Trápí mě chovaní partnera

4
9.9.21 13:25

Trapi me chovani partnera

Zdravim,
jdu si sem pro radu, protoze jsem uz fakt z toho nestastna. Jsme s partnerem spolu cca 4 roky. Vetsinu casu se chova normalne, je to milujici partner. Avsak pri kazde hadce se mnou rozchazi a vyhazuje me z bytu. Deje se to jednou za cas cca posledni rok a pul. Hadky vyvolava on. Jeden den je milujici partner a pak druhy den z niceho nic mu hrabne a dela toto. Napr. posledni hadka byla, kvuli tomu, ze jsem si pujcila jeho pocitac, kdyz nebyl doma. Po prichodu jsem mu o tom normalne rekla a on zacal vysilovat, uz tyden se chodi domu jen vyspat a nekomunikuje se mnou. Ale kdyz on potreboval pujcit muj pocitac, tak jsem to brala jako samozrejmost, ze si ho pujci. Kdyz jsem se ho ptala, proc se tak chova, tak pry ja se chovam spatne. Ale ja nedokazu odhadnou, co ho zrovna v dany moment nasere. Dalsi bylo treba, kdyz se nasla plesniva zed za skrini. Pry za to muzu ja, protoze mam v byte kvetiny :nevim:
Jsem z toho fakt smutna a nechapu to. V praci si myslim, ze problemy nema. Milenku bych v tom taky nehledala, protoze je docela nesmely az nesebevedomy a za normalnich okolnosti je to milujici partner. Jeho posledni slova byly, ze mam z bytu vypadnout, naprosto netusim kam… Zatim se s nim rozchazet nechci, mam ho rada.
Co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
9.9.21 13:29

Že si nedostatečné sebevědomí nabírá ponižováním tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
9.9.21 13:30

Ne, toto není milující partner… Jakmile by mi tohle řekl, okamžitě bych se sbalila a skutečně „vypadla“, i kdyby by to mělo být na hotel. Cca za týden bych se vrátila a opravdu důrazně mu řekla, že jestli se mnou bude ještě takto jednat, končíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
9.9.21 13:34

Labil. Pryc. Procpak vyvadi kvuli PC? Ze by mel co schovavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
9.9.21 13:37

Jednou by jsi za sebou měla ty dveře fakt zavřít a jít až to zase řekne. Protože on tě jen ponižuje a ty s ním jsi jen pro to, že nemáš kam jít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
9.9.21 13:38

Milující partner se tak fakt nechová ani v hádce ne. Důrazně bych mu rekla, že takto fakt ne a pokud by to bylo pořád stejný tak bych se začala dívat po jiným bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.9.21 13:45

Co si o tom myslím? Že už když tě poprvé vyhazoval z bytu, tak jsi měla jít a už se nevracet. Jsou věci, které se NIKDY nedělají. Tohle není milující partner, tohle je jen obyčejnej zamindrákovanej blbec a ty mu dobrovolně děláš rohožku.

A vždycky je kam jít, tak se nevymlovej a začni žít svůj život, nikdo jinej to za tebe neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.21 13:46

Já bych z toho bytu vypadla. Aby mu došlo, že z tebe nemůže dělat hadr na podlahu. A musel by se sakra smejkat, abych měla chuť se tam vrátit. Nesnáším tyhle typy, co dokážou být nabubřelí týden kvůli kravině. Můj muž to taky dřív uměl. Naštěstí mu s přibývajícími lety došlo, že tím ničeho nedosáhne a vlastně je to ztráta času :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.21 13:57
@Tarjei píše:
Labil. Pryc. Procpak vyvadi kvuli PC? Ze by mel co schovavat?

zduvodnil to tak, ze se bal, ze bych mu mohla s pocitacem neco udelat :zed: Jako kdybych nepouzila pocitac denne v praci a byla asi uplne negramotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.9.21 14:01

Sbal si kufry a odejdi. Jeho chování si přeci nemusíš nechat líbit. Časem může být i hůř. Po rozchodu s ním se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.9.21 14:07

Dekuji za komentare. Vsichni jste mi tady napsali, co uz davno vim, ale nechci to slyset a pripoustet si to. Mezi hadkama se ke me chova hezky a ja si vzdycky reknu, ze uz to bude dobre. Tak nejak si nedokazu predstavit, ze bychom nebyli spolu. Do tohoto vztahu jsem sla s tim, ze by to mohlo byt uz na cely zivot. Taky me dost desi, ze bych prisla domu a nikdo by tam nebyl. Pratele samozrejme nic netusi, navenek jsem stastny par. Jeste v sobotu jsem byli s kamarady na spolecne akci a v nedeli vyhazov z domu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.9.21 14:08

Holka, bude jen hůř, zdrhej!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
9.9.21 14:11

A vy mate aspon tri deti…ne jsi na nem financne zavisla…pockej, uz to mam, kdyz se zrovna nechova, jako uplnej blbec, tak se hrozne milujete :think:…prijde mi to, ze male sebevedomi mate oba dva, on si to kompenzuje na tobe a ty si to nechas libit…ja jsem tyhle „rozchody“ v hadce zazivala taky a je to jen prachsprosta manipaluce…v tu chvili udelas co, kdyz ti rekne, at odejdes? Omluvis se? Odprosis ho? Delas, jako by nic? Nenech uz sebou manipulovat, ze cokoli se stane, je tvoje chyba…ja si to predstavuju u vas asi takhle…postavis hrnek s kafem na stul, pritel do nej strci a vyleje a je to tvoje chyba, protoze jsi ho tam blbe postavila…pritel postavi hrnek s kafem na stul, ty do nej drknes a vylejes ho a ses snad slepa nebo co a je to tvoje chyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.9.21 14:12
@janabab píše:
Dekuji za komentare. Vsichni jste mi tady napsali, co uz davno vim, ale nechci to slyset a pripoustet si to. Mezi hadkama se ke me chova hezky a ja si vzdycky reknu, ze uz to bude dobre. Tak nejak si nedokazu predstavit, ze bychom nebyli spolu. Do tohoto vztahu jsem sla s tim, ze by to mohlo byt uz na cely zivot. Taky me dost desi, ze bych prisla domu a nikdo by tam nebyl. Pratele samozrejme nic netusi, navenek jsem stastny par. Jeste v sobotu jsem byli s kamarady na spolecne akci a v nedeli vyhazov z domu :zed:
Šťastní nejste. Milující partner tě opakovaně nebude vyhazovat z bytu. Buť ráda, že nemáte 3 děti a hypotéku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
9.9.21 14:13

@janabab už jsi mi někdy řekla tak fajn, já půjdu? Nebo se jen ponizuješ a prosíš ho aby jsi mohla zůstat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí