Podpatek u bačkůrek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
19.1.14 20:21
@kaseny88 píše:
a uz ti je jasny??

Jo. Je na prd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 20:23
@Dajdula píše:
Jo. Je na prd. :mrgreen:

hmm, tak asi je…no tak kupuj rovne boty a mas klid..sbohem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 20:23
@kaseny88 píše:
No tak se na neho zeptej odborníka…

Já teda zítra ještě zavolám známému ortopedovi. Jsem zvědavá, co mi poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 20:25

@Dajdula Mám kamaráku, která se zabývá péčí o nohy a jezdí na různé podologické semináře. Tam je jakýsi doktor, který je snad jediný študovaný podolog u nás a ten prý tvrdí přesně to, co ty. Pro první krůčky co nejtenčí podrážka. Boty typu balerín, kecek apod. Žirafkové bačkory mi vadí nejen z toho důvodu, že mají podpatek, ale i hlavně proto, že se v nich strašně potí nohy. Což by u certifikované obuvi opravdu neměly.

A jak to funguje s žirafou? Nebuďme naivní… normy se dají obejít všelijak. Zaplatím si certifikaci, chvilku dělám výrobek podle všech norem, ale pak potřebuju ušetřit a co nejvíc vydělat, tak to začnu šidit. Však co - oni už to pak zkontrolovat nepřijdou. Jsem přesvědčená, že takhle to bohužel funguje běžně. Takže nějaká žirafa pro mě nic neznamená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 20:29

@PetiteFillette
Děkuju, mě už tady střílí přes počítač ( :pocitac: ) :mrgreen:.
S názorem na žirafu jsem na tom podobně. Přijde mi, že kdo má prachy a zaplatí, tak mu tu žirafu dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 20:40

Já protože věřím, že noha se má tvarovat podle toho, jak sama chce, nedávám bačkory žádné. Nebo aspoň ne doma, kde tráví čas převážně. Na chatě, kde je zima, tam má takové aušusy z deichmanna, ale tam jsem řešila hlavně teplo, ptž tam máme na zemi fakt zimu. Doma chodí bos, nikdy papuče neměl. A ven kupuju boty Superfity, které mi přišly na omak nejměkčí a nejpřirozenější (a jsou německé a němcům já na rozdíl od čechů věřím :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 20:46

@PetiteFillette
Jsem na tom s botama stejně( s němcema až tak ne, ale jsem ochotna ty boty prubnout :lol: ). Prosím tě, kde kupuješ ty Superfity? Mám dojem, že jsem na ně ještě nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 20:56

@Dajdula Kupuju je u nás v dětské obuvi, ale na netu se dají sehnat lehko. Je to dost rozšířená značka řekla bych. Třeba tady http://www.detskeboty.cz/ Ale chce si to osahat. Když to člověk porovnává s jinýma a drží je v ruce, tak je až neuvěřitelné, jak je ta bota lekhá a ohebná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 21:04

Zatím jsme měli dvoje boty od nich, hodím odkazy. Na zimu máme Elefanten.
http://www.detskeboty.cz/…00139-84.htm
 http://www.detskeboty.cz/…00051-06.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
19.1.14 21:08

Podívám se po nich, chtěla bych je vidět na vlastní oči, alespoň poprvé. Když jsem koukla do nějakého jejich vyhledávače podle krajů, tak v našem a ještě v jednom bylo prázdno :?. Ale vypadají pěkně na těch obrázcích ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 21:16

Podle mě musí mít tyhle boty každá prodejna s dětskou obuví. To nemyslím obchoďáky, ale přímo specializované obchody. A rozhodně si na ně sáhni, uvidíš sama, že jsou super. Já jsem z nich nadšená ještě teď, když si vzpomenu, jak jsem v jedné ruce držela superfitku sandálku a v druhé něco jiného, jaký to byl obrovský rozdíl. Tu botu jsem normálně zmáčkla v ruce do kuličky, jak je měkká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.1.14 22:26

@PetiteFillette : Já myslela, že jsou Rakouské Superfit, ale to je fuk. U nás je nemají ani ve spešl obchůdcích, jelikož jsou dražší a prý by jim to nikdo nekupoval :lol:. Ale já podporuji český výrobce :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.14 22:29

@teta 278 To je možné, ale to je mi fuk :mrgreen: Hlavně že to není polák nebo česká žirafa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí