Pocit prázdna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Teda holky, já tohle nechápu… závidím spíš holkám, co mají již větší děti, jsou samostatnější, sami se nají a tak, je s nimi již sranda, umí např. jezdit na kole, něco ujdou - a není to jen o přebalování a cpaní lžičky do pusy. Sama jsem nyní těhotná a spíš mě to obtěžuje a chci to mít již z krku. Hodně aktivně jsem sportovala, cestovala, vydělávala asi tak 10× víc, než je nyní rodičák, chodila běhat, do sauny, dala si ráda vínečko a tak. Nyní mohu chodit akorát plavat, chodit a tak… hmmm, otrava. Nic mi není, všechno oblečení je zase pasé
, hmmm, prostě pro mě osobně šílené období. Ideálně kdyby se rodili už např. 2 leté děti.
Porod děsný, 6 nedělí takový divný koma, nic mě rozhodně nerozbrečelo. Začalo mě to docela bavit a jít, až když bylo malé asi 6 měsíců. Do tý doby fakt pruda. To že být na mateřské je hnus fialovej ani nezmiňuji. Děti ano, ale mateřská ne…
No jo, jsem jiná, proto radši anonym, ať si na mě nikdo moc nesmlsne
Nicméně podotýkám, že mám výborný manželství a manžel je pro mě vším.
Užíváme si jeden druhého a vše s ním je báječné a skvělé. Dokonce jsme říkali, že bude fajn, až děti půjdou z baráku, abychom si užívali společných chvilek stejně jako dřív. Závěrem podotýkám, že malou miluju a dala bych za ní život, aby to nevypadalo, že je mi ukradenáto fakt ne… jen prostě nejsem asi typická žena, co čeká na mateřství jako naplnění svého života. Já měla naplněný život již před tím.
ale já nechci znovu od začátku mimino, jak už jsem psala nejsem extra meteřskej tip, jde o ten pocit při porodu a o tu lásku a štěstí mezi partnerama o to bláhový přesvědčení že už bude jen dobře
Jinak s partnerem to máme naplánovaný, že v 15 pujde prcek na intr a v 18 z domu
a my budeme krásný mladý rodiče kteří už maj svoje splňeno ![]()
Příspěvek upraven 05.06.14 v 15:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze bys jen chtela neco zajimaveho a silneho take prozit. dalsi miminko neplanujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@potapecka ne jedno mi stačí
v dnešní době je luxus jedno dítě natož dvě
, ale asi bych potřebovala něco prožít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fialína píše:
Jenže je zvláštní, že na mně by to docela sedělo taky, navíc těhotenství byla problémová, otěhotnění po ivf, takže celkově hrůza, ale toho pocitu se sakra nemůžu zbavit. Ale u mne je to možná i tím, že právě s těh. byly problémy, o dvě už velké děti jsem v těhotenství přišla, takže ty děti nějak nabyly na hodnotě nebo co, ale zároveň to mám podobně jako ty. Asi to dokazuje jen solidně rozvinutou schýzu
Tak jsi prostě jen nějaká cíťa co…??? Každá na to přece máme nárok - třeba mě to také jednou chytne. Což by mi patřilo
![]()
- Citovat
- Upravit
@Zástavanda píše:
Maminky vůbec nevím co se semnou děje, dnes se kamarádovi narodil syn a já najednu nevím co se semnou děje. Už od rána kdy napsal že jedou rodit tak jsem jak na trní, jako by rodila moje dcera! přitom jeho partnerku vůbec neznám a s ním se taky moc nestýkám. Byla jsem nervní jestli je vše v pořádku teď jsem se dozvěděla že už je prcek na světě a nejdnou je ve mně prázdno, nic mě netěší, mám pocit že já už si to svoje štěstí prožila a nic už tak silnéh jako porod nezažiju, závidím jim to štěstí až se mi chce brečet, Přitom já měla porod příšerný a zapřísáhla jsem se že už to nikdy nechci zažít znou. Prosím nevíte co to semnou je? jsem smutná lítostivá a cítím obrovské prázdno..
Nevím, jak jsi to měla Ty, ale já když jsem chovala maličkou holčičku mé kamarádky (a má dcerka měla již cca 7 - 8 kg), tak jsem zalitovala, že jsem si toho mýho drobka skoro neužila… což byla pravda. Tak nějak než jsem si zvykla a vše se naučila (neutrhnout jí hlavu při oblékání, kojení, atd.), tak byl najednou půl rok pryč a maličké miminečko už nebylo ![]()
Tak jsi si třeba svoji ratolest „málo“ užila jako maličkatou, tak Tě to může nyní mrzet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak jsi prostě jen nějaká cíťa co…??? Každá na to přece máme nárok - třeba mě to také jednou chytne. Což by mi patřilo![]()
![]()
no asi jo, prostě asi mám moc času uvažovat nad blbostma
, fakt mne dost štve, že přesto, že mám skoro všechno, co chci, ještě vůbec uvažuju nad blbostma, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit