Podezřelé znaménko - kde opravdu pomohou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5663
10.6.22 07:23

A proč si nezajdeš někam ke kožnímu lékaři, který ti to tzkontroluje na pojišťovnu? Za toto není třeba platit nebo využívat benefity.
Chodím k Mudr. Tomkové na Spořilově a i když jsem tam byla zatím jen párkrát, tak jako lékařka mi přijde velice pečlivá je ještě k tomu fakt sympatická a milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1366
10.6.22 15:49

@Evkad ja moc nerozumím tomu proc se divna znamenka neodstranuji.. proč preferuji jejich sledování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1366
13.6.22 15:55

Tak ja jsem objednana s nalou cernou pihou k lekari..jdu tam az v cervenci..a dneska koukam a ta černá mala piha o ktere jsem myslela nejprve ze je klíště zesvetlala a vypada stejne hnede jak ostatní normalni pihy 8o co s tim mam tam chodit nebo ne? Je to fakt mini tecka a ta divna barva zmizla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.6.22 20:36
@LP4 píše:
Tak ja jsem objednana s nalou cernou pihou k lekari..jdu tam az v cervenci..a dneska koukam a ta černá mala piha o ktere jsem myslela nejprve ze je klíště zesvetlala a vypada stejne hnede jak ostatní normalni pihy 8o co s tim mam tam chodit nebo ne? Je to fakt mini tecka a ta divna barva zmizla 8o

Běž tam. Takové vyšetření určitě nebude na škodu. Každá změna znaménka by se měla konzultovat i když u tebe to asi bude jen pro jistotu. Navíc krom té konkrétní pihy se ti doktorka podívá na všechna znaménka. Však by se mělo chodit na kontrolu každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.6.22 21:04

Ahoj, tak jsem pred dvema tydny zasla na kožní a dnes jsem byla na vyriznuti a za cca dva tydny budu mit vysledky. Neuvěřitelne se mi ulevilo. Znamenek mam po tele hodne, ale tohle bylo nove a jine, navic jsem nekolikrat denne na nej koukala. Samozrejme si preju, abych byla jenom hystericka a vsechno bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18732
28.6.22 21:17

@koziskova kam jsi nakonec šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.6.22 09:54

@hospodki Nakonec jsem byla u nas v Mlade Boleslavi, pani doktorka bere bez objednání, recenze má dobré a já jsem s jejím přístupem a vysvětlením byla také spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
48
20.9.24 15:05

@koziskova dobrý den, mohu se zeptat, jak jste dopadla? Řeším něco podobného aktuálně 🙈. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 15:37

@koziskova @H3 doufám, že bylo vše v pořádku? Jaké vám doporučili další kontroly, jak často?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex