Podpora během snažení se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
4.2.21 14:32

@KikušaYasmin Prěsně! Nejhorší je, že když už se člověk rozhodne tak to chce hned!😁 aspoň já to tak mám… a teď to nejde… Chvilku jsem z toho byla dost špatná. Skoro až v depresi ale pak jsem si řekla co blázním, že jsou tady slečny, které se snaží i několik let… Člověk se musí soustředit na něco jiného a ono to přijde!☺️️

Také budu držet palečky!❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.2.21 14:33

@Adélka 22 přesně tak… jsem taky taková povaha ze chci vše hned 😂 😂 povaha úplně na houby… 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:34

@pen.tagram Určitě!🙏 budu moc rada! Aspoň budu vědět jak to má vypadat😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:35

@KikušaYasmin Někdy se to hodí… Ale zrovna ve věcech početí určitě ne😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:43

@Adélka 22 @KikušaYasmin
Jsme na tom všichni stejně… Silela jsem z toho v listopadu… V prosinci se mi zázračné povedlo vyhnat to z hlavy no a teď jsem v tom nanovo… Dnes 13 dpo a jsem nervni jak pes 😀 čekám s testem na sobotu 😀 nejhorší je že jednou mám cyklus 30 dní, pak 44 😀 těžko říct kdy mám vynechanou MS 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:45

@pen.tagram Jeeeežiškote!!🙏 🙏 🙏 Tak to na tebe budu moc myslet!🙏 ❤️️ A kdyžtak se ozvy jak to dopadlo!🤭 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:48

@Adélka 22
Jasně 😀 já už radši ani nemyslím 😀 je mi špatně jen na to pomyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 15:28

@pen.tagram Děkuji moc❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 15:30

@Adélka 22
Není vůbec zač :srdce: hlavně jestli to nějak pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.2.21 09:13

@Adélka 22
Tak jsem ušetřila test… Ta mrcha zas přišla, takže začínáme znovu 😐… Tak přeju hod e štěstí vám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.2.21 09:43

@pen.tagram Ou🥺 To mě moc mrzí… Ono to přijde až bude ten správný čas❤️️Budu na tebe mooc myslet! Opatruj se!❤️️🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.2.21 09:49

@Adélka 22 děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3531
5.2.21 09:57
@Malia_a píše:
Ahojky :hug:
S přítelem se snažíme o mimčo nějaký měsíc. A psychicky to občas nesu zle. Když jsem četla podobné diskuze, prý je v tom podpořilo to, že si psaly s ostatníma kterým se taky nevede a prostě si o tom všem psaly např. přes fb. Chci se zeptat jestli by se někdo takový nenašel? :roll: občas si v tom příjdu sama když vidím všechny okolo s mimčem.

Ahoj, já vás rád podpořím osobně přímo při snažení. To mi přijde jako nejúčinnější. Diskuze jsou o ničem. Domluvíme se, klidně mohu sehnat i trikot a cheerleaderské třásně, nebo naopak mohu jen distingovaně tleskat a hecovat, nemám problém si pokaždé připravit motivační proslov. Tak dej vědět, kdy a kde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.2.21 15:14

@riccius tady asi někdo nechápe, že to někdy opravdu nemusí být psichycky jednoduchá věc🙂 jestli je v tom opravdu nějaký skrytý podtext podpory tak se omlouvám, že já ho tedy rozhodně nevidím🙂 myslím, že příspěvky tohoto typu rozhodně nejsou vhodné v této diskuzy a lidé jako vy nemají co dělat na této stránce❤️️🙂 přeji pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí