Podvod na mimibazaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
1.5.13 17:05

Tak jsem prave obdrzela zpravu od pi. z mimibazaru.Vse mi tak nejak vysvetlila a balucek pry uz putuje ke mne.Tak v to budu pevne verit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.5.13 11:36

@sara1000 Ahoj a nejednalo se o alenu někde s ostravska.Tak u ní jsem si před vánoci objednala nějaké věci za 1200 a čekala jsem měsíc a půl než něco došlo. Nejprve balíček odeslala nepřišel tak jsem se ozvala pak vykládala že nedostala peníze. To jsem si prověřila a řekla jí i kdy přesně byli přičtené a na jednou jsem měla do 3 dní balíček doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.5.13 12:56
@vranka1050 píše:
@sara1000 Ahoj a nejednalo se o alenu někde s ostravska.Tak u ní jsem si před vánoci objednala nějaké věci za 1200 a čekala jsem měsíc a půl než něco došlo. Nejprve balíček odeslala nepřišel tak jsem se ozvala pak vykládala že nedostala peníze. To jsem si prověřila a řekla jí i kdy přesně byli přičtené a na jednou jsem měla do 3 dní balíček doma.

Nene, nejdnalo. Aspon, ze to u vas dobre dopadlo. jajsem dnes take obdrzela balicek:-).tam jsem rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
24.5.13 22:01

Ahoj maminky, tak se zde také přidávám. Zaplatila jsem na začátku května synovi tričko, stálo 300,–Kč plus poštovné. Paní nekomunikuje, zboží dodnes nedorazilo. Podpora s mimibazaru mi doporučila napsat negativní hodnocení. Nejdříve jsem se zdráhala v obavě, že zboží nedostanu vůbec, ale podpora mimibazaru mi odepsala, že prý negativní hodnocení zabere. Tak jsem dotyčné napsala negativní hodnocení, předtím však ještě vzkaz. Bohužel ani toto nezabralo. Nevím, zdali objednané zboží uvidím. Velmi mne mrzí, že i na mimibazaru jsou podvodníci, každý ví, jak mají maminky málo peněz a dovolí si je okrádat :mrgreen: 8o. Nevím, co s tím mám dělat dál…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
24.5.13 22:05
@araw píše:
S tím nesouhlasím, právě na mimáči po nahlášení a udělení negativu paní okamžitě zablokovali :think: aukro je příšerně liknavé :cert:

ahoj, asi jsi se setkala se zablokováním profilu na mmb, avšak paní, které jsem negativní hodnocení napsala a která má ještě dvě další, má účet stále otevřený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák