Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Keyllah píše: Více
To je pro majitele psů naprosto normální
Pronajimam a s malymi plemeny problem nemam, maly jorksir se da naucit na psi zachod = podlozka, kam chodi curat. Pod ni bych dala jeste starsi lino, dokud to nevydrzi nez prijdes z prace. Uprimne lituju najemniky, co nemuzou nic, my pronajimame detem, psum i kockam a vzdy bez problemu. Sami mame kocky 10 let a na stavu domacnosti to poznat neni…
My jsme žili kdysi v nájmu se psy a nic neničili. Navíc majitel byl taky kynolog, takže dobrý ![]()
York je prcek, tam bych dbala hlavně na dobrou socializaci, ať si nezaděláte na problém v budoucnu.
My tedy psy učili vždy, že mají místo kde po dobu naší nepřítomnosti odpočívají.
Jinak ze začátku jsme byli vždy se štěňaty doma, než si zvyknou, naučí, atd…
@PavelChytry píše: Více
Jakoze ruci jen do vyse kauce? To ne. Majitel muze pozadovat uhradit veskerou skodu.
@Alušáček píše: Více
Hele, mne prostě pes do bytu přijde jako blbost.
No tak zavírat ho do koupelny nebo klece fakt ne. To by měl být po tmě v koupelně zavřený než přijdeš z práce? Na podlahu bych dala ještě něco dalšího, aby neničil to lino, když bude všude čůrat. Okousání nábytku těžko zabráníš, když tam nebudeš. A se štěňátkem bys měla být nějakou chvíli doma, nejlépe třeba přes dovolenou.
@jkra A kde má teda pes být?
Třeba ten jorkšír, čivava, tahle malinká plemena? I ta střední…
@jkra píše: Více
A proč? Me zase prijde blbost držet psa jen venku na zahrade, to ho nemusím mít.
@jkra Ta maličká plemena mají být venku? Proč? Pes je společenské plemeno, má být se svými lidmi.
@jkra píše: Více
My jsme měli ve 2kk i dítě
A je to malé plemeno, nemyslím, že by v menším bytě trpěl, když bude chodit na procházky, samozřejmě.
@Alušáček píše: Více
Nevím, já měla výše zmíněné v garsonce…ale já už je měla daleko dříve…samozřejmě se souhlasem majitele.
Měla jsem velké štěstí