Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj vsichni, asi vim, jak postupovat.Jen me zajimaji Vase nazory, nebo zda jste se nektera s tim uz nesetkala a nemate ucinnou radu
.
Uplne jednodusse, na mimibazaru jsem objednala zbozi-zaplatila a od te doby konec konverzace. Napsala jsem pi.na prfil posledni zpravu oznamujici, ze pokud se neprodlene neozve, tak situaci budu resit se spravcem serveru.
Podotykam, ze jsem vzala v umyslu, ze ma treba nemocne deti, ale od te doby se uz na profil prihlasila, takze zpravu mohla napsat.
Jedna se o „blbych“ 110,–,ale stve mi to chovani ![]()
@sara1000 A měla hvězdičky?? Zajímá mě to, protože někdy se na ty hvězdičky dost spoléhám
Já takovou zkušenost nemám a pokud se něco zpozdilo, byly to nemocné děti a prodávající se se mnou domluvila.
Ahoj, mně se to bohužel stalo také, jedná se o částku přes 1000
, zboží i peníze už asi 6 týdnů v nedohlednu. Paní mi během té doby dvakrát napsala, nejprve, že pošle balík hned druhý den, že byli nemocní, pak psala asi za tři týdny, že do konce týdne budu mít na účtu peníze (po mé urgenci a upozornění, že podám trestní oznámení), přitom hodnocení tam jinak měla dobrá, nechápu, co se děje. Stalo se to u této prodejkyně ještě jedné paní, která mi napsala mail a teď se domlouváme, co dál. Správci MMB jsem také psala, pozastavili jí profil, vyjdou mi vstříc, pokud se rozhodnu podat trestní oznámení, budou nápomocni při poskytnutí údajů o dotyčné podvodnici, ale řekněme si, že je to běh na dlouhou trať a pár týdnů před porodem je lítání po policii to poslední, co by člověk chtěl dělat
nehledě na to, že do částky 5000 je to stejně jen přestupek (tuším, že nedovolené obohacení), které pravděpodobně nikdo moc řešit nebude
. Jo a měla asi 4 hvězdy
.
@Mistessa píše:
@sara1000 A měla hvězdičky?? Zajímá mě to, protože někdy se na ty hvězdičky dost spoléhámJá takovou zkušenost nemám a pokud se něco zpozdilo, byly to nemocné děti a prodávající se se mnou domluvila.
To je přesně ono, dá se pochopit, že se někdo fakt na poštu nedostane několik dní, ale očekávám komunikaci a ne, že se několik týdnů nic neděje, já pošlu pět mailů, paní se milostivě ozve za měsíc, prosí o strpení, něco slíbí do určitého termínu a dalších 14 dní nic. ![]()
Jsem na tom stejně už víc jak týden čekám na balíček (z mimibazaru), poslala jsem peníze a do teď žádný email jako potvrzení nic… a to se jednalo o cca 70kč
tak uvidíme dám jí ještě čas a pak též něco napíši…
Já vždycky jméno prodávající projedu pro jistotu tou Černou listinou na začátku.
Tuk tuk, zatím jsem neměla problém a to tam nakupuju dost často.
@Clementine Jjo, to jsem taky taková, že pořád lustruju, jestli tam není vypsaná dotyčná osoba. Jinak jsem kdysi kupovala nepoužitou sportovní sedačku na kočár, cena přes 3tis. a když jsem řekla dotyčné mamince, že mám strach poslat tak velké peníze předem, domluvily jsme se na dobírku. Tak to jsem byla ráda, ale taky mám strach posílat větší peníze předem, ovšem u menších částek to člověk nepředpokládá a mnoho podvodníků si říká, že za ty peníze se nám nebude chtít podávat trestní oznámení, že???
No je to nepřijemné, když se to stane…
Můžu sem vložit i svůj dotaz-ohledně aukra? Omlouvám se za OT…
Koupila jsem na aukru zboží, hned zaplatila, prodejce měl kladná hodnocení-to jsem si přečetla. Poté jsem zjistila, že prodávající změnil číslo účtu – měl to napsaný na profilu „o mě“, aby lidé nepoužívali platbu přes PAY, že má účet změněný, aby neplatili a počkali na poslání správného čísla. V inzerátu o tom nebyla žádná zmínka…Kdo je podle Vás v tomto případě v právu?? Účet, kam jsem peníze poslala, stále existuje, jen ho už prodávající nevlastní…
@ivodička na tom aukru je to asi jedno ne? Když zaplatíš přes payu tak to jde na aukro účet a on si pak musí odkliknout že chce peníze přeposlat na svůj. A to že na aukru nenahlásil změnu účtu tak to je jeho problém ne?
@Anabellka Já poslala peníze přímo na účet-osobním převodem bez garance aukra…
Zakoupila jsem, zvolila tuto metodu, přišel výherní e-mail s číslem účtu, zaplatila…a tento účet už prý prodávající nevlastní, psala to ve zmínkách „o mě“, ale já si to nepřečetla, v inzerátu o tom nebyla ani zmínka…
@ivodička tak to si myslím že je chyba toho prodávajícího. A tam je nějaký problém, že mu peníze nepřišly nebo přišly někomu jinýmu?
@Anabellka Je to prý účet manžela
Jedná se tedy jen o 400kč a prodávající se ozvala v neděli, že to nějak vyřeší, od té doby se neozývá…tak uvidíme, třeba ještě překvapí ![]()
@ivodička píše:
@Anabellka Je to prý účet manžela![]()
Jedná se tedy jen o 400kč a prodávající se ozvala v neděli, že to nějak vyřeší, od té doby se neozývá…tak uvidíme, třeba ještě překvapí
napiš správci aukra
@ivodička já myslím že aukro by tohle vyřešilo taky. To je problém prodávající, že uvedla jiný účet.