Poděkování lékaři - jak formulovat

1637
12.4.14 07:56

Poděkování lékaři - jak formulovat

Potřebovala bych poradit :) :
S mým malým dítkem jezdíme k rodičům na druhý konec republiky a v rozmezí 4 měsíců jsme museli zajít dvakrát za místním dětským doktorem, je to malé městečko a i když nejsme jeho pacienti, choval se k malému úžasně, jak po odborné stránce, tak i po té,,citové"…i mi navíc poradil s očkováním a dost dlouho se nám věnoval…opravdu jsem byla moc spokojená…
A protože městečko vydává místní noviny, tak bych tam hlavně jemu a sestřičce chtěla poslat poděkování, sedím tady nad papírem, ale vůbec nevím, jak to formulovat, aby to bylo krátkě, výstižné a milé…poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
12.4.14 08:05

Napsat to hezky od srdce? (mimochodem, jedna pani takhle poslala pochvalu na řidiče busu, a jeho pak vyhodili s pokutou z podniku - protože milé babce zastavil o 50m dal než byla zastavka) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.4.14 08:36
@El Dragon píše:
Napsat to hezky od srdce? (mimochodem, jedna pani takhle poslala pochvalu na řidiče busu, a jeho pak vyhodili s pokutou z podniku - protože milé babce zastavil o 50m dal než byla zastavka) :)

No asi tak. DO novin bych to nedávala. Přečtou si to některé skupiny obyvatel a ti, co k nim pak jezdí na návštěvu, mu tam budou tahat děti :mrgreen:
Napsala bych dopis a k tomu bomboniéru, flašku…a poslala jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.4.14 08:40

Ahoj, nepsala bych jako že vám pomohl i když nemusel napsala bych to nějak takto:

Děkujeme, pane doktore
Ráda bych touto cestou poděkovala panu doktorovi XY za ochotu a příjemné chování při práci. Jeho ordinaci jsme navštívili, dá se říci i s banálním problémem a i přesto se pan doktor zachoval velice laskavě, pomohl nám i poradil se spoustou jiných věcí.

prostě bych se tak nějak rozepsala, nevím jak dlouhé to chceš

• Citovat
  • Upravit
154
12.4.14 09:02

Ahoj,

asi bych taky zvolila nějakou osobnější formu poděkování. Lidé jsou různí a na vesnici zvlášť. Občas se bohužel stane, že dobrý skutek dopadne tak jako babička s autobusákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
12.4.14 09:12

Holky já neřeším, jestli to do těch novin dát, nebo ne, zase taková díra to není, je to městečko a kdo potřebuje s dítětem doktorovi, stejně tam půjde…píšou tam i jiní a proč bych to tam nenapsala, když jsem s jeho prací fakt spokojená…
@MarkétkaBeruška no, no tak nějak bych si to představovala, děkuji…
Ale klidně si přečtu i jiné nápady…musím to dát dohromady do dnešního odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
12.4.14 10:37

@Petája já myslím, že holky to myslely tak, aby jsi mu svým poděkováním nakonec spíš neuškodila.

• Citovat
  • Upravit
4441
12.4.14 13:19

Tak vzdyt je ale normalni, ze kdyz budu nekde s ditetem pryc a budu potrebovat lekare, ze zabehnu za tamnim, bud odmitne a posle na pohotovost nebo pomuze, vim ze kdyz ja jsem byla mala a byli jsme u babicky nebo na dovoleny, byla jsem tam taky u doktora nekolikrat, tak si nemyslim ze by to bylo otoceny pak proti nemu.. nase detska taky osetri dite kdyz je tady u nekoho treba na prazdninach, ale ma jinak svyho doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty