Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A proč si nezajdeš někam ke kožnímu lékaři, který ti to tzkontroluje na pojišťovnu? Za toto není třeba platit nebo využívat benefity.
Chodím k Mudr. Tomkové na Spořilově a i když jsem tam byla zatím jen párkrát, tak jako lékařka mi přijde velice pečlivá je ještě k tomu fakt sympatická a milá.
@Evkad ja moc nerozumím tomu proc se divna znamenka neodstranuji.. proč preferuji jejich sledování..
Tak ja jsem objednana s nalou cernou pihou k lekari..jdu tam az v cervenci..a dneska koukam a ta černá mala piha o ktere jsem myslela nejprve ze je klíště zesvetlala a vypada stejne hnede jak ostatní normalni pihy
co s tim mam tam chodit nebo ne? Je to fakt mini tecka a ta divna barva zmizla ![]()
@LP4 píše:
Tak ja jsem objednana s nalou cernou pihou k lekari..jdu tam az v cervenci..a dneska koukam a ta černá mala piha o ktere jsem myslela nejprve ze je klíště zesvetlala a vypada stejne hnede jak ostatní normalni pihyco s tim mam tam chodit nebo ne? Je to fakt mini tecka a ta divna barva zmizla
Běž tam. Takové vyšetření určitě nebude na škodu. Každá změna znaménka by se měla konzultovat i když u tebe to asi bude jen pro jistotu. Navíc krom té konkrétní pihy se ti doktorka podívá na všechna znaménka. Však by se mělo chodit na kontrolu každý rok.
Ahoj, tak jsem pred dvema tydny zasla na kožní a dnes jsem byla na vyriznuti a za cca dva tydny budu mit vysledky. Neuvěřitelne se mi ulevilo. Znamenek mam po tele hodne, ale tohle bylo nove a jine, navic jsem nekolikrat denne na nej koukala. Samozrejme si preju, abych byla jenom hystericka a vsechno bylo v pořádku.
@hospodki Nakonec jsem byla u nas v Mlade Boleslavi, pani doktorka bere bez objednání, recenze má dobré a já jsem s jejím přístupem a vysvětlením byla také spokojená.
@koziskova dobrý den, mohu se zeptat, jak jste dopadla? Řeším něco podobného aktuálně 🙈. Dekuji.
@koziskova @H3 doufám, že bylo vše v pořádku? Jaké vám doporučili další kontroly, jak často?