Miminko a spaní přes poledne

219
14.4.14 12:15

miminko a spaní přs poledne

Ahoj, od kolika měsíců dáváte spát miminka přes poledne do postýlky? My zatím spíme v kočárku, párkrát se stalo že usnul v postýlce. Chtěla bych po obědě udělat režim že by s na chvíli zdříml v postýlce kterou máme v ložnici. Na večerní spaní automaticky ví že se bude spát, tak si říkám abych ho tím odpoledním spánkem v postýlce nějak nepopletla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
14.4.14 12:16

Omlouvám se za překlep v témátu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
14.4.14 12:19

Malý spal v postýlce v ložnici až od roka. Do té doby, kočár, košík, pak postýlka v obýváku, jeden čas mi spal na matračce v obýváku, nemohl sám usnout, tak jsem ho uspala kojením na matraci a on si to tam pak dospal.

Malá zatím spává v postýlce v obýváku a zatím bez režimu, jak je unavená, zkusím jí položit a buď usne a nebo se jdeme zase chovat, případně jde do lehátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
14.4.14 12:21

Nase mala spi v postylce odpo asi tri tydny, je ji 11 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.4.14 12:23

Prvorozený spával od 3 měsíců. V těch 3 měsících se podařilo najet na jakýsi režim, spával dopoledne a pak po obědě, odpoledne jsme chodili ven, pokud ne, tak spal ještě později odpoledne. Druhorozený až od 6 měsíců, do té doby jsem na noc uspávala a přes den spával jen venku v jedoucím kočáru. Od těch 6 měsíců si vytvořil režim a spává dopoledne a odpoledne v ložnici v postýlce, ve srovnání s prvním klukem má teda o spánek méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.4.14 12:27

Mladšího jsem tam dávala brzo, jakmile se tvořil jakýsi režim pravidelného spaní. Hlavně po zkušenosti se starším, který byl naučený spát hlavně v kočáru venku, občas nás lezení ven 3× denně už zmáhalo a pak bylo těžší ho zvyknout, že i v poledne se dá spát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.4.14 12:28

Moje deti temer od narozeni, protoze jak jsou podzimni, tak se mi nechtelo v zimnich mrazech a pliskanicich ven :oops: Ale zase pak maji problem s kocarkem, mladsi je ted rok a pul, a v postylce pres den spi pres dve hodiny v kuse. A kdyz jsme nahodou na vylete a musi spat v poledne v kocarku, tak da 40 minut a pak je v podvecer dost protivna. Takze kazde ma neco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.4.14 12:28

Syn 15m v postylce pres den nikdy neusnul, spi jen v kocarku.. problem v tom nevidim, prostě ho lupnu do kočárku a na balkon. čím je venku větší marast, tím líp spí :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.04.14 v 20:39

• Citovat
  • Upravit
35799
14.4.14 12:29

Nase nikdy nespala pravidelne jinde, tedy driv v nasi posteli pres den, co se otoci a leze, tak ve sve posteli. Chci mit volno a ne nekde drdat dve hodiny s kocarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.4.14 12:30

Můj syn 13m nikdy moc nemusel kočárek, takže je zvyklý zase naopak spát v postýlce, většinou mezi 11-12h to na něj přijde, dám ho do postýlky a ihned chrupe. Pak si dá oběd a odpo chodíme ven a když je unavený, usne mi i odpo v kočáru, ale spíš ne… A když jsme zase odpo z nějakého důvodu doma, tak jakmile je ospinkaný, dám ho do postýlky a hned chrupe, takže záleží, na co je a bude Tvé mimi zvyklé…

• Citovat
  • Upravit
217
14.4.14 12:31

Od narození (ale teda ne ve své v posteli, ale v mojí). Párkrát jsem zkusila kočár, spal jen když se jelo rychle a já při představě, že budu dalších xměsíců za každého počasí lítat po okolí, aby se miminko vyhajalo, jsem se rozhodla najít jiné řešení. Naučil se hned usnout u prsa v mojí posteli, já jsem si pak šla po svém, on spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.4.14 12:35

Učím ho to od mala. Když nejdeme ven, jde spát do postýlky.

• Citovat
  • Upravit
8940
14.4.14 12:39

Od narození, mám ještě starší dítě a to přece nebudu tahat 3× denně ven, aby spal mladší. Moc to řešíš, dej ho spát do postýlky a hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.4.14 13:32

Naše čtyřměsíční usíná každé dvě hodiny, vždycky tak na půlhodinu. Občas si přes den střihne i delší spánek, někdy v 11, jindy v 16 :nevim:

Spí u nás v posteli, ale to i přes noc. Občas spí i v kočáru. Usne víceméně kdekoliv, když dostane svůj hadr a cumel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.4.14 21:07

@moby Snaha byla, nicméně dítě mě po třetím měsíci vyvedlo z omylu. Přes den dá postýlku jen když vytuhne u flašky nebo u prsa. Spací mód spíná jen v jedoucím kočáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí