Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Venceslavka píše:
Zodac je v pohodě, klidně užívej. Taky jsem užívala celý.
A každý den a v pohodě ju? Mě pravé řekla jen při obtizich jinak ne a to jen ctvrtku :/
@Anonymní píše:
A každý den a v pohodě ju? Mě pravé řekla jen při obtizich jinak ne a to jen ctvrtku :/
Ja teda nemam zkusenosti s alergiemi v tehotenstvi, ale zkusenosti ostatnich me jako alergika zajimaji. Jinak zodac je take ve forme kapek a je pry mnohem mene zatezujici pro organismus. Hlavne si v tomto pripade lepe muzes davkovat i malou davku.
Mne rikal doktor, ze zodac nebo zyrtec muzu brat klidne jak jsem byla zvykla. Spis se mu nelibily spreje do nosu ![]()
@Anna85 píše:
Mne rikal doktor, ze zodac nebo zyrtec muzu brat klidne jak jsem byla zvykla. Spis se mu nelibily spreje do nosu
no používám i spreje do nosu, protože bych jinak umřela je to šílený, navíc jakékoliv spreje do nosu většinou je to jen lokální to by určitě nemělo ublížit. trpim i tou těhotenskou rymou kolikrát na nos musím užit olynth i kolikrát přes den, abych vůbec mohla dýchat.
@Anonymní píše:
no používám i spreje do nosu, protože bych jinak umřela je to šílený, navíc jakékoliv spreje do nosu většinou je to jen lokální to by určitě nemělo ublížit. trpim i tou těhotenskou rymou kolikrát na nos musím užit olynth i kolikrát přes den, abych vůbec mohla dýchat.
Ja to chapu, taky jsem olynth uzivala aspon na noc, jinak to neslo.
Čajky holky mám dotaz, začala mě trápit alergie každý den mám potřebu vzít aspoň zodac doktorka říkala jen když to bude fakt potřeba a jen čtvrtku, ale vůbec to nepomáhá a bohužel mám potřebu každý den, ta alergie je fakt silena užívala ste taky některá léky na alergii každý den jako je zodac A Vše bylo v pohodě? na kontrolu jdu v květnu řeknu ji o tom zodacu ze čtvrtka mi teda opravdu nepomáhá. a o ryme ani nemluvím..