Podpatek u bačkůrek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
19.1.14 19:56
@Dajdula píše:
@kaseny88
Už vidím, jak by ze mě byli nadšený :mrgreen:. Já doufala, že vševědkyně z emimina mi to osvětlí ;). Já mám prostě za to, že dobré kecky jsou to nejlepší :pankac:.

Nevidim na tom nic tak spatneho se na to zeptat, rekla by ti to i pediatricka…my ti tady radime, ale ty si furt meles to svoje, no tak kup boty s plochou podrážkou, když ti vsevedkyne radi, to co nechces slyset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 19:57

@kaseny88 Já reagovala na větu, že pokud by to bylo škodlivé, tak by se to neprodávalo.
@Dajdula To je fakt :-) Ale právě dobré kecky mají patu trochu výš. Jen se mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:59
@donaga píše:
Já tedy nevím, ale jen jsem o tom uvažovala. A napadlo mě, že při stoji na bosé noze je většina váhy těla na patě. Když patu mírně zvedneme, tak se část váhy přenese i na zbytek nohy a špičku. Tak možná kvůli tomu mají dospělí doporučené boty s nízkým širokým podpatkem.
Jestli by to platilo i pro obuv dětí nevím.

ano to plati i pro botky pro deti…ted jsem male kupovala boty na zimu…první boty, ted zacla chodit zdravotni za 800,– a mají tvarovanou podrazku a vyvýšenou patku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 19:59
@kaseny88 píše:
to ano, ale myslim, ze to je něco jiného, není to třeba zdravotni věc, ale když zajdes koupit botky do kvalitního obchodu a ještě tam mas napsane zdravotni obuv, tak to tam výrobce neuvadi jen tak…a ani nesmí a vyrabi to podle norem, které pro to plati

Bohužel ani to není tak moc pravda. Pro staršího jsem chtěla 1. sandálky koupit v lékárně se zdrav. obuví a oni mi nabízeli boty s vyvýšenou vnitřní stélkou 8o. A právě se oháněli certifikátem se žirafou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.1.14 20:00

@Dajdula : Podpatek u botiček, bačkůrek má být co nejnižší, ne víc jak 0,5cm :think:,nevim přesně. Žádný význam jinak nemá, ale i když koupíš bez podpadku, tak máme třeba bačkůrky, které mají jakoby klínek - takže je taky ta pata o něco výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
@jessikka píše:
@kaseny88 Já reagovala na větu, že pokud by to bylo škodlivé, tak by se to neprodávalo.
@Dajdula To je fakt :-) Ale právě dobré kecky mají patu trochu výš. Jen se mrkni.

ano chapu :) když se to muze prodávat s oznacenim, jake to ma, asi to skodlive nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

Já teda nevím, ale já i zdravotní boty na praxi měla vzadu vyvýšené a fakt nestály stovku a byly skvělý. Asi to nějaký důvod má a já osobně teda ty plácačky rovný jako žabky, baleríny apod. nesnesu. Mě pak bolí haksny jak pr… I když na podpadky taky nejsem. nejradši lítám v teniskách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 20:02

@kaseny88

Ale ještě mi to tu nikdo nevysvětlil.

Příspěvek upraven 19.01.14 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 20:02

@Dajdula a co je na te vyvysene stelce spatne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.14 20:03

@Dajdula tak se zeptejte lékaře proč to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.1.14 20:03

Ještě mne napadá význam - tlumí to nárazy při chůzi. Co jiného máš na mysli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 20:04

@Dajdula vysvetlil…precti si ty příspěvky znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.1.14 20:04

@kaseny88 : Cca do 4 let dítě nepotřebuje tvarované stélky (pokud má nohy zdravé),jelikož má tukový polštář, který postupně vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 20:07
@teta 278 píše:
@kaseny88 : Cca do 4 let dítě nepotřebuje tvarované stélky (pokud má nohy zdravé),jelikož má tukový polštář, který postupně vymizí.

aha ptala jsem se, protože jsem nevedela…jinak to mozna byla nevedomost prodejcu a třeba taky proto to bylo ve zdravotnich potřebách pro pripad, kdy ma dite spatne nozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.1.14 20:07

Tak jsem našla na netu, že vyvýšený opatek je kvůli dobré stabilitě nohy a tlumí nárazy na patu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí