Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teena22 na 8tt je ale hcg strašně nízké
. Chce to opakovaný náběr hcg jak roste. Kdy jdeš na kontrolu. Pokud jsi 8tt tak hcg je nízké, ale nemohla jsi otěhotnět déle?
@pujda u mě je velký problém s tou delohu, je hrozně vysoko už od přírody a po prvním porodu císařským řezem se to ještě zhoršilo ![]()
@Teena22 a Ty jsi mela pravidelne cykly? Kdy byla ovulace ntusis? Mne teda taky prijde to HCG nizke. Ja dnes byla na UZV v 8.tt poprve a plod jsem videla jednoznacne hned sama ![]()
No na 8tt je to hcg fakt málo. Leda že by si otěhotnela později. Chce to další odběr
@Markéta80 i to je možné, spíš docela pravděpodobné, těhu test byl týden po vynechání ms světlý, minulý čtvrtek jsem měla hcg 445 a teď už tohle
@lachtanice86 další kontrolu budu mít v pondělí, podle toho mi prý vezmou krev a doktorka chce rozseknout co dál
Podle té hodnoty HCG z minulého čtvrtku ti roste ukázkově jen nebudeš tabulková a musela jsi mít ovulaci později
ale na ultrazvuku by něco být vidět mělo
zase na druhou stranu nevím co ta vysoká deloha jestli nebrání tomu vidět to takhle v začátku ![]()
@Teena22 tak to jsi otěhotněla prostě jindy a na ko v pondělí u na utz něco vidět bude ![]()
@Lucinka157 právě že dr má problém kolikrát vidět i tu dělohu, nehledě na to, že mi nemůže ani dělat stěry, co dělá z děložního čípku myslím
@Teena22 no tak tím pádem bych se zatím řídila tím že HCG sílí hezky obden dvojnásobně a možná si došla do nemocnice na lepší ultrazvuk
přece jen musí se potvrdit že je to v děloze
![]()
@Lucinka157 budu to muset v komunikovat, jelikož doktorka to už chce řešit a dnes padla slova revize dělohy, což mě vylekalo
@Teena22 no před revizí by tě stejně ještě zkontrolovali v nemocnici, ale je to podle mě zbytečně přehnaná reakce když nevíte jak staré těhotenství doopravdy je ![]()
Já byla v 5+5 na potvrzení těhotenství, byl vidět gestační a žloutkový váček a těhu potvrdili. V 7+0 jsem měla srdíčko. V prvním těhotenství, které nakonec skončilo zamlklým, jsem měla srdíčko v 6+ něco. Ale vím o ženách, které ho měly později, u každé je to prostě jinak. Každopádně těhotenství by měl dr umět potvrdit hned v začátcích.