Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle mam v dobe ovulace a kratke dobe pred MS a behem. Je zkraceny a otevreny cipek. Tod vse.
Děkuju. Mě se to nikdy nestalo
to by sedělo když za 5 dní mam mít ms.
A ty jí normálně zavíráš? ![]()
Tenhle pocit jsem nikdy neměla, ale asi to nic nebude ![]()
Nevěděla jsem jak to mám popsat
vím že to z ní divne
mám prostě pocit jak kdyby mi měl téct výtok proudem a já to nemohla zastavit. I se mi chce pořád čůrat jak se snažím to zastavovat a pořád se to jak kdyby otvírá. Fakt nemám tucha jak to vysvětlit ![]()
@Anonymní píše:
Nevěděla jsem jak to mám popsatvím že to z ní divne
mám prostě pocit jak kdyby mi měl téct výtok proudem a já to nemohla zastavit. I se mi chce pořád čůrat jak se snažím to zastavovat a pořád se to jak kdyby otvírá. Fakt nemám tucha jak to vysvětlit
Třeba jsi trochu přistydla… Podle mě to nic není ![]()
Vem si jehlu a nit a udelej si tam par stehu aby se ti vagiiiina uzavrela. Ale pozor! Jakmile ji jednou zasijes, tak uz se do teve manzovi spermiky nedostanou a mimisek z toho uz nebude
A že takový moudra píšeš anonymně
už jsem jasně napsala, že jsem nevěděla jak to mám vysvětlit. Podle toho jak to píšeš, nejspíš sis tím prošla, tak ti moc gratuluji k tvému IQ.
Ahoj holky, hledala jsem nějakou diskuzi na tohle téma, ale nic jsem nenašla.
mám pocit že ze mě vytece hromada výtoku. Měl někdo něco podobného. Omlouvám se, ale nevěděla jsem jak to napsat a nikdy se mi to nestalo. Anonym protože se stydím.
Snažíme se s přítelem o Mimi. 5 dnů do ms 9dpo. Ale k problému. Dneska mám celý den pocit, že mám otevřenou vagínu. Prostě nevím jak to popsat ale mám pocit že ji nemůžu zavřít. Měli jsme dnes s přítelem sex. Říkal že byl jiný, že bylo vevnitř strašný teplo a tak víc příjemný. Ale já nevím co s tím mám dělat je to strašné nepříjemné.