Pocit, že zanedbávám dítě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.14 14:24

@veria Já vím, že máš pravdu. Já si to pořád opakuju, ale když cvičíme, tak mě pochybnosti prostě doženou.

• Citovat
  • Upravit
27689
15.4.14 14:24
@Anonymní píše:
@ka2ka Já prostě snad nikdy neudělám nic dobře. Nekojila jsem - neudělalo se mi mlíko. A každý z rodiny na mě koukal divně. Když přijedu k mamce, tak tam je taky pořád něco. Malá je buď málo, nebo hodně oblečená. Dále proč prý nemá dudlík - malá ho nechce, vyplivává ho.To je taky špatně. Na lahvičce mám malou dírku, malá se u pití hrozně nadře, mám špatný fusak v kočárku…Prostě asi potřebuju pochválit za něco! Přítel mě teda chválí pořád (když je doma).Sám ví, že je to málo, že je špatně, že pracuje v zahraničí. Ale bohužel jinak to nejde…

hele nepíšeš o mojí mámě??? Mě seřvala hned v porodnici, že nekojím protože jsem neměla mlíko a malého tři dny u sebe a rodila jsem předčasně, ale to jí nevadilo, pak jsem dostala že jsem mu na 10 minutovou návštěvu nevzala náhradní oblečení, pak že ho špatně krmím z flašky no a pak jsme tam přestali jezdit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
15.4.14 14:28

@želvice díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 14:29

@ka2ka Neměla by to být Tvoje máma, ale kdo ví :mrgreen: :mrgreen:.Už se tomu směju, ale je to fakt katastrofa! Jsou jediný, za kterými můžu jezdit a ona mě vždycky takhle zprdne. Přitom ví, že jsem celý týden doma sama, že si ráda popovídám normálně…Ale taky začínám uvažovat nad tím, že tam přestanu jezdit.

• Citovat
  • Upravit
1332
15.4.14 14:31
@Anonymní píše:
@ka2ka Já prostě snad nikdy neudělám nic dobře. Nekojila jsem - neudělalo se mi mlíko. A každý z rodiny na mě koukal divně. Když přijedu k mamce, tak tam je taky pořád něco. Malá je buď málo, nebo hodně oblečená. Dále proč prý nemá dudlík - malá ho nechce, vyplivává ho.To je taky špatně. Na lahvičce mám malou dírku, malá se u pití hrozně nadře, mám špatný fusak v kočárku…Prostě asi potřebuju pochválit za něco! Přítel mě teda chválí pořád (když je doma).Sám ví, že je to málo, že je špatně, že pracuje v zahraničí. Ale bohužel jinak to nejde…

Hele, nekojila jsem taky… a v konečném důsledku mi to vyhovuje, i manželovi, podílel se i na jídle, mohla jsem v noci spát a vstávat mohl i manžel. U druhého dítěte už jsem rozhodnutá, že ani kojit nebudu zkoušet. Naprosto nám to tak vyhovovalo.

Dudlík syn měl za ten rok a čtvrt tak desetkrát, dvacetkrát, odmítá ho… a proč by ne. Nevadí. Prsty místo něho necucá, usne i bez něj.

Od porodnice jsme ho naučili, že usíná v postýlce sám. Dnes se nám to vrací, nechce nás na usínání, s námi neusne. Prostě ho položím, dám jeho plyšáka na spaní, chvíli si povídá a chrní… a my máme pohodu.

Fusak v kočárku? Bože… a teď už snad ani ne, ne? Já poslouchala od narození malého, že ho málo strojím, všude, kam jsme přišli, vypínala topení a otevírala okna. Je lednový, a od konce šestinedělí zvyklý, že se spí u otevřené ventilačky. Nemáme problém s nemocemi, nemá rád vedro, všechny babičky i všichni ostatní si zvykli. Naopak, máme dítě, které je díky tomu otužilé, nepřeteplované… prostě paráda.

Na tohle se vykašli a dělej, jak to vyhovuje vám :palec: A mamince řekni, že každá žena po porodu má být chválena, ne jen za všechno hubována, protože se sžívá s novou rolí, a tohle fakt nikomu neprospívá. A že ty i tvá dcera jste šťastné, tak ať si zvykne. A ona si zvykne. Prostě si za svými činy a rozhodnutími stůj, děláš to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.4.14 14:32
@střepina píše:
@želvice díky moc :hug:

Není zač. Nemusí to sednou, ono každému atopikovi sedí něco jiného, ale muž je hooodně silný atopik a alergik, a používá teda stejnou kombinaci… prostě synkovu Welledu do koupele i na namazání, a říká, že mu pomáhá nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
15.4.14 14:34
@Anonymní píše:
@ka2ka Neměla by to být Tvoje máma, ale kdo ví :mrgreen: :mrgreen:.Už se tomu směju, ale je to fakt katastrofa! Jsou jediný, za kterými můžu jezdit a ona mě vždycky takhle zprdne. Přitom ví, že jsem celý týden doma sama, že si ráda popovídám normálně…Ale taky začínám uvažovat nad tím, že tam přestanu jezdit.

já jen že mají stejně pitomé reakce :roll: nebo jsou možná sestry :nevim: tak alespoň jsem tě pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.14 15:21
@Anonymní píše:
@martina.se Asi.Už aby to bylo! Abych viděla, že se něco děje, že se neflákám…!Jsem asi divná, co? Co by za to ženský daly, že nemusí vařit, uklízet, starat se o manžela, že mají krásné a hodné dítě…A já tady vymýšlím! Asi jsem blázen…
:mrgreen: klid.. tahle myšlenka potrápí každou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.4.14 16:03
@Anonymní píše:
Já si to právě dávám za vinu. Říkám si, kde jsem udělala chybu, že musí cvičit - je pravda, že jsem zkoušela dlouho rodit přirozeně, to nešlo, tak jsem musela císařem. Fyzioterapeut říkal, že to může být způsobené tím. A co se týče toho ekzému, tak já nakoupila malé hromadu kosmetiky od Nivey - prý jak je výborná a nic. Mažeme obyč. indulonou, teď to Linolou…Dávám si to za vinu. Měla jsem se snažit porodit normálně, ale já to nezvládla. Hrozně mě to bolelo, neotevřela jsem se pořádně…A teď za to malá pyká!

Za to nemůžeš… Já jsem malého vyprdla za chvíli, úplně pohodový porod a taky preferoval jednu stranu, cvičili jsme Vojtu pár týdnů… Teď mu byl rok, dávno necvičíme, jen jsem ho jezdila na rhb ukazovat :mrgreen: a už sám chodí, tak už tam ani nepojedeme.

A ehm, ani zdaleka s ním nedělám ten milion věcí, co ty… a žije :mrgreen: vyvíjí se, je moc šikovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 16:29

@Pipet Malá už má také hlavičku „normálně“.Jen když pase, tak nemá otevřené dlaně. A to je prý taky špatně. Jinak díky moc za podporu, tu fakt asi potřebuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
256
15.4.14 19:52

TMam neco podobneho, je to u me tim, ze mam druhe po 16-ti letech a vymodlene a pocit, ze delam pro nej malo. Ale zas si uvědomuji, ze si musi vystacit i sam, jak ho do postylky pokladam a on si povídá s hračkami a je spokojeny, hodny a nevzteka se nic, ja jdu zatim po svém, ale vzdy sem tam pribeahnu opusinkuji, reknu jak ho miluji on se na me smeje a jdu zas po svem, jak si udělám co chci, tak se venuji zase jen jemu. Je fakt, ze vice jak pul hodinky ho nenechám v postylce, pokud nespí, proste me to s nim bavi a miluji jeho spokojeny kukuc a smích :hug: Uzivam si kazdou minutku, bo strasne ten cas leti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.4.14 19:55

Nedočítám úplně celou diskuzi, ale trochu mi přijde, že Ti doma chybí normální dospělí lidi a že se nudíš. Jak tajtrlíkuješ okolo mimina, které to samozřejmě v tomhle věku neocení a ty zcela přirozeně nevidíš „pokroky“, nějakou odezvu a ocenění, takže tě pak přepadají tyhle prdlé myšlenky, zda toho děláš dost a podobně.
Mě když tohle chytalo, tak chlap prohlásil, že už mu z toho doma blbnu a ať koukám jít do práce. Což bylo přesně to, co jsem potřebovala. Ale chápu, že ne všude to je realizovatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
13.5.14 16:15

Mám depku. Za týden mám jednu část státnic, za dva týdny druhou. A protože jsem zvyklá učit se pod stresem a jedině tak mám nějaké výsledky, nechala jsem to na poslední chvíli a teď to doháním. Výsledek? 16ti měsíční dceru poslední 4 dny aktivně udávám po příbuzenstvu a kamarádkách a dnešní cvičení s kamarádkou proplakala, že chce mámu. Mám ji jen na odpolední a večerní spaní, takže se vidíme pár desítek minut denně. Když si pro ni po spaní přijeli naši, vůbec se k nim nehrnula. Nechala se odvést bez pláče, ale ten pohled z toho auta, jak se na mě dívala když odjížděla, ten mi rval srdce. To jsem fakt už ořvala. Protože dcerka je jinak dítě od narození prodejné. Za úsměv šla s kýmkoliv kamkoliv, teď se změnila. Sice je po nemoci a rostou jí špičáky, takže možná shoda náhod, ale já prostě cítím, že chce být se mnou. A jak říkám, máme za sebou pitomé 4 dny a ještě 14 dní před sebou. Navíc každých pár dní někdo jiný a jiné prostředí. Vím, že musím zatnout zuby, vydržet, je to otázka pár dnů, ale po tom dnešním odjezdu před pár minutama to na mě tak dolehlo, chtěla jsem si v klidu pobrečet a někde se vykecat. Radu nečekám, nen co radit, otázku ani nepokládám, žádnou nemám. Tak se jdu zase učit, ať je to odloučení aspoň k čemu. :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.5.14 16:18

@Kapaz Běž se učit, ať ten čas užiješ k dobré věci. Netrap se, jinak to prostě nejde. :hug: My máme malou úplně z domu, mám hodně práce, rodina je daleko, tak dcerka jela k nim. Ale je tam v pohodě, zabavená, netrápí se a je taky starší než tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.5.14 16:24

@Kapaz
hlavne, ze je v dobrych rukou. vsak oni ji rozptyli. jsou deti, co musi od pulroku nebo od roku do jesli a prostredi sice maji kazdy den stejne, ale zas pristup urcite neni jak od babicky. ona to zvladne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí