Podpora během snažení se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
27.1.21 19:18

Holky, zkuste kouknout i na šatavari, je to skvělá bylinka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.21 10:45

Prodám jedno nové balení Fertility blend od Dr.Maxe (se slevou, nejlépe předání v Brně). Kdyby měl někdo zájem, pište ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:10

Zdravím holky. Přidávám fotku ovu testů. Myslíte, že už proběhla? Nebo teprve přijde? Jen jestli má cenu dělat další test. Antikoncepci neberu od září minulého roku.

(První test je ten úplně bez druhé čárky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:17

@Adélka 22 ovulace ještě neproběhla, čárka musí být minimálně stejně silná jako ta kontrolní a nebo silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.2.21 14:17

@Adélka 22 já si myslím, ze ne… já taky porad testovala, a nakonec byla ovula až 21. Dc.. a to už byla silná i když ne úplně… ale ti zjistíš při měření bt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:19

@pen.tagram A to že jsou tam dvě čárky I když né stejně silné znamená, že je to na dobré cestě? 🤷🏻‍♀️ 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:22

@KikušaYasmin Takže řadíme testovat dál?🤷🏻‍♀️ Mám strach, že to pak prošvihnu. Zkoušela jsem se řídit aplikací ( vím, že určitě nebude ukazovat přesný výpočet ovulace) Ale za zkoušku člověk nic nedá… a aspoň teď vím, že to opravdu nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:23

@Adélka 22 pokud ta čára sílí tak je to na dobré cestě ;) jinak já měla taky ovulaci až 22 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.2.21 14:24

@Adélka 22 Jojo… já testovala 2× denně… ale jako leze to do peněz 🙄 😃 ale ne všem chodí ovulace přesně na den no… 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:24

@pen.tagram A může se stát, že po celou dobu cyklu bude na ovu testu jen kontrolní čárka? Bez náznaku druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:26

@Adélka 22 No tohle opravdu nejsem odborník ale řekla bych že v tom případě ovulace neproběhla vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:26

@KikušaYasmin Už mám z toho hlavu jak balón🤦🏻‍♀️ Po vysazení to vůbec bylo šílené… Minulý cyklus byl první “přirozený” bez zbytkových hormonů… Tak doufám, že teď už to půjde rychle ❤️️🙏 ostatně nic jiného člověku ani nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.2.21 14:27

@pen.tagram Tahle odpověď bohatě stačí❤️️ Tím pádem mám aspoň naději, že ta mrška přijde!😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.2.21 14:28

@Adélka 22 to mi povidej… já prášky neberu už dlouho… první dcera taky trvala docela dlouho…9 měsíců… a to jsem měla pravidelný cyklus… a teď ho mám děsně rozházeny i když od porodu 2 a půl roku neberu nic… držím ti palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.2.21 14:29

@Adélka 22 Já jsem třeba testovala jenom jednou denně vždy odpoledne když jsem přišla z práce a bylo postupně vidět jak ta čárka sílí… Zrovna jsem to dobře trefila… Můžu ti sem dát fotku jak to vypadalo… :lol: až přijedu z práce jestli chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí