Podsedák vs. autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
11.3.10 20:38

theo-vaše věc,jen mě to překvapilo-toť vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.3.10 20:39

NO,

uprimne,ja mam taky pro prostrednicka Viky uz jen podsedak,co zbyl ze sedacky,kdyz se postupne demontovala-ale ted premylsim,ze ji sna d jeste koupime novou a ZASE I SE ZADAMA…Tamta byla vcelku blba,uplne se v ni musela predklanet dopredu a nesla ji ani oprit hlava,takze ted budu dooobre zvazovat,nez koupime-ale asi vazne koupime,nebot se bojim,co by prave udelala pripadna havarka (nedejboze) s ditetem na zadnim sedadle na kraji.....

Ted mne napada-ale vzdyt ta hlava muzsi mlatit o ty boky i v pripade dospelaka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.3.10 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.3.10 20:54

vereniko,to je v pohodě, mi to zas přijde normální,bo tady to děcka mají běžně-v naší dědině 8-) :-) od těch 20kg a 4 let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
11.3.10 20:57

theo, je pravda, že člověk o tom přemýšlí jinak, když skoro nejezdí. Já jednou budu s dětmi jezdit celkem často a i dost daleko tak do sedaček radši investuju. U Vás je přeci jen menší šance, že se něco stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.3.10 20:59

No,

diky za videa-UFFFFFFFFFFFFFFFFF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.3.10 21:00

VERENIKO,

mas tam nekde take videa DOSPELAKU??? Jak jsem se ptala na ten pripad,kdy dospela osoba sedi na bocnim zadnim sedadle…DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.3.10 21:07

Farska-to nemám,zkus to projet na youtube :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.3.10 21:08

Asper,máš pravdu,je to v tom :wink:
kdybychom jezdili častěji,ale takhle-radši jsme koupili kvalitní sedačku za kolo,tu jsem hodně využila :think:
na bobku zatím seděla asik 3×. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vss26
13.3.10 12:04

Nechápu

Já prostě nechápu, jak někdo může hazardovat se svými dětmi. Vždyť obyčejná a bezpečná sedačka Cybex Solution se dá sehnat za nějakých 1.700 a vybavený Cybex Solution X-Fix za 2.800. Takové kecy, že tam seděly jen 3×, jsou jen vaší výmluvou…jen by mně zajímalo, jestli by vám to pak stačilo kdyby se něco stalo.

• Citovat
  • Upravit
30309
13.3.10 12:14

vss26,

nemyslím,že zrovna svým ‚milým‘ příspěvkem KOHOKOLI přesvědčíš o prospěšnosti používáni ČEHOKOLI :think:
Tak proč tak silná slova?

Já jsem také jedna z těch,kterým pásy (dítku v autosedačce) zachránily ŽIVOT - při rychlosti 100km v hodině a následných kotrmelcích přes střechu už bych to jinak nepsala…

Nicméně-nemyslím si,že mi tato zkušenost dává právo na někoho útočit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vss26
13.3.10 13:44

V mém příspěvku není absolutně nic útočného, ale možná jste jen trošku citlivější a vztahovačnější. Navíc nikoho tady nechci k ničemu přesvědčovat, každý zodpovídá pouze za sebe a své jednání. Já jsem se jen ptal, jestli je paní připravená si případný problém potom ospravedlnit větou „byly v ní jen 3ד.

• Citovat
  • Upravit
30309
13.3.10 14:41

To možná ano-mé těhotenství mně k citlivosti přímo předurčuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
13.3.10 16:51

vss26 nejsem připravena.podivný nápad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
13.3.10 18:03

vss26 máš pravdu ty ceny nejsou až tak vysoké, ale pořád je to pro někoho moc a je lepší když dítě sedí aspoň na tom podsedáku. Na druhou stranu, pokud by na sedačku peníze doma byly, tak ji koupit a až nebude potřeba tak se dá zase prodat. Ale lidem to přijde jako velká investice, když skoro nejezdí.
Já teda mezi ně nepatřím, ale zná dost lidí co vozí děti i nepřipoutané a těm bych nejradši namlátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí