Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikca92 píše:
@Adélka 22 ono po vysazení HA to může být různě rozhozený, takže bych ještě nepanikařila. Hodně se na srovnání cyklu doporučuje gynex. Já ho nasadila hned při vysazení HA po 9 letech a cyklus naběhl hned a zatím se drží +- den celý půlrok. My se teda snažíme o dítě, takže bych raději už MS neměla, ale pravda je, že když už, aspoň vím, že cyklus mi funguje. Zkus ten gynex a dej tomu čas, pokud jsi třeba neměla úplně pravidelný cyklus před nasazením HA, může být tělo rozhozené o to víc.
Děkuji za radu ❤️️ Ano také jsem o něm slyšela… a určitě ho pořídím… zatím jsem si koupila nějaký čaj z lékárny na srovnání cyklu… menstruaci před HA jsem měla pravidelnou plus minus 1-2 dny. Zítra zajdu na gynekologii a nechám si píchnout injekci na vyvolání. Také se snažíme… takže mě tahle situace vůbec netěší🙁
@Adélka 22 měla jsem to stejně, vysazení ha, menstruace normální hned po vysazení druhá nic moc tak den dva, následně zpoždění o týden. Následující měsíc se to opakovalo a dnes je to šest měsíců co se menstruace nedostavila a bude z toho holka
. Nic bych si nenechala pichat.
@Kikiviki1815 ahoj 😊 co jsem tu psala naposled v listopadu, tak vlastně pár dní na to jsem zjistila, že jsem těhotná 😊 teď jsem 14 tt. A jak jsi na tom ty? Jak dlouho se snažíte, nebo jste teprve začali?
@Veronika_K95 Pekny 😍 😍 my jedem 3. Měsíc…holčičku dvouletou už máme, teď bychom chtěli druhé, ale malá nam trvala 9 měsíců, tak jsem už dopředu na prášky z čekání 😂
@Kikiviki1815 jeee tak princeznu už máte 😍 tak držím palce ať to tentokrát netrvá tak dlouho 🙏🏻 my jsme si přestali dávat pozor od srpna a v říjnu otěhotněla, takže to bylo celkem rychlý. Poslední cyklus jsem začala pít kontryhelovy čaj a najednou se zdařilo 😁 tak nevím jestli tomu pomohl nebo ne.
@Veronika_K95 Jojo taky už jedu od začátku teď kontryhel, kotvicnik, listovou a tento měsíc jsem přidala gynex tak uvidím 😂
@Kikiviki1815 ano první 😊 tak doufáme, že bude vše v pořádku 🙏🏻 joo na ten gynex jsem četla samou chválu až na výjimky. Taky jsem si ho pořídila, že začnu brát první den MS, která už ale nedorazila 😁
@Veronika_K95 přeju moc moc štěstí! :r
elaxed:️ všechno bude v pořádku ![]()
@Kikiviki1815 moc děkuji 😊 vám zase hodně štěstí v snažení ☘️️ snad se brzy dočkáte druhého dítka ❤️️
@Anonymní píše:
@Adélka 22 měla jsem to stejně, vysazení ha, menstruace normální hned po vysazení druhá nic moc tak den dva, následně zpoždění o týden. Následující měsíc se to opakovalo a dnes je to šest měsíců co se menstruace nedostavila a bude z toho holka. Nic bych si nenechala pichat.
Jeee tak to vám gratuluji!❤️️ Hlavně ať je princezna zdravá a dělá vám jen a jen radost…
No my jsme stále ve fázi snažení se🙂 docela jsem to všechno pustila z hlavy a snažím se na to nemyslet… tak uvidíme jak to pomůže
Ahojky, s manželem se snažíme teprve od listopadu. Prášky jsem nebrala už snad víc jak tři roky, takže MS je pravidelná. Pravda, že zatím nesleduji moc Ov a tady ty teploty apod. Ale myslím, že Ovu poznám, většinou mě pobolívá v podbříšku atd. S tím snažením jsem si říkala, že začnu víc vyšilovat, když to nepůjde do půl roku, ale je pravda, že mě hodně ovlivňuje okolí. Kamarádky, přestože říkaly, že dítě zatím ne, tak jsou jedna za druhou v tom. Takže mě to trochu mrzí, protože u nás pořád nic.
Ale teď mám 4 dny zpoždění, akorát si spíš myslím, že je to kvůli antibiotikům, které jsem minulý měsíc brala, protože na testu zatím jen /. Všem vám holky držím pěsti, ať to výjde!
Já jsem teď po půl roce koupila gynex a po 24 dnech užívání se dostavila ovulace, kterou jsem předtím myslím neměla… Alespoň teď ji pociťují a i test vyšel… Takže nějaký vliv to asi mít bude 🙂 🙂
Jinak se snažíme od září… S tím že jsem to nijak neřešila… Pak se v listopadu zpozdila o 10 dní MS a to jsem začala poprvé šílet 😀 pak jsem si řekla a dost, nebudu to řešit a doteď se to dařilo, než mi sdělila kamarádka že je těhotná a já jsem zas na nervy z toho. Nečekala jsem že to může ženskou tak sebrat. Teď mám potvrzenou tu ovulaci tak uvidíme 🙂