Podpatek u bačkůrek

1749
19.1.14 19:16

podpatek u bačkůrek

Pomůže mi někdo najít odpověď, proč bačkůrky pro prťata mají podpatek? Potřebovali jsme je nutně koupit na zítra pro malou a jediné, které jsme dnes v její velikosti sehnali byly s podpatkem. Přijdou mi lepší rovné, ale tyhle s podpatkem jsou i se žirafou ( ne, že bych na ní nějak lpěla, přijdou mi to vyhozené peníze za certifikát, ale jiné neměli ). Navíc i ostatní bačkory měli s podpatkem nebo vyvýšenou patu. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
19.1.14 19:24

Jejda nepamatuju si proč, ale je to správně, že tam ten podpatek je, tuším kvůli klenbě :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.14 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 19:36

@qvana
Ale nevysvětlují tam, proč je podpatek tak důležitý ( možná, aby se zkracovaly lýtka už od dětství :jazyk: ). Navíc nejsem zastáncem " zabetonování" zdravé dětské nožky v kotníčkové botě, takže tenhle článek ve mě důvěru nevyvolává.
@valina1
Klenbě? Já mám za to, že právě kvůli klenbě mají ty boty být ploché. A proč teda další boty se žirafama, ale venkovní dělají ploché? No, já tu žirafu stejně neberu jako 100%. Viděla jsem i botky pro nejmenší s vyvýšenou vnitřní stélkou a žirafu měly. :nevim:

Příspěvek upraven 19.01.14 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 19:39

Tak kupte capáčky, když nejsi zastánce pevné kotníčkové obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:39

Ja mam za to, ze ta pata ma byt vyvysena i u bot pro dospelaky, ze rovne podrazky ti nici nohy…pokud je to pro male deti a není to koupene u tamanu nebo tak, tak by ta obuv mela splnovat normy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 19:41

@jessikka
No, zítra půjde ve fuseklích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 19:44

@kaseny88
Fakt? Mě teda ten smysl vyvýšených pat absolutně uniká. Kromě zkrácených lýtek a Achilovek v nich nevidím žádnou „výhodu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:49
@Dajdula píše:
@kaseny88
Fakt? Mě teda ten smysl vyvýšených pat absolutně uniká. Kromě zkrácených lýtek a Achilovek v nich nevidím žádnou „výhodu“.

nevim no, ja to videla v televizi, ze patka ma byt vyvysena, ne teda 10cm podpatek, ale jen malicko, ze ploche boty typu treva zabky v lete nebo baleríny nici nohy…vis co, tak zavolej na detskou ortopedii…oni ti to tam urcite povi, jak to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:50

Jinak, jak jsem male kupovala zdravotni papucky, mely taky vyvsenou patu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.1.14 19:50

@Dajdula no kdyby to škodilo, tak se to snad neprodává!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 19:51

@qvana No to je pěkná blbost. Prodávají se kvanta věcí, co děten prokazatelně škodí!
Namátkou chodítka, klokanky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.1.14 19:53

Jinak důvod taky nevím. Ale slyšela jsme o tom mnohokrát a i můj subjektivní pocit tomu dává za pravdu - mnohem méně mě bolí nohy z bot, co mají patu o 2 cm vzvýšenou než z placek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 19:54

@kaseny88
Už vidím, jak by ze mě byli nadšený :mrgreen:. Já doufala, že vševědkyně z emimina mi to osvětlí ;). Já mám prostě za to, že dobré kecky jsou to nejlepší :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:54
@jessikka píše:
@qvana No to je pěkná blbost. Prodávají se kvanta věcí, co děten prokazatelně škodí!
Namátkou chodítka, klokanky…

to ano, ale myslim, ze to je něco jiného, není to třeba zdravotni věc, ale když zajdes koupit botky do kvalitního obchodu a ještě tam mas napsane zdravotni obuv, tak to tam výrobce neuvadi jen tak…a ani nesmí a vyrabi to podle norem, které pro to plati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí