Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mi to tu nikdo neřekne jistě, ale jsem uz jak maniak a potřebuju si někde vylít srdíčko a slyšet i jiné názory ???? Plodne dny mám od 5.dubna do 11.dubna Nechraneni styk jsem mela 7.dubna, Od te doby mě začalo pichat v podbříšku, Lehká zácpa, bolest hlavy. Pred dvouma dnema začala nevolnost. den cyklu mám 29dní. Menstruace mela začit dnes a nic. A kolik spermie staci na to aby nekdo otehotnel? fakt kapka nebo to jsou povidačky.
Plodné dny 6 dní?
Stačí jedna spermie. U mámy to byly třeba rovnou dvě vajíčka a mám sestru dvojče. Tak bacha
Ale příznaly tak brzo znači spíš o něčem jiném.
A proc teda jsi mela nechraneny styk, kdyz mas z tehotentvi panickou hruzu? Kondomy maji v kazde drogerce, marketu i benzince… Jinak staci jedna jedina spermie, takze zadne povidacky. Ale tvoje priznaky jsou na 99% vsugerovane..
Stačí jedna jediná výkonná spermie, ony ji tam ostatní na zádech nenesou ![]()
@Maminanamatersky Tak když zná své plodné dny a ještě během nich má schválně nechráněný styk a píše, že je jak maniak, tak bych pochopila, že z těhotenství nemá panickou hrůzu, ale naopak ![]()
@Russet Já měla příznaky týden před ms a byla jsem těhotná, a to v obou případech, takže na ně není brzy.
Zakladatelko, plodné dny tak dlouho asi mít nebudeš. Podle čeho jsi je určila? A proč se ptáš tady a neuděláš si raději test?
@pujda píše:
@Maminanamatersky Tak když zná své plodné dny a ještě během nich má schválně nechráněný styk a píše, že je jak maniak, tak bych pochopila, že z těhotenství nemá panickou hrůzu, ale naopak
@Russet Já měla příznaky týden před ms a byla jsem těhotná, a to v obou případech, takže na ně není brzy.Zakladatelko, plodné dny tak dlouho asi mít nebudeš. Podle čeho jsi je určila? A proč se ptáš tady a neuděláš si raději test?
Já třeba nevolnost ani bolesti neměla. A udělala si test. Protože my věšteckou kouli nemáme, měla by to zakladatelka prubnout.
Hele zakladatelko, když tak šílíš, máš nějaký rozumný důvod, proč už jsi si neudělala test?
Ahoj, vím, že mi to tu nikdo neřekne jistě, ale jsem uz jak maniak a potřebuju si někde vylít srdíčko a slyšet i jiné názory ???? Plodne dny mám od 5.dubna do 11.dubna Nechraneni styk jsem mela 7.dubna, Od te doby mě začalo pichat v podbříšku, Lehká zácpa, bolest hlavy. Pred dvouma dnema začala nevolnost. den cyklu mám 29dní. Menstruace mela začit dnes a nic. A kolik spermie staci na to aby nekdo otehotnel? fakt kapka nebo to jsou povidačky.