Pocit, že zanedbávám dítě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45797
15.4.14 14:07

Co je to za blbost, spis by ji mohl uškodit za kazdou cenu násilím vedeny přirozený porod! Fakt vymýšlíš kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.4.14 14:07
@střepina píše:
@želvice mužu se zeptat, kde se ta weleda kupuje? taky v lékárně a cena? doktor mu napsal excipial, měl po něm heboučkou kuži, ale stejně se osypal, ten mažu biodermou, ale žádnej zázrak :?

Synek má hrozně hebkou kůži až díky ní :palec:

Kupuju často v DM, nebo přímo na webu Welledy, posílám odkazy:
http://www.weleda.cz/…-koupel.html - tu koupel nakapu do vody (ale úplně nešetřím, máme lahvičku cca na 3 týdny, a koupeme tak 3× týdně)
 http://www.weleda.cz/…i-mleko.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:08

@martina.se Asi.Už aby to bylo! Abych viděla, že se něco děje, že se neflákám…!Jsem asi divná, co? Co by za to ženský daly, že nemusí vařit, uklízet, starat se o manžela, že mají krásné a hodné dítě…A já tady vymýšlím! Asi jsem blázen…

• Citovat
  • Upravit
27874
15.4.14 14:08
@Anonymní píše:
Z Č. Budějovic.

to je moc příjemný město :potlesk: hele vojtovka je fajn dětem pomáhá, ale fyzioterapeuti ti budou pořád opakovat jak je na tom dítě špatně i když není je to jejich živobytí :nevim: neboj malá je v pohodě a ty si najdi koníčka at máš nějakou zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:09

@veria Fyzioterapeut říkal, že to tím může být, že je raději na pravé straně..tak já nevím.

• Citovat
  • Upravit
16694
15.4.14 14:10
@Anonymní píše:
Já si to právě dávám za vinu. Říkám si, kde jsem udělala chybu, že musí cvičit - je pravda, že jsem zkoušela dlouho rodit přirozeně, to nešlo, tak jsem musela císařem. Fyzioterapeut říkal, že to může být způsobené tím. A co se týče toho ekzému, tak já nakoupila malé hromadu kosmetiky od Nivey - prý jak je výborná a nic. Mažeme obyč. indulonou, teď to Linolou…Dávám si to za vinu. Měla jsem se snažit porodit normálně, ale já to nezvládla. Hrozně mě to bolelo, neotevřela jsem se pořádně…A teď za to malá pyká!

ještě na toto musím reagovat :lol: Já rodila obě děti přirozeně. Synův uplakaný první rok a jeho náročnou povahu taky spousta lidí (zejména homeopatka) ráda přičítá komplikovanému porodu. Rodila jsem sice v bolestech (a kdo ne), ale na prvorodičku ne tak dlouho. V sedm ráno příjem, v jednu odpoledne byl na světě. Vůbec si to nevyčítej. Je to blbost. Nehledej důvody, proč cvičíte. Možná (není to návod, jen myšlenka) by se malá srovnala i bez cvičení. Vojtu teď cvičí kde kdo a řekla bych, že občas i celkem zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
15.4.14 14:11

No, asi by sis potrebovala promluvit s nekym nazivo, ne? Kdyz chodite dvakrat denne ven, nemas sanci se s vidat s nejakou jinou maminkou/ nebo i ne-maminkou? Mam pocit, ze ty myslenky prameni z toho, ze jsi sama.
Za cviceni Vojtovky prece nemuzes. Je plno deti, co ji cvici a stejne bych rekla, ze to je takova ceska specialitka - v zahranici na to doktori zas tolik nehledi a nechavaji veci vice plynout (nerikam, ze to je taky ideal - ten bude asi nekde uprostred). U nas se nekdy az zbytecne stresuje (vcetne kontrol behem tehotenstvi, apod.).
A jak uz tady bylo zmineno - dite potrebuje spokojenou mamu, tak se to snaz vice si uzivat, mysli taky trochu na sebe a ne 24 hodin na atopicky ekzem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:11

@ka2ka Přítel mi také říká, že malá je v naprostém pořádku, že je krásná a moc šikovná. Jenže já, asi jak si nemám s kým popovídat, tak si přijdu zbytečná! Dítě je v postýlce, já nemusím vařit a uklízet..Tak 3× do měsíce myju okna, lustry..prostě jak magor!

• Citovat
  • Upravit
1332
15.4.14 14:13
@Anonymní píše:
Já si to právě dávám za vinu. Říkám si, kde jsem udělala chybu, že musí cvičit - je pravda, že jsem zkoušela dlouho rodit přirozeně, to nešlo, tak jsem musela císařem. Fyzioterapeut říkal, že to může být způsobené tím. A co se týče toho ekzému, tak já nakoupila malé hromadu kosmetiky od Nivey - prý jak je výborná a nic. Mažeme obyč. indulonou, teď to Linolou…Dávám si to za vinu. Měla jsem se snažit porodit normálně, ale já to nezvládla. Hrozně mě to bolelo, neotevřela jsem se pořádně…A teď za to malá pyká!

Ježiš, a nemáš náhodou maličko poporodní depresi? Myslím si, že by ti pomohlo si promluvit s psychologem, trochu se otevřít, probrat to s odborníkem. Protože tohle je vážně blbost ;-) Představ si, jak špatně by to mohlo dopadnout, kdyby ti lékař u porodu nepomohl…

Víš kolik dětí Vojtovku cvičí? A ekzém má taky tolik dětí… prosím tě, takhle vůbec nemůžeš uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:14

Holky, jste moc hodný'Děkuju Vám! Jsem ráda, že jsem se mohla vypovídat. Je to hned lepší..Malá spinká, tak obletuju tady na Emiminu a napadlo mě, že sem taky napíšu. Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27874
15.4.14 14:16
@Anonymní píše:
@ka2ka Přítel mi také říká, že malá je v naprostém pořádku, že je krásná a moc šikovná. Jenže já, asi jak si nemám s kým popovídat, tak si přijdu zbytečná! Dítě je v postýlce, já nemusím vařit a uklízet..Tak 3× do měsíce myju okna, lustry..prostě jak magor!

malej taky ležel po porodu pořád na pravé straně a dokonce nedokázal ani pást koníčky tak jsme cvičili vojtovku a vše se srovnalo, porod jsem měla taky císařem a nikdo nikdy neřekl že to má spolu souvislost :think: být tebou tak si odpoledne dojedu do cukrárny :lol: jestli chceš někdy popovídat, alespoň tady tak napiš soukromou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:16

@želvice To bych neřekla, teda doufám! Jen tady nemám žádnou maminku, s kterou bych mohla povídat…Mám teda jednu kamarádku, jenže ta má dokonalé dítě, dokonalou rodinu, tak s tou se raději nekamarádím :oops:

• Citovat
  • Upravit
45797
15.4.14 14:19
@Anonymní píše:
@veria Fyzioterapeut říkal, že to tím může být, že je raději na pravé straně..tak já nevím.

Prosim te oni říkají různý blbosti jak by toto mohlo souviset s císařem, mam taky dite narozený císařem taky akutním pro ne postupující porod a je uplne v pořádku. Tu preferenci jedne strany dela spoustu deti a u vsech se to časem srovná i kdyby to fyzioterapeuti neřešili. Jenže to by přišli o praci ze.
Fakt zkus zachovat klid a najít si nějakou jinou cinnost nez dite a uklid. Takto trochu blaznis ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.4.14 14:21
@Anonymní píše:
@želvice To bych neřekla, teda doufám! Jen tady nemám žádnou maminku, s kterou bych mohla povídat…Mám teda jednu kamarádku, jenže ta má dokonalé dítě, dokonalou rodinu, tak s tou se raději nekamarádím :oops:

OK, já jen, že když si takhle vyčítáš porod, a přičítáš mu takové následky, tak by to fakt klidně sladší poporodní blues mohlo být. To nebylo myšleno špatně, spíš tak, že kdyby ti ten psycholog pomohl, stálo by to za to :kytka:

Každopádně jsi dobrá máma, to si opakuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:21

@ka2ka Já prostě snad nikdy neudělám nic dobře. Nekojila jsem - neudělalo se mi mlíko. A každý z rodiny na mě koukal divně. Když přijedu k mamce, tak tam je taky pořád něco. Malá je buď málo, nebo hodně oblečená. Dále proč prý nemá dudlík - malá ho nechce, vyplivává ho.To je taky špatně. Na lahvičce mám malou dírku, malá se u pití hrozně nadře, mám špatný fusak v kočárku…Prostě asi potřebuju pochválit za něco! Přítel mě teda chválí pořád (když je doma).Sám ví, že je to málo, že je špatně, že pracuje v zahraničí. Ale bohužel jinak to nejde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure