Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
NO,
uprimne,ja mam taky pro prostrednicka Viky uz jen podsedak,co zbyl ze sedacky,kdyz se postupne demontovala-ale ted premylsim,ze ji sna d jeste koupime novou a ZASE I SE ZADAMA…Tamta byla vcelku blba,uplne se v ni musela predklanet dopredu a nesla ji ani oprit hlava,takze ted budu dooobre zvazovat,nez koupime-ale asi vazne koupime,nebot se bojim,co by prave udelala pripadna havarka (nedejboze) s ditetem na zadnim sedadle na kraji.....
Ted mne napada-ale vzdyt ta hlava muzsi mlatit o ty boky i v pripade dospelaka ![]()
vereniko,to je v pohodě, mi to zas přijde normální,bo tady to děcka mají běžně-v naší dědině
od těch 20kg a 4 let ![]()
theo, je pravda, že člověk o tom přemýšlí jinak, když skoro nejezdí. Já jednou budu s dětmi jezdit celkem často a i dost daleko tak do sedaček radši investuju. U Vás je přeci jen menší šance, že se něco stane.
VERENIKO,
mas tam nekde take videa DOSPELAKU??? Jak jsem se ptala na ten pripad,kdy dospela osoba sedi na bocnim zadnim sedadle…DIKY
Asper,máš pravdu,je to v tom ![]()
kdybychom jezdili častěji,ale takhle-radši jsme koupili kvalitní sedačku za kolo,tu jsem hodně využila ![]()
na bobku zatím seděla asik 3×. ![]()
Já prostě nechápu, jak někdo může hazardovat se svými dětmi. Vždyť obyčejná a bezpečná sedačka Cybex Solution se dá sehnat za nějakých 1.700 a vybavený Cybex Solution X-Fix za 2.800. Takové kecy, že tam seděly jen 3×, jsou jen vaší výmluvou…jen by mně zajímalo, jestli by vám to pak stačilo kdyby se něco stalo.
vss26,
nemyslím,že zrovna svým ‚milým‘ příspěvkem KOHOKOLI přesvědčíš o prospěšnosti používáni ČEHOKOLI ![]()
Tak proč tak silná slova?
Já jsem také jedna z těch,kterým pásy (dítku v autosedačce) zachránily ŽIVOT - při rychlosti 100km v hodině a následných kotrmelcích přes střechu už bych to jinak nepsala…
Nicméně-nemyslím si,že mi tato zkušenost dává právo na někoho útočit ![]()
V mém příspěvku není absolutně nic útočného, ale možná jste jen trošku citlivější a vztahovačnější. Navíc nikoho tady nechci k ničemu přesvědčovat, každý zodpovídá pouze za sebe a své jednání. Já jsem se jen ptal, jestli je paní připravená si případný problém potom ospravedlnit větou „byly v ní jen 3ד.
To možná ano-mé těhotenství mně k citlivosti přímo předurčuje ![]()
vss26 máš pravdu ty ceny nejsou až tak vysoké, ale pořád je to pro někoho moc a je lepší když dítě sedí aspoň na tom podsedáku. Na druhou stranu, pokud by na sedačku peníze doma byly, tak ji koupit a až nebude potřeba tak se dá zase prodat. Ale lidem to přijde jako velká investice, když skoro nejezdí.
Já teda mezi ně nepatřím, ale zná dost lidí co vozí děti i nepřipoutané a těm bych nejradši namlátila.