Podprsenka pro bezprsou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.4.23 11:20

Podprsenka pro bezprsou?

Ahoj holky, zrejme spíše oslovim Vas co máte doma slečny ve vyvinu. :) Kde kupujete podprsenky? Mám fakt mini prsa, pod prsy 68 cm, pres prsa 74- 76cm. Nejlépe s kosticí, push up, aby to z ničeho trochu udělalo něco. Zkoušela jsem i ty za par kacek „první podprsenky“, jenze to bylo ale moc malé, bez kostic, a prsa to stáhlo že to vypadalo jako kdybych fakt vůbec nic neměla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6414
15.4.23 11:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zrejme spíše oslovim Vas co máte doma slečny ve vyvinu. :) Kde kupujete podprsenky? Mám fakt mini prsa, pod prsy 68 cm, pres prsa 74- 76cm. Nejlépe s kosticí, push up, aby to z ničeho trochu udělalo něco. Zkoušela jsem i ty za par kacek „první podprsenky“, jenze to bylo ale moc malé, bez kostic, a prsa to stáhlo že to vypadalo jako kdybych fakt vůbec nic neměla.

Kup si pushupku, nějaký košíček A, ale chce to obejít obchody a zkusit. Pro dceru jsme koupili hezkou v H&M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.4.23 12:02

Mívala jsem taky takové nějaké míry, kdysi jsem objevila v H&M skvělou podprsenku a kupovala opakovaně tu samou. To ještě miniprsa měla i nějaký tvar. Do čeho nacpu kůži po kojení a aby to vapadalo aspoň nějak, fakt netuším. H&M bude první obchod, kam udělám nálet a potom možná zkusím v Pepcu nebo Kiku takové ty dětské… Ty jo ale fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
15.4.23 12:13

Pro dívky ve vývinu v pubertě nejsou kostice absolutně vhodné. Pohodlné a dobře padnoucí prádlo jsem dceři kupovala třeba v Marks a Spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.4.23 12:27
@Anonymní píše:

Intimisimi balkonovka s krajkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
15.4.23 12:58
@Anonymní píše:

Tolik to neřeš, některé mají prsa malá nebo žádná, dle mého názoru to zas tolik nevadí. Část mužů má rád prsaté, ale velká část to zas neřeší. A nebo když je úplně plochá, tak preferovali by sice vyvinutější, ale není to tak podstatné. Mně přijde hloupé spíš mít nějaké vycpávky, ono někdy je pak vidět, že ta velikost tam není. Hloupé je pak sehnat partnera, ten očekává určitou velikost a při svléknutí tam není nic. Než když rovnou vidí, na čem je. Myslím, že velká prsa nejsou zas taková výhra, navíc tu bývá i často celkově oplácanější postava. Ne každá má štíhlé nohy, menší zadek a velká prsa. Taková barbie z mého pohledu nepůsobí přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.4.23 13:03

Já mám také malý obvod a kupují si v H&M vel 70b, ty zkus A. Pozor některé jsou fakt hodně vycpane, to nemám ráda. Kupují krajkové s kosticemi a jen vyztužené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 13:07
@Náhodný host píše:
Tolik to neřeš, některé mají prsa malá nebo žádná, dle mého názoru to zas tolik nevadí. Část mužů má rád prsaté, ale velká část to zas neřeší. A nebo když je úplně plochá, tak preferovali by sice vyvinutější, ale není to tak podstatné. Mně přijde hloupé spíš mít nějaké vycpávky, ono někdy je pak vidět, že ta velikost tam není. Hloupé je pak sehnat partnera, ten očekává určitou velikost a při svléknutí tam není nic. Než když rovnou vidí, na čem je. Myslím, že velká prsa nejsou zas taková výhra, navíc tu bývá i často celkově oplácanější postava. Ne každá má štíhlé nohy, menší zadek a velká prsa. Taková barbie z mého pohledu nepůsobí přirozeně.

Díky za reakci. Ale ráda bych sehnala podprsenku na moje prsa co bude sedět, a ne odstávat, se stavem jsem smirena. :)

• Citovat
  • Upravit
2603
15.4.23 13:08
@lussinka píše:
Já mám také malý obvod a kupují si v H&M vel 70b, ty zkus A. Pozor některé jsou fakt hodně vycpane, to nemám ráda. Kupují krajkové s kosticemi a jen vyztužené.

Ano, o to asi jde, když to zvětšuje opticky velikost jen trochu, tak to nevadí, nevypadá to nepřirozeně, nový partner pak není zklamaný. Daleko větší problém z pohledu mužů je, když si žena nevěří, není si jistá svým vzhledem. Pokud nějak vypadá, třeba skoro žádná prsa nebo naopak velký zadek a já nevím co vše, a je na to naopak hrdá, tak to může dost mužů přitahovat. To sebevědomí a sebepřijetí muži vnímají stejně jak tu velikost prsou a je to možná důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 13:14

@Náhodný host Hele neřeš porad nejaky vycpávky. Ja hledám jakoukoliv podprsenku s kosticemi co bude sedět. :nevim: Navíc jsem zvedava, takže se nikde naha ukazovat nemusim. :)

• Citovat
  • Upravit
2603
15.4.23 13:19
@Anonymní píše:
@Náhodný host Hele neřeš porad nejaky vycpávky. Ja hledám jakoukoliv podprsenku s kosticemi co bude sedět. :nevim: Navíc jsem zvedava, takže se nikde naha ukazovat nemusim. :)

Asi jsem ovlivněný něčím, s čím jsem se sám setkal, takže se omlouvám.

Není mi jasná poslední věta, jsi zvědavá, jak to souvisí s tím, že se nemuší ukazovat nikde nahá? Kultury nebo prostředí, kde jsou lidi nazí, tak tam se to zpravidla neřeší. Každý to vidí a nikdo si toho nevšímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 13:28
@Náhodný host píše:
Asi jsem ovlivněný něčím, s čím jsem se sám setkal, takže se omlouvám.Není mi jasná poslední věta, jsi zvědavá, jak to souvisí s tím, že se nemuší ukazovat nikde nahá? Kultury nebo prostředí, kde jsou lidi nazí, tak tam se to zpravidla neřeší. Každý to vidí a nikdo si toho nevšímá.

Melo tam být že jsem vdana. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24798
15.4.23 14:18

Tak obvod zcela jistě 65, možná i 60, záleží, co sneseš.
Prsa mám teda o něco málo větší a nosím Victoria's Secret velikost 30D.
Ale podívala bych se i na to H&M a M&S, taky jsem od nich nějaké měla a některé jsem i vracela, že jsem je měla fakt malé v košíčku, tak třeba ti nějaké budou sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 14:35
@Pipet píše:
Tak obvod zcela jistě 65, možná i 60, záleží, co sneseš.
Prsa mám teda o něco málo větší a nosím Victoria's Secret velikost 30D.
Ale podívala bych se i na to H&M a M&S, taky jsem od nich nějaké měla a některé jsem i vracela, že jsem je měla fakt malé v košíčku, tak třeba ti nějaké budou sedět.

60 A jsem mela, ale kosicky byly malinkaty :think:

• Citovat
  • Upravit
2603
15.4.23 16:20
@Anonymní píše:
Melo tam být že jsem vdana. :kytka:

Tak to je skvělé, ale občas blbnou i ženy s partnery, vdaná nebo s někým žije, manžel říká, že je spokojený nebo to neřeší a jí samotné připadají prsa malá a jde na plastiku. Nevidím do hlavy těm ženám, možná vlastní pocit, možná i to, jak je vnímají další muži - tedy co si ony myslí, že ti muži vnímají. Mně se líbí Keira Knightley, na nějaké fotce jí udělali větší prsa a ona se ihned ohradila, nelíbilo se jí to. Dosti mužům se to může líbit, lépe než velká. Ale už jsem pochopil, neřeší jak velikost vypadá vzhledově, spíš kde sehnat padnoucí typ podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák