Počuravaní miminka

12
6.10.23 00:50

Počuravaní miminka

Zdravím maminky,
už si nevím rady tak zkouším štěstí tady :D

Mam doma týdenního chlapečka, pokaždé se mi počuravá v hnízdečku a já tak neustále měním zavinovačky.

Pokaždé je na boku cely mokrý a je potřeba stále prevlikat. Plenky stahují jen co se dá a pindika pokaždé dávám dolu, a i přesto se najde cesta jak to proteče.

Každou radu rada uvítám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
163
6.10.23 00:55
@Banshee24 píše:
Zdravím maminky,
už si nevím rady tak zkouším štěstí tady :D

Mam doma týdenního chlapečka, pokaždé se mi počuravá v hnízdečku a já tak neustále měním zavinovačky.

Pokaždé je na boku cely mokrý a je potřeba stále prevlikat. Plenky stahují jen co se dá a pindika pokaždé dávám dolu, a i přesto se najde cesta jak to proteče.

Každou radu rada uvítám :srdce:

Ahoj, co třeba zkusit změnit plenky, jaké používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.23 01:27

@anonym9999 zkoušela 🤷‍♀️ happy a v porodnici co mi dali to take dělali (bohužel nevím jaké to byly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.10.23 01:42

Nevytahujes plinu moc nahoru nad pas, aby sedela pevne??
Pod pindikem musi zustat nejaky prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11836
6.10.23 02:44

Zezacatku mi to dělaly skoro všechny pliny co jsem vyzkoušela…(dm, Tesco, happy, Gaga, občas i Pampers -ty ale méně, a Albert-ty taky lepší) A to mám s nasazováním plen bohaté zkušenosti (pracuju ve zdravotnictví na geriatrii takže plenky plenky plenky kam se podíváš a děje se to u těch chlapů prostě často když leží na boku)
zlepšilo se to když jsme přešli z 1 na 2 a od trojek už úplně dobrý.. Taky teda pak uz ležel víc i na zádech…nicméně první měsíc sem pořád jen prevlikala postýlku, prala zavinovačky prala hnízdečko, deky, prostěradla, povlaky…tak 2× denně (ještě že kluk byl druhý a blízko k první, takže jsem měla ještě výbavu po dceri..akorat byl teda občas v růžovym no 🤭 😁 😝) a taky ještě že mám sušičku 😂 :pankac:
Ale jakmile povyrostl a dali jsme větší plenky tak už se to pak stavalo jen výjimečně…

Ještě dodám že plenku je dobré po vyndání z balíku rozdělat a podélně protáhnout aby se hezky uvolnily gumičky, a po nasazení pleny je potřeba zkontrolovat zda gumičky hezky sedí kolem stehýnek a hlavně v tříslech…tam jak je to trošku nachmoustly tak to dělá neplechu a může to protékat…takže hezky tu plenku porovnat aby vnejsi lem nebyl zahnutý dovnitr ptlrave přes ty těsnící gumičky..pak to teče… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.10.23 05:44

U malinkeho miminka se mi to taky stavalo porad, at uz jsem se na hlavu stavela. Neustale pocurany, zlepsilo se to pri prechodu na 2, kdyz povyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
6.10.23 07:04

Obracíš ten lem plenky kolem nožiček směrem ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.23 09:20

@dickys jistě a i tak se najde cestička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
6.10.23 22:21

Kolik váží? Zkus přejít na velikost 2. Rozdíl ve velikosti pleny je minimální ale obsahuje krapet víc superabsorbentu. Můžes taky zkusit jinou značku. Například DM pleny mají slušnou specku. I pleny v polsku mají překvapivě velkou kvalitu za dobrou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure