Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zavolej na pohotovost. A zkus teda ještě pohledat, s magnetem. Řekni dcerce, že dostane čokoládu, když pomůže mamince špendlík najít. Nevím jak byl velký, ale pokud by takto chtěla polknout špendlík na sucho, tak si myslím, že by kašlala nebo se dávila.
@Modra1 cca 3cm dlouhy ja si prave taky myslim ze by to nespolkla jentak.. vim ze tenkrat jsem mela podezreni na spolknuti koralku a vim ze dr rikala ze kdyby ho spolkla ze to prave neni jentak na sucho s kdyby bylo neco spatne ze by se telo ozvalo…
budu pevne doufat ze opravdu to byla jen domenka a nesnedla ho
Byl zavreny predpokladam? To by asi mel prinejhorsim projit. Ale spis si myslim, ze nesnedla, jen nekde zapadl. V panice se hleda blbe, clovek nekdy nenajde, ani co ma rovnou pod nosem (aspon teda u me to tak byva)
@beruska9 samosrejme ze zavreny kdyby otevreny uz bych to asi poznala.. ale presne mi ctes myslenky v panice sem nenasla na zemi nic a pak orave na te stene a ted premyslim jestli sem ho tam dala nebo mala😁 budu pevne verit ze sem ji ho sebrala a dala tam🙏🏼 mam tedy radeji volat nebo ne?
Tak jsem volala pan Dr. mi to vysvetloval ze se udela pro klid rtg ale ze se stejne nic nedeje a ceka se 3-4dny a kotroluje se bobek.. tak to zatim necham tedy a budu doufat ze poplach je fakt zbytecnej ze ho nekam hodila.. rikal ze z 90%procent vse projde v poradku se stolici ze i ostry predmet kdyz se zapichne tak tlakem si ho streva otoci a vylouci
🙈 rikal i ze to chape ale ze deti spolknout nevedome tolik veci napr kaminek na pisku aniz by rodic to poznamenal
Proboha proč si ji ho hned nevzala, zvlášť když si ho zkoušela dát do pusy?
@JancaS84 proboha umis cist!!!? psala jswm ze v tom afektu si nejsem jista jestli sem ji ho hned vzala?? Koukam ze asi budes dokonala a nikdy se ti to nestalo a stat nemohlo🙈
@Anonymní píše:
Tak jsem volala pan Dr. mi to vysvetloval ze se udela pro klid rtg ale ze se stejne nic nedeje a ceka se 3-4dny a kotroluje se bobek.. tak to zatim necham tedy a budu doufat ze poplach je fakt zbytecnej ze ho nekam hodila.. rikal ze z 90%procent vse projde v poradku se stolici ze i ostry predmet kdyz se zapichne tak tlakem si ho streva otoci a vylouci🙈 rikal i ze to chape ale ze deti spolknout nevedome tolik veci napr kaminek na pisku aniz by rodic to poznamenal
Ono je to asi lepsi nevedet, ja takhle treba v plince u mladsiho nasla 2× kostku lega
co by byl pruser krome ostrych veci by byla takova ta plocha baterka, to muze zkorodovat a to je pak o zivot, jinak taky myslim, ze hodne veci proste projde…
Tak snad jsi ji ho stihla vzít.. To si prostě člověk v daném okamžiku neuvědomí. Já takhle občas najdu u kluků v plíně slunečnicový semínko nebo proso pro ptáky, a to zradlo i andulky jsou v místnosti, kam kluci nechodí, takže vůbec netuším, kde to berou. Jo a před nedávnem jsme byli u kamarádky, kde si její starší dcera hrála s legem, no za dva dny jsem našla v plíně takovou tu placatou cervenou dvojitou část.
takže jak píše nade mnou @beruska9 je lepší nevědět.
@Anonymní píše:
@JancaS84 proboha umis cist!!!? psala jswm ze v tom afektu si nejsem jista jestli sem ji ho hned vzala?? Koukam ze asi budes dokonala a nikdy se ti to nestalo a stat nemohlo🙈
Ano, číst umím a nic takovýho si nepsala
cituji: „dcerka 23m nasla maly spinaci spendlik chtela ho dat do pusy tak sem ji zastavila.. mela ho v ruce a kdyz sem se k ni otocila znova uz ho tam nemela“ jako sorry ale já jsem z toho pochopila že si ji ho nechala. Jako to - měla ho v ruce, jsi ho ty měla v ruce nebo ona? Přečti si to ještě jednou jako nezaujatý člověk. Kdyby si napsala měla jsem ho v ruce, tak to chápu, ale mela ho v ruce, me z toho vyšlo, že ho mělo dítě. Jestli jsem to špatně pochopila tak se tedy omlouvám.
Můj syn 14 měsíců. Koukám že něco žmoulá jazykem, hned jsem mu prohlédla pusinku ve které nic nebylo. Několikrát ho natáhlo ke zvracení, zase kontroluji a nic prstem kontroluji celou pusu. Vše se zdá ok. Stalo se to asi v 8 ráno, pak měl trochu kaše a pár křupek, o pul desáté šel spinkat, spal krátce vzbudil se s pláčem. Nic na něm nevidím je mi divné ze ho dáví dudlík, pak si hraje vyplivne dudlik (uz přemýšlím ze to neni normalni ze pojedeme k MUDr.)a najednou mu kouká u pusinky asi 2×1,5 cm celofán ten co bývá na dětských tetovačkách. Takže ho měl asi 3 hodiny nalepeny v ústech na patře.
No jsem rada jak to dopadlo.
Ahoj holky prosim Vas🙏🏼vcera dcerka 23m nasla maly spinaci spendlik chtela ho dat do pusy tak sem ji zastavila.. mela ho v ruce a kdyz sem se k ni otocila znova uz ho tam nemela.. hledala sem ho kolem ni a nenasla🙈 ptala sem se ji kam ho dala,.prej neni"nechtela sem plasit pac si nejsem opravdu jista zda by ho snedla… byla cely den v pohode papala a dneska kakala a spendlik v bobku nebyl.. myslite ze bych mela volat nebo jet k Dr?