Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriam.mirus píše:
Nerozčiluje se nad alimenty, jde jen o princip, proč se cpe do RL? Vždyť toto se nedá nazvat otcem, i když ho splodil, otec je ten co se stará a vychovává a dává lásku, ne jak tento.
Proc ty tedy dotycna po nem chce prispivat, kdyz jako otec do RL neni dobry? Penize by dobre byly?
A proc se s nim vubec styka??Proc po nem chce prachy??Neni v RL-nema prava ani povinnosti otce.
@vonajebohyne Četla si příspěvek? Tady nejde o peníze.
Ty by se takovému otci své dítě dala?
@miriam.mirus píše:
@vonajebohyne Četla si příspěvek? Tady nejde o peníze.Ty by se takovému otci své dítě dala?
Ja bych po nem nevyzadovala penize za potreby ditete, pokud bych nechtela, aby se s nim stykal.
A jak ze nejde o penize? Zminovaly se alimenty, kocarek, ockovani…takze prispivat by mel, ale prava veskera zadna, jen na libovuli matky?
@miriam.mirus píše:
@vonajebohyne Četla si příspěvek? Tady nejde o peníze.Ty by se takovému otci své dítě dala?
Právě, že jsem ten příspěvek četla a v prvním odstavci jsou řešeny pouze peníze, tak netvrď, že o ně nejde…
@miriam.mirus píše:
@pohledzdruhestrany nežijí spolu.. zatím, ale jsou spolu v denním kontaktu a už se spolu chtějí stěhovat
Dle schopností výběru partnera odhaduji otce verze 03 do dvou let, mezitím s verzí 02 zplodí nové bejbatko, dej pak vědět, jestli jsem se trefil.
@vonajebohyne píše:
Ja bych po nem nevyzadovala penize za potreby ditete, pokud bych nechtela, aby se s nim stykal.
A jak ze nejde o penize? Zminovaly se alimenty, kocarek, ockovani…takze prispivat by mel, ale prava veskera zadna, jen na libovuli matky?
O nějaký příspěvek na malého od bio otce se snažila jen ze začátku, když byl malý miminko, teď už vůbec, teď jen nechce aby byl v RL malého. ![]()
@miriam.mirus píše:
O nějaký příspěvek na malého od bio otce se snažila jen ze začátku, když byl malý miminko, teď už vůbec, teď jen nechce aby byl v RL malého.
Tak proc jsou tu na zacatku zminovany ty prasule..? A vubec nechapu, proc to tak resis, neni-li to tvuj pripad
?
Kolik tech tvych deti ma ruznych otcu, kdyz tak soudis babicku decka? A ze ti to pred oplodnenim neprekazelo?
@j.a.n.i1, že chtěla ze začátku aby na malého přispěl tak už z něho ždímá peníze?
Mám také dvě děti, a pokud by otec se svou matinkou velice chtěli malého na střídavou péči, vidět se s ním a tak dále, také nech na malého přispívají, můj názor
bohužel matčin ne, ta od něj žádal nějaké příspěvky jen ze začátku, teď už chce pouze aby jim dal pokoj, odešel, odešel, tečka ![]()
Na jednom zajímavém školení jsem se dozvěděla, že někteří lidé jedou v životě po cestě, někteří jedou po dálnici a někteří se prodiraji křovím…a pro ty kteří se prodiraji křovím není cílem dostat se na cestu, ale prodírat se menším křovím…zde šílený otec, kterého by si matka jedoucí po silnici, či dálnici nikdy za otce nezvolila, tudíž ta matka holt bude z podobného prostředí..a čemu se pak divime… ![]()
Příspěvek upraven 10.05.16 v 21:34
@vonajebohyne aby bylo zmíněno více informací, a je to psáno proto aby se znali názory i jiných nezaujatých lidí
jsem vdaná 12 let a obě děti mají stejného otce nevím jak u tebe ![]()
@miriam.mirus píše:
@vonajebohyne aby bylo zmíněno více informací, a je to psáno proto aby se znali názory i jiných nezaujatých lidíjsem vdaná 12 let a obě děti mají stejného otce nevím jak u tebe
Tak moje dve deti maji stejneho otce uz skoro sedmnact let
. Ale proste nechapu, ze nekdo chce od otce prispevky, ale trepe se hruzou, ze by se ten otec, ktereho decku matka dobrovolne vybrala, mohl chtit i starat a vidat sveho potomka.
Myslím, že víc řvou, než že budou konat. Není úředně otec, nedala bych. Pochybuju, že on to požene k soudu, aby potvrdil otcovství, to by musel platit. Zakladatelka chtěla asi napsat, že vlastně nemá ani zájem něco platit i když mohl přispět. Jinak geny dělají hodně. Známá měla dítě s podobným, taky hned odešla. Otce viděl naposled v roce života. Ten nikdy neměl zájem, neplatil, zavřenej atd. Kluk dneska 20letý stejný jak on, neví si s ním rady, jak podoba, tak chování. Vdala se podruhé, vychovával ho bezva chlap, takže mužský vzor tam byl.
@miriam.mirus píše:
Nerozčiluje se nad alimenty, jde jen o princip, proč se cpe do RL? Vždyť toto se nedá nazvat otcem, i když ho splodil, otec je ten co se stará a vychovává a dává lásku, ne jak tento.
Jednou otcem je, tak se tam cpát může. Tohle přece není o tom, jestli jim dotyčná chce dítě dávat. Pokud o to otec bude stát, má smůlu. To, že je z divné rodiny věděla před otehotněním nebo ne?
Tak ať se nový přítel zapíše do rl jako Bio otec a má od toho exota klid. Co víc chce? Aby platil ale dal jí pokoj?