Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale myslím ze i odběr po hodině řekne dost, pokud si mela do limitu rezervu, tak to bývá ok.
Ahoj holky,
chci se zeptat jak to zvládly ty, kterým je špatně z hladu? Jelikož já jsem schopná zvracet i když mám prázdný žaludek -z hladu. Ke všemu mám ještě nízký tlak. Mám to cca půl hodiny cesty, to znamená tak hodinu a půl před tím nejíst, pak do sebe nalačno nalít tu glukozu a pak dvě hodiny vydržet. Už jen při představě, že mám nalačno něco vypít mi je šoufl. Nemáte některá nějaký tip?
@Medvídě30 radu nemam, ale nejíst před tím musíš nikoliv hodinu a půl, ale 10…
@Medvídě30 Mě moje gynekoložka doporučila, ať si vezmu vodu, že můžu vypít během těch 2hodin, cca 200ml vody. Jinak asi jít někam na vzduch během té čekací doby, prodýchávat…i když v tom vedru to půjde asi těžko
A třeba doprovod sebou. Ať to zvládneš, třeba budeš překvapená, jak si to v pohodě dala ![]()
Já sem na tom testu byla dnes a hodinu po vypití jsem nakonec skončila na záchodě s průjmem a pak sem to stejně vyzvracela…nesedlo mi to…takže test nemám dokončený…a i kdyby mě na něj poslal doktor znovu, stejně vím, že bych to vyzvracela znova..vzali mi sice 2krát krev a nezjistili cukrovku ale tím že sem to v sobě udržela jen hodinu a né dvě je výsledek zkreslený..