Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evidentně mas problémy s cyklem. Pokud je test negativní, těhotná nejsi. Muže to byt jen dalsi hormonální výkyv. Jak resis to krvácení v průběhu cyklu?
@Tichošlápek Nijak zvlášť neřeším. Beru to jako normální měsíčky a doufám že to časem odezní ![]()
No muže to byt taky problem, proč ti nepůjde otěhotnět, takže bych to resila, pze normlani to rozhodne není..hodne stesti
Tehotna nejsi, ale jsi minimalne hormonalne totalne rozhozena. Krvacet behem mesice nekolikrat opravdu normalni neni! Dojdi si k lekari, mas evidentne velky problem
Být tebou, řeším ty rozházené hormony. Mít menstruaci několikrát za měsíc není normální. S tím se snad ani nedá otěhotnět. Teď máš zase hodně dlouhý cyklus. Možná ani neovuluješ.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek Nijak zvlášť neřeším. Beru to jako normální měsíčky a doufám že to časem odezní
Tak rozhodne to normalni mesicky nejsou, jak jiz vypovida toto ceske pojmenovani.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek Nijak zvlášť neřeším. Beru to jako normální měsíčky a doufám že to časem odezní
No řekla bych že to opravdu normální není. Možná na začátku, kdy se tělo rovná. Ale ne v dospělosti. Nedoufej a začni něco dělat. V první řadě dojdi na gyndu, pak se uvidí. Jinak můžeš zkusit bylinky na srovnání cyklu a nebo hormonální jógu.
@Anonymní píše:
Jak psaly holky - není to normální a určitě to bude mít vliv i na otěhotnění. Začni to řešit s lékařem
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonymitu ale snad mě pochopíte.
Asi pro většinu z vás to bude směšná otázka, ale nevím na koho se obrátit než na zkušené ženy.
Mívala jsem měsíčky 2× měsíčně nebo v průběhu měsíce skoro pořád. Teď už to jsou 2 měsíce bez nich. Ne že bychom se s přítelem snažili o miminko, spíše tomu necháváme volný průběh. Poslední 2-3 týdny se začínám avšak cítit jinak. Natekla mi a velmi ztěžkla prsa jako nikdy předtím, vypozorovala jsem i změnu bradavek a změnu barvy dvorců. Přijdou mi více „krabatější“, tmavší a hlavně jsem si všimla více naběhnutých žil. Stačí si na ně jen lehounce sáhnout a nahned ztvrdnout což se mi nikdy dříve nestalo. A to ani nemluvím o té bolesti. Začínám občas pociťovat i velké křeče v podbřišku které končí tím, že si ten prášek prostě musím vzít. O bolesti hlavy a zad radši ani nemluvím. Poslední 2 dny jsem zaznamenala hrozně hustý bělavý výtok. Samozřejmě jako zvědavá osoba jsem si udělala test, avšak ukázal se jako negativní. Nevím zda je tu ta šance že jsem těhu nebo ne. Proto bych se ráda s tím obrátila na vás, a budu nesmírně ráda za pár odpovědí.