Podvedla jsem ho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
28.11.12 20:12

Podivej, nedelej z toho drama. Deti nemate a taksi v podstate jeste muzes delat co chces.
Videt se tak malo je duvod k tomu aby se vztah rozpadl, takze si opravdu rozmysli jestli s nim chces zustat. Protoze jestli si udelate dite, tak to potom bude tezsi a budes zodpovedna i za dite. A to by melo mit dva rodice pokud mozno.
Takze jestli je pan sam a tobe se s nim tak libi tak to s nim zkus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.11.12 20:13
@sieta.m píše: :lol: Život je jen jeden, proč si ho nekomplikovat? :palec:

páč vidim, že neni o co stát…komplikace tohoto stylu prameněj z nespokojenosti. A to až tak k smíchu není. Mě přijde lepší si vybrat a trávit život s někym, koho miluju a koho si vážim…než se užírat nevěrou a myšlenkama s kym bejt a nebejt a odejít, neodejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 20:16

@Jaňule123 Už jsme jednou rodini čekali, dopadlo to zle. To je jiná kapitola. Každopádně změna jeho práce nebyla v plánu.

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
28.11.12 20:20

Miluješ přítele a podvádíš ho? Hm trochu divný ne? :roll: asi by sis měla uvědomit co vlastně chceš. evidentně to nevíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 20:23

@Misuldy O to se právě snažím, proto žádám ostatní o zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
24603
28.11.12 20:23

Vím že o mou radu asi nebudeš stát ale napsat to musíc a omlouvám se.. ale buď se s přítelem rozejdi nebo…
OPn vydělává aby ses TY měla dobře a ty si stěžuješ na samotu… tak si vyber někoho kdo s tebou bude pořád ale materiálně se o Tebe nepostará.. možná, nevím…
ale chudák přítel teda. Můj dělá taky pryč a vidíme se taky jen o víkendech občas, pořád je na stavbě když je doma a pak se nevidíme vůbec a nevím že bych ho podvedla už jen z toho jak se snaží aby jsme se měli dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
28.11.12 20:24
@Anonymní píše:
@Misuldy O to se právě snažím, proto žádám ostatní o zkušenosti

Myslíš že by ti v tomhle měl někdo radit? že ti někdo bude lajnovat co máš udělat?
V tom ti tu nikdo neporadí… chceš být s tím novým ok buď, chceš být se svým buď se svým… to si musíš v hlavě srovnat ty sama… a ne řešit co ti kdo poradí… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
28.11.12 20:26
@1simona1 píše:
Vím že o mou radu asi nebudeš stát ale napsat to musíc a omlouvám se.. ale buď se s přítelem rozejdi nebo…
OPn vydělává aby ses TY měla dobře a ty si stěžuješ na samotu… tak si vyber někoho kdo s tebou bude pořád ale materiálně se o Tebe nepostará.. možná, nevím…
ale chudák přítel teda. Můj dělá taky pryč a vidíme se taky jen o víkendech občas, pořád je na stavbě když je doma a pak se nevidíme vůbec a nevím že bych ho podvedla už jen z toho jak se snaží aby jsme se měli dobře…

My to máme naopak, přítel pracuje a bydlí v Čechách a já pracuji mimo rep. A žiji částečně v Čechách a částečně v zahraničí. a nikdy by mě nenapadlo ho podvádět kvůli tomu že jsem sama, tak jako ty :palec:

• Citovat
  • Upravit
3478
28.11.12 20:33

Tak ze mě, asi tě v tvé situaci dokážu pochopit, zrejme ti to vsechno chybelo a citila jsi se sama.Ja to bohudik zazila a bylo to bezvadny, ale ja mela chlapa, od ktereho jsem uz dlouho chtela odejit a nevera me nakopla k tomu to udelat..to jediny mi neodpustil, tak me nechal byt…V tvem pripade, jestli sveho partnera milujes, nic nepriznavej, snaz se hodit to za hlavu a soustred se na vas vztah, okoren ho..a hlavne nic nepriznavej, ublizis strasne jemu i sobe, pri kazde prilozitosti ti to vpali…a jestli chces pokracovat, nema vas vztah smysl, netahej za nos partnera, to ze srdce nesnasim, delat z druheho debila…uz jsi to jednou zkusila a bude sakra tezky s tim zkoncit, to musis vedet jen ty, co chces..hodne stest :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 20:44

ANo, mrzí mě to z hlediska, že on vydělává..ale já bych ty peníze klidně oželela na tu polovinu, za kterou by šel dělat a byl denně doma. A materiálně bychom i tak zajištění byli.

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
28.11.12 20:46
@Anonymní píše:
ANo, mrzí mě to z hlediska, že on vydělává..ale já bych ty peníze klidně oželela na tu polovinu, za kterou by šel dělat a byl denně doma. A materiálně bychom i tak zajištění byli.

a mluvila jsi s ním o tom???

• Citovat
  • Upravit
1309
28.11.12 20:52

Zakladatelko- užij si to, vykašli se na cele emimino a užij si to s milencem, ono to stejně nějak dopadne… přece nebudeš na stara kolena někdy vzpominat, jake BY to mohlo byt kdyby.. držím ti palce.. :srdce: a kdyby?? na světě je chlapů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 21:03

@Misuldy už jsem to tu psala, že mi řekl, že proč by dělal rukama za patnáct tisíc, když může jezdit za třicet

• Citovat
  • Upravit
12505
28.11.12 21:09

To je jasné, že to bylo krásný a vášnivýtakovej se je když je poprvé skoro pokaždé, že se cítíš krásně, jak se ti věnuje, že si máte co říct a popovídat si je hezké, ale vzpoměn si na začátky s tvým přítelem nebylo to to samé??
Je to okoouzlení, je to něco moc krásného vyjet z toho každodeního stereotypu všedního dne, ale opravdu to stojí za to??
Uvidíš, že by časem vztah z milencem, tedy pokud bysme spolu opravdu byly byl stejný, tak to ve vztahu bývá, že začne být nuda
Je to jen tvé rozhodnutí a neodcuzuji tě za to, ale zksu si srovnat hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymos
28.11.12 21:12
@Anonymní píše:
@Misuldy už jsem to tu psala, že mi řekl, že proč by dělal rukama za patnáct tisíc, když může jezdit za třicet

Tak 15 ja fakt malo, jestli vic nevydela pohodlnou praci, tak asi musi delat neco takovyho. Jinak klasicka situace, doma ma blbecka, kterej ji zivi a za rohem to suka s borcema. :mrgreen: Proc toho soucasnyho neopustis, vzdyt to neni laska, to je jen to pohodli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky