Podprsenka pro bezprsou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.23 17:23
@Náhodný host píše:
Tak to je skvělé, ale občas blbnou i ženy s partnery, vdaná nebo s někým žije, manžel říká, že je spokojený nebo to neřeší a jí samotné připadají prsa malá a jde na plastiku. Nevidím do hlavy těm ženám, možná vlastní pocit, možná i to, jak je vnímají další muži - tedy co si ony myslí, že ti muži vnímají. Mně se líbí Keira Knightley, na nějaké fotce jí udělali větší prsa a ona se ihned ohradila, nelíbilo se jí to. Dosti mužům se to může líbit, lépe než velká. Ale už jsem pochopil, neřeší jak velikost vypadá vzhledově, spíš kde sehnat padnoucí typ podprsenky.

Já vím že to nemyslíš špatně. :kytka: Nehledám podprsenku co mi z A udělá C… :) To by vzhledem k tomu ze mam 45kg vypadalo fakt komicky. Víš, já nad tím dřív taky uvažovala, nad plastikou. Hlavně potom co mi jedem ctyricatnik řekl že mám fakt lentilky..po sexu, desne me to jako dvacitku ranilo. Ale vlastně od te doby se sama sobě libim cim dal víc. :palec:

• Citovat
  • Upravit
76517
15.4.23 18:43
@Anonymní píše:
Já vím že to nemyslíš špatně. :kytka: Nehledám podprsenku co mi z A udělá C… :) To by vzhledem k tomu ze mam 45kg vypadalo fakt komicky. Víš, já nad tím dřív taky uvažovala, nad plastikou. Hlavně potom co mi jedem ctyricatnik řekl že mám fakt lentilky..po sexu, desne me to jako dvacitku ranilo. Ale vlastně od te doby se sama sobě libim cim dal víc. :palec:

a co zkusit podprsenky z Bonprixu nebo Klingelu? Já mám kolegyni, je teda spíše tlustší, ale má hrozně malá prsa, kupuje si velikost 85B, s košíčkama A skoro nic není, a když sehnala, tak jí to nevyhovovalo,
nakoupí si jich víc, vyzkouší doma v soukromí a co nesedí, vrátí - tu podprsenku, která jí sedne, si pak koupí třeba 3 kusy - kupuje s kosticemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
15.4.23 20:52
@Anonymní píše:
Já vím že to nemyslíš špatně. :kytka: Nehledám podprsenku co mi z A udělá C… :) To by vzhledem k tomu ze mam 45kg vypadalo fakt komicky. Víš, já nad tím dřív taky uvažovala, nad plastikou. Hlavně potom co mi jedem ctyricatnik řekl že mám fakt lentilky..po sexu, desne me to jako dvacitku ranilo. Ale vlastně od te doby se sama sobě libim cim dal víc. :palec:

Tj. vyloženě gracilní typ postavy, tady se větší prsa ani nehodí. Jsem rád, že se nyní vnímáš jinak, já plastikám moc nefandím. Nechal bych je buď třeba po ablaci prsu a nebo kde je vrozená výrazná asymetrie. Ne běžná asymetrie, ale skutečně výrazná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
15.4.23 21:18

Já mám menší prsa a mám tedy naopak ráda podprsenky bez kostic. Díky malým prsům nepotřebuji nic podpírat, takže zbytečnost. Zároveň ale hledám podprsenku s pevnými košíčky, protoze mi vadí, když něco prosvítá. A taky ty pevné košíčky udělají i u malých prsou hezký tvar, žádné vycpávky nejsou potřeba. Pár podprsenek mám z Tchiba a pak HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
16.4.23 08:46

Dřív jsem kupovala v H&M, ale 70 A už tam skoro neseženu. Teď nakupuju v lindexu, tam mají krásné kousky i v malých velikostech. Nemám ráda ty vycpané, jenom lehce vyztužené a vždycky vyberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
16.4.23 09:12

Zkusila bych podprsenku v bardot (balkonetka) střihu. Nemám malá prsa a nedávno jsem si pořídila podprsenku typu grand bardot. Když jsem viděla, jaký efekt udělala u mě, tak tipuji, že i u drobnějšího dekoltu bude znát rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.4.23 11:36
@K92 píše:
Já mám menší prsa a mám tedy naopak ráda podprsenky bez kostic. Díky malým prsům nepotřebuji nic podpírat, takže zbytečnost. Zároveň ale hledám podprsenku s pevnými košíčky, protoze mi vadí, když něco prosvítá. A taky ty pevné košíčky udělají i u malých prsou hezký tvar, žádné vycpávky nejsou potřeba. Pár podprsenek mám z Tchiba a pak HM.

Nemam skoro zadny prsa a taky mi prave prijde vyhoda, ze aspon nemusim mit kostice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
17.4.23 11:39

Tak já po kojení nějak nemám nic moc a vyhovují mi podprsenky od Astratex , jsou dobře padnoucí a opravdu velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák