Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem 14 dni po revizi zamlklého tehu v 8tt a čekám na první ms a začneme od začátku. Je tu někdo, kdo čeká také? 😊
@Jájinka01 a po jaké době tu přišla? Začnete hned po ms se snažit?
@sportyM já nejsem po revizi ale po tabletce mispregnol a přišla po 3 týdnech ano můžeme hned. V květnu jsem byla na revizi a po ni menzes přišla za 6 týdnu
@Jájinka01 takže mas tenhle rok dvě revize?:/ to je mi líto:/ a snažíte se o první?
@Jájinka01 my třetí. A i když byla revize tak se začneme snažit hned po první ms
@sportyM jj já proti tomu nic nemám ale co na to doktor? Taky se budem snazit po první
@sportyM
Já byla v létě na revizi dělohy a MS jsem dostala asi 29dní po revizi. Jako každá z nás to má jinak, ale většinou to v tom šestinedělí přijde
Začali jsme se snažit hned od té 1.MS, ale vyšlo to až po 3.MS, tedy ted před týdnem jsem zjistila, že jsem opět těhotná
Ono to tělo si samo řekne, kdy je připravené;) Jinak na revizi jsem byla ještě v roce 2015, tenkrát jsem to dostala taky po 29dnech a po 2.MS jsem byla opět těhotná (tentokrát s dobrým koncem
)
@Janyyska Skvěle
A gratuluji!!! Teď už to bude zase s dobrým koncem. ![]()
@sportyM
Děkuji, snad ano ![]()
Tobě přeju, aby ti MS přišla v pořádku v termínu a pak po snažení, aby MS už nepřišla a mohla ses radovat ![]()
A už si byla na kontrole u doktorky po revizi?
@Janyyska jsi hodna, taky si to přeji a teď věřím, ze to dopadne dobře:) nebyla, psala jsem ji zprávu ze se cítím dobře a ze nemám bolesti tak mi napsala ať prijedu po ms takže mám v plánu přijet až těhotná a určitě mi nevyhubuje:)) kdy jdeš na první kontrolu?
Ahoj holky,
přidám se, mám bohužel také po revizi. (13+5)
S dalším otěhotněním, musím vyčkat 3 cykly, na doporučení od vícero lékařů.
Vy se můžete snažit hned? Nemáte strach? ![]()
Držím teda palečky, aby vše bylo v pořádku!! ![]()
Ahoj, já jsem nebyla tak daleko jako ty, měla jsem jen prázdnej váček.