Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zepatat na názory a zkušenosti ať jsou dobré či špatné. Snažíme se s přítelem o mimi a tento měsíc jsem chytla ovulku pomocí testů. Určitě jsme se trefily.. teď jen jestli to vyšlo. Mám spoždění 7 den, tt je stále nagtaivní poslední jsem dělala 3 den spoždění. K tomu mě doprovází hustý výtok, občas pocit na zvracení, pálení žáhy, citlivé bradavky na dotek bolestivé, a bt mezi cykly mám vždy okolo 36,4 az 36,7teď mě doporovází teploty 37,2-37,4. A občasná bolest v podbříšku a píchání v pravém vaječníku… tak ráda si přečtu vaše názory jestli jen vsugerované nebo je naděje. Děkuji všem za reakce ![]()
Tyden zpozdeni a testy negativni?? Divne
. Sla bych k doktorovi.
Včera jsem dělala tt. Vím kdy byla ovulace. Tušila jsem to i podle bt. Včera test u odpolední moči a viditelný duch. Ms má dojít v pondělní, vím že se může cokoli stát.. Proto anonym, díky za pochopení. Proto myslím že týden po zmeskani by mělo být neco vidět.
@Janina96 nechci dávat planou naději
každopádně si zajdi na hcg test z krve jako samoplátce do nějaké krevní laboratoře ![]()
@Janina96 jinak máš graf teplot? Je možné žes i špatně vyhodnotila ovulaci nebo proběhla druhá později a proto je test ještě neprůkazný.
Bohužel nemám, zapisuju si to do diáře. Jinak jsem zapomněla podotknout, ze jsem zkoušela dělat ovulacni testy po dobu co mám takhle zvýšenou teplotu. Dělám je vlastně ob den a všechny mám pořad pozitivní. Stejně silná čárka jako kontrolní. Tak co to kurňa je? Po dobu 10 dnů pořad pozitivní ovulacni testy? A ještě jsem zapomněla ze jeden TT mi ukázal ducha na den kdy měla prave přijít MS, ale ten další už byl zase negativní.
V dnešní době testů z krve, tak bych to tady ani neřešila. Zajdi na gynekologii a ještě ten den budeš vědět, co a jak..
@Janina96 A dneska ráno sis test nedělala?? Ono klidně to můžou být těhu příznaky, jen třeba bylo HCG menší a nebo nemáš míň citlivý TT? A ovu mohla proběhnout o něco později. Neházela bych flintu do žita. Zítra ráno zkusila 10 TT a uvidíš
Držím palce ![]()
Bych řekla, že žádná z nás tady nemáme křišťálovou kouli, abychom se ti do ní podívaly
![]()
@P4ja
Ano na zítřek plánují další test a na gyndu jsem objednana v úterý aspoň na vyvolávačku, když už nic jiného. Měla jsem test pepino ten byl negativní a test comfort měl jasného ducha ještě jsem se chodila několikrát dívat jestli se něco nezměnilo nebo blbě nevidím.
@Janina96 Tak to nevím, jak je citlivej, takže těžko říct. Ale uvidíš, já to měla podobné. Ale ovu testy ani Bt jsem neměřila.
Myslím že Pepino je 20 ka, takže málo citlivy
Edit: kecám. Tak nic.
Aha no mám tady zase ten comfort, tak zkusím zítra pak už asi naděje není. Dnešní testy už jsou myslím hodně spolehlivé.
Spis mi vrtá hlavou co by to bylo jiného… PMS mi přijde jako nesmysl, tak to snad není žádná cysta
@Janina96 Může to bt cokoli. Hormonální změny, stres niky nevíš.