkat… Nechápu, co jste která zač, že si něco takového necháte říkat opakovaně a dotyčného šmahem nepošlete do pr… či šmahem neodejdete. Na co čekáte, na první ránu, nebo ani pak? :roll:

• Citovat
  • Upravit
alena1995
9.9.21 19:19

Chtěla jsem napsat, ať mu ty hodiny na bazén koupíš a věnuješ, ale pak jsem si uvědomila i tu větu, že ti říká, že jste mu zničili život. Houno bazén, dokopej ho k psychologovi.

• Citovat
  • Upravit
1339
9.9.21 19:24

Teda mě manžel říct, ze jsme mu s JEHO dětmi zničili život, tak by to řekl jednou a mohli bysme to zabalit :nevim:
Ten tvuj muže děkovat bohu, ze má tak hodnou ženskou, která mu tyhle stavy trpí a ještě přemýšlí v podstatě jak mu pomoct :think:
Radu jak tohle řešit nemám, ale byt tebou bych premyslela, jestli je tohle ideální partner a prostředí ve kterém mají vyrůstat děti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
9.9.21 19:25

@Kutil Tom No ono pokud jsou v tom děti, tak se celkem blbě odchází…to prostě není jen tak…i když já jsem zrovna povaha, že tohle bych nedala a šel by…ale chápu ty, které doufají, že se to změní…nebo nemají tu odvahu ten krok udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí