Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sunnyho.motylek Nezlob se, už sem víc psát nebudu jenom proto, aby se mi tu nějaká zakoplexovaná krůta vysmála
Dobrou noc všem
Tak jak chceš, já bych jí neřešila
@Misuldy píše:
Zadala jsi veřejnou diskuzi… a kdo chce může se vyjádřit… a navíc podle tohohle : Kdy jsme spolu naposled pořádně mluvili? Kdy ho napadlo, abychom šli spolu někam sami, kdy chtěl být vyloženě jen se mnou, bez svých kamarádů? Kdy mě naposledy nebral jako samozřejmost… tě miluje až za hrob![]()
![]()
ha ha ha
no dobře jsem se před spaním pobavila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A taky tam psala at sem nepises. Tak to respektuj ![]()
Ahoj holky novy anonym. nechápu Misuldu že se vůbec zapojuje.kdyz si nepodvedla tak tob nekomentuj. chtěla radu ne urážky nepochopila si diskuzi. jinak k zakladatelce asi ti ve vztahu něco chybi a láká te něco jiného ale říkáš že te miluje jinak by s tebou nebyl kdyz nemáte ani děti. proto si vyber jednoho z nich nebo bud sama ale nezaslouží si nikdo nic takového. představ si kdyby ublizoval tobě jak by ti bylo. štěstí pri rozhodování není to jednoduché
@Loki01 píše:
A taky tam psala at sem nepises. Tak to respektuj
Jo díky ní, skočila diskuze
![]()
Zakladatelko, zažila jsem to, bylo to neskutečně opojný
, stalo se mi to dvakrát v životě, pokaždý to byla taková nejistá nebo neurčitá nespokojenost v trvalém vztahu. Skončilo to moc špatně. Byl to držkopád mého života
zpětně si říkám, že bych jednala znova stejně, ale ne teď a né v téhle pohodě, co žiju.....Jsem si vědoma, že dávám do vzahu maximum, většinou víc než protějšek, vždycky to tak bylo, pak když není východisko, odcházím jinam…Jdu pak ze vztahu do vztahu. Nejsem na to hrdá, uděláš to jednou a uděláš to znova. Miluju totiž pocit začínajícího vztahu, ten se nedá nijak zahrát, to se musí prožít. Před šesti lety jsem se rozhodla neopakovat stéjné chyby a hlídám se, takže jsem jako vyléčenej alkoholik, co se naprosto vyhybá situacim, kde by mohlo dojít k recidivě
Budoucnost plánuju už jen se svým manželem.
![]()
Buď odejdi ze vztahu s přítelem, kterému stačí být s tebou 6 dní v měsíci, to je podle mě pro budoucí vztah k založení rodiny málo, fakt málo. Riskni to a jdi za tím milencem a zkus začít jinde a od začátku. A nebo na něj zapomeň a zůstaň s přítelem. To tě ale upozorňuju, že nebude vůbec lehký.
Už jsme jedno miminko čekali, ale dopadlo to zle. Ted po tomhle ani nevím, jestli ještě chci. Jak tu někdo psal, musím to nechat chvíli vstřebat ![]()
Zakladatelko, klíííd, v klidu si vše promysli a uvidíš co bude dál…pokud budeš dál chtít být s novým panem úžasným, tak to zkus, jen to ukončit s přítelem. Blbce bych z něj nedělala…
Jsi bezdětná, očividně tě samota trochu tíží a chceš přítele víc doma…Ono je vždy něco za něco, blbý je že jednou až by bylo dítě, tak by ti to mohlo vadit mnohem víc…manžel taky jezdil kamionem, dokud nebyli děti, šlo to, ale jak přišlo první dítko, změnil práci aby byl každý den doma. Nevím odkud jsi, ale dá se sehnat i podobně placená vždy s návratem domů. Ale samo je to o tom aby ten partner chtěl…
v každém případě držím palce ať se rozhodneš jak se rozhodneš!!
a z příspěvků jedné pisatelky výše si nic nedělej…kdyby lidská hloupost nadnášela… ![]()
Dobře..tak to zkusím znova../tady zakladatelka/…
Jedno mimi už jsme čekali, ale musela jsem ve 12. tt na revizi. Když se to stalo - nebyl tady, byl pryč. Doktory jsem ve stavu a dně objížděla sama, do nemocnice i z ní jsem jela sama. On přijel na víkend, utěšil mě doma a zase odjel. Takže v podstatě mimo jiné, na tohle hlavně jsem sama. Proto mi ani po půl roce není o nic líp. Ničím se neospravedlnuju, a souhlasím s tím, jak tu někdo psal, mlže to být jen pobláznění. Každopádně mě to vytáhlo zase o něco výš,
@Anonymní píše:
Dobře..tak to zkusím znova../tady zakladatelka/…Jedno mimi už jsme čekali, ale musela jsem ve 12. tt na revizi. Když se to stalo - nebyl tady, byl pryč. Doktory jsem ve stavu a dně objížděla sama, do nemocnice i z ní jsem jela sama. On přijel na víkend, utěšil mě doma a zase odjel. Takže v podstatě mimo jiné, na tohle hlavně jsem sama. Proto mi ani po půl roce není o nic líp. Ničím se neospravedlnuju, a souhlasím s tím, jak tu někdo psal, mlže to být jen pobláznění. Každopádně mě to vytáhlo zase o něco výš,
Tak to mě moc mrzí, je to smutné, chápu žě ti to v něčem pomohlo, je to fajn cítít se zase chtěná, přitažlivá a sexu chtivá je to moc hezké, zkus příteli říct že když se už snažíte o dítě tak by si měl zkusit najít jinou práci, že ho chceš mít u sebe a s dítětem kord, že nechceš aby přišel o jeho první usměv atd zkus ho přemluvit
Příspěvek upraven 28.11.12 v 22:26
@Anonymní píše:
Dobře..tak to zkusím znova../tady zakladatelka/…Jedno mimi už jsme čekali, ale musela jsem ve 12. tt na revizi. Když se to stalo - nebyl tady, byl pryč. Doktory jsem ve stavu a dně objížděla sama, do nemocnice i z ní jsem jela sama. On přijel na víkend, utěšil mě doma a zase odjel. Takže v podstatě mimo jiné, na tohle hlavně jsem sama. Proto mi ani po půl roce není o nic líp. Ničím se neospravedlnuju, a souhlasím s tím, jak tu někdo psal, mlže to být jen pobláznění. Každopádně mě to vytáhlo zase o něco výš,
A kdyz bude mít jednou děti tak je chceš vychovávat sama? přijde mi trochu sobec ve vztahu prachy nejsou všechno vím že jsou dulezite ale na prvním míste by měla být rodina. nemyslíš?
Máte pravdu. Před tím jsem si to nechtěla připustit, říkala jsem si, že to zvládnu…ale.. ![]()
Rozhodně teď nedělej žádná unáhlená rozhodnutí, nech si to pár dnů projít hlavou, uležet to, pak se Ti bude rozhodovat líp ![]()
Určitě ale bude stát za to, brát v potaz to, co tu psala kubykula - jak bys situaci, že je přítel doma málo snášela, když by přišli děti…
Z toho co tu píše jedna z pisatelek si nic nedělej, my ostatní chápeme, že hledáš někoho, kdo s tím má zkušenosti (no, já teda nemám, jen přihazuju názor, snad nevadí), tak na blbý kecy hoď bobek, už tak máš nejspíš plnou hlavu starostí…tak nemá cenu přibírat si k tomu nějaké urážky ![]()
Zakladatelko, mě se nic podobného nikdy nestalo ale rozumím ti pokud si takhle pořád sama..já si ani neumím představit jak takto funguje vztah na dálku! Ale mam kámošku ten jeji jezdi taky kamionem a měla přesně stejné pocity jako ty a neustála to a podvedla ho vypadalo to na rozchod ale nic neni tak horké jak se uvaří..vše ustáli a ted mají krásného chlapečka. Nechala bych si to projít hlavou než se rozhodneš podle mě tvojí nevěru zapříčinila jen samota…
@Jaňule123 nevadí mi když někdo zkušenost nemá, ale někdo kdo mě tu bude soudit ač jsem na začátku napsala, že o tohle se neprosím ![]()
máte pravdu, nebudu se ted nijak rozhodovat..a zkrátka se uvidí…