Podpora snažilkám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2941
25.4.19 14:15

Ahoj ráda bych se přidala. S přítelem se snažíme 8 měsíců a zatím stale nic. No vlastně kdyz to vemu tak se snažíme už dyl. Mám za sebou 2 revize jednu v dubnu 2017 a druhou v lednu 2018. Pak jsme museli 7mesicu si dát pauzu litali jsme po doktorexh kvůli tomu aby se zjistilo jestli v nás neni nějaký problém ale vše je naštěstí v pořádku. Mám to úplně stejné jako ty, ty dny někdy mam pocit že mimčo byt vůbec nemá ale ty dny většinou mám jen v době kdy přijde Ms. Jinak si celou dobu říkám že to půjde že jsou na tom páry ještě hůř. A ty mají můj velký obdiv že i třeba po 3 rokach nestratil víru vto že se nakonec zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
25.4.19 14:58

@Vladka23
To je právě nejdůležitější… Neztrácet víru i když je to někdy hodně těžké JEDNOU TO URČITĚ VYJDE :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
25.4.19 15:04

@Nika. Al jo ja vim že jednou jo až bude te nesprávný čas. Nejhorší na tom je to stále čekání a doufáni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.4.19 15:42

@Vladka23
Jo a od nás je to nátlak i z rodiny… Brali jsme se v září a od té doby pořád slyšíme jen to, kdy bude miminko :nevim: jako by to bylo tak jednoduché :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
25.4.19 16:27

@Nika. Al z toho si nic nedělej mi po každý když jdeme k jeho rodičům tak se nás ptaji jak to vypadá. A jeho babička neni o nic lepší. Proto k nim nechci ani chodit. A naštěstí mě přítel nenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.5.19 00:33

Ahoj holky, tiež by som sa rada pridala - mám to podobne ako zakladatelka, snažíme sa 7 mesiacov (áno, viem, že to nie je veľa, ale…), mám na děloze myom, liečim sa so štítnou a pred rokmi som podstúpila chemo, takže nie som úplne zdravá a asi aj preto je pre mňa každý mesiac, keď sa to nepodarí veľkým sklamaním…vačšinu času sa snažím byť pozitívna, ale občas to na mňa padne, zrovna ako dnes, tak sa len chcem pridať a podporiť nás všetky, čo to prežívame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí