Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg napřed, že to byly nějaké nedoplatky na bytě, kde bydlela ona před rozvodem. Teď aktuálně, že prý nevyšla.. Moc se v tom nestouram radši. Ani on se o tom moc bavit nechce.. Spíš mu to přijde, že ok.. Ona byla přece první láska..
Tak kdyz chce davat penize „cizim“ lidem a nechybi mu ani vam, tak je to vicemene jeho vec.
Az se jednou vezmete, tak az pak mu do toho muzete kecat ![]()
Zakladatelko,
třeba mu může hrozit soudním určením výživného na exmanželku. Mezi manželi existuje vyživovací povinnost, a to i po zániku svazku. Ale pokud by o to žalovala, je důkazní břemeno na její straně.
Já si tohle s ex zažil… Mělo to až komické prvky, např, když důvod, proč žádá výživné je mimo jiné zdravotní a na dotaz soudkyně, co má z zdravotní problémy, sdělila, že akné. Na které mimochodem netrpěla…
@Cenarius jo, tak nějak to vnímám, ač jsem tohle nikdy neviděla. Výjimkou bylo, že měli děti, on opustil ji a měl tak trochu výčitky, nebo tak něco..
@Premek_Orac ona je taky vtipná (z mého pohledu) nikdy nedělala a nedělá.. Pořád, se ohanela tím, že je silně věřící.. Přitom ona sbalil jeho, na erotické seznamce ![]()
Ona to byla, kdo se odstěhoval z baráku do bytu (on zůstal v domě, staral se o umírajícího příbuzného). Ona to byla, kdo se rozvedl.. To, že nevarila, neuklizela.. To nemá nic vírou.. No, já si věřícího představuju trochu jinak (no holt moje domněnky).
Zdravotní problémy měla (má?) problem s sz, závodníka se a přibrala 50kg.
Nikdy mě ex mich partneru nezajímali, ale ji bych fakt poznat chtěla ![]()
Řekla bych, že ji má pořád hodně rád, moc pro něj znamená… možná, kdyby ho chtěla zpět, tak hned nakluse..
@Beckyttine5 to asi ne, sám říká, že by na tu dobu nejradši zapomněl.. Vidím to na kombinaci, kdy byla první skoro ve všem a jeho neschopnost rict ji ne
@Lerista jak to myslíš? To už probíhalo přede mnou. Už víc jak rok ji neviděl.. Vždycky mu přijde jen email nebo smska
@Anonymní píše:
@Lerista jak to myslíš? To už probíhalo přede mnou. Už víc jak rok ji neviděl.. Vždycky mu přijde jen email nebo smska
Fakt? Ona zije v Australii? Na rychlovku staci i poledni pauza v praci. Mas prehled o kazde minute jeho casu?
Mas GPS v jeho aute a vis o kazdem kilometru? I cestou do prace se da stihnout dalsi cislo.
@Lerista no to určitě nemám, a ani nechci.. Ona bydlí v ČB, on pracuje v Praze, bydlí v Plzni.. No i tak si myslím, že by sex s ní opakovat asi nechtěl.. Potichu, po tmě a na misionáře.. S kondomem a kilem gelu. Ale možny všechno, že jo ![]()
Nedávno z něj vypadlo, že ji v životě neviděl nahou ![]()
@Anonymní píše:
@Lerista no to určitě nemám, a ani nechci.. Ona bydlí v ČB, on pracuje v Praze, bydlí v Plzni.. No i tak si myslím, že by sex s ní opakovat asi nechtěl.. Potichu, po tmě a na misionáře.. S kondomem a kilem gelu. Ale možny všechno, že jo
Nedávno z něj vypadlo, že ji v životě neviděl nahou
A příště přijde s tím, že byla tma a tak ji ho vlastne strkal jen mezi kolena, protože na to neviděl, takže s ní vlastně ani nespal. ![]()
Nemůžeš věřit všemu, co chlap řekne o své ex.
A jestli jí posílá prachy, tak bych mu jen řekla, ze je to tydýt, ale kdoví, proč to dělá a jak to všechno vlastně je. ![]()
Ahoj, ani nevím, jestli očekávám radu. Spíš jen názor. Mám přítele, oboum je 30+. Oba pracujeme, zatím spolu nebydlíme. Známe se od jara, chodíme spolu od léta. Přítel je rozvedený více jak rok ( rozvést se chtěla ex). Byla to jeho první partnerka, nikdy nepracoval a nepracuje. Děti neměli. Partner vydělává nadstandardně, takže vše hradil a dával ji ještě kapesné. Ke konci už spolu zili/ nezili.. Ona se s ním rozvedla, plno věcí mu vyhodila.. Oblečení, fotky.. Protože si to prostě nevyzvedl HNED. Když přišel, věcí mu hodila na chodbu, že ho nechce vidět atp.
.
Nicméně, už se několikrát stalo, že mu napíše SMS, že po něm chce penize (10t +) naposled chtěla peníze včera. On ji je poslal
Nejak nevím, jak s tou informací naložit.. Já jeho peníze nepotřebuji, mám svoje. Říct mu, že nechci aby to dělal? Stejně to udělá, ale jen mi to neřekne, což nechci. Přijde mi, že ji neumí říct ne.. A ani si nemyslím, že bych měla právo mu do toho mluvit.
Chci mu říct, že tohle prostě není úplně normální.. Chtít po někom, s kým jsem se rozešla, penize..