Podvod na sociálku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
20.3.22 00:01
@Burj Chalifa píše:
Kteří konkrétní úředníci nepracují, tak jak mají? Máš za to, že jich je do terénní práce dost? Lepší řešení je tyto dávky státem neposkytovat vůbec nebo jen na velmi omezenou dobu. Tvůj problém, zda se nepostaráš dál.

Ano taky dobry napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 00:05
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru
Paní z Kosmíru, snad není nutné rozpoutávat tady útočivé a nenávistné komentáře. Respektujte prosím slušnost vyjadřování. Děkuji

Hele píšu co si o vas myslim.. o tech co byste to bonzovaly. Tak mě zajíma jak asi se musite nudit a závidět a tem lidem proste nejak tu cestu znepříjemnit aby se neměli lip než vy.,je mi to celkem jedno, mě to zajíma ciste z povahy tech vašich duší co se ve vas odehrává a hrozne se tim bavim. A jak se tady nektere z vas vybarvujou mě taky baví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.3.22 00:06
@Královna Kosmíru píše:
Hele píšu co si o vas myslim.. o tech co byste to bonzovaly. Tak mě zajíma jak asi se musite nudit a závidět a tem lidem proste nejak tu cestu znepříjemnit aby se neměli lip než vy., Hele je mi to celkem jedno, mě to zajíma ciste z povahy tech vašich duší co se ve vas odehrává a hrozne se tim bavim. A jak se tady nektere z vas vybarvujou mě taky baví..

to není otázka závisti, ale odrbávání systému, do kterého povinně příspívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 00:09
@Burj Chalifa píše:

A odpoví mi tady nekdo kolik tech lidi jste už udaly holky, nebo jestli si to nekam píšete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77133
20.3.22 00:11
@Královna Kosmíru píše:
A odpoví mi tady nekdo kolik tech lidi jste už udaly holky, nebo jestli si to nekam píšete?

ty taky podvádíš na sociálce, že tě to tak žere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.3.22 00:14
@Královna Kosmíru píše:

Mě jen zajímalo, jestli by jsi byla tak militantní i v případě že by ti například někdo vykradl byt. A ty jsi mi začala nadávat do bonzaku. Jses docela hystericka. To je to co mě na této diskuzi zajímá nic víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.22 00:14

@Královna Kosmíru
Tak to potom ano paní z Kosmíru, když vás to tak baví :roll:

• Citovat
  • Upravit
15332
20.3.22 00:17
@ludmilaadamkova píše:
Mě jen zajímalo, jestli by jsi byla tak militantní i v případě že by ti například někdo vykradl byt. A ty jsi mi začala nadávat do bonzaku. Jses docela hystericka. To je to co mě na této diskuzi zajímá nic víc.

To je neco jinyho.. ja tady dane neplatim a je mi fuk kdo si tady bere dávky :lol: Alena kdyz jsem platila v ČR dane tak mi to nevadilo… je to chyba systemu a ten se ovlivnuje volbami a komunální politikou.. nechápu proč chodit bonzovat jednotlivce

Příspěvek upraven 20.03.22 v 00:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.3.22 00:19
@Královna Kosmíru píše:
To je neco jinyho.. ja tady dane neplatim a je mi fuk kdo si tady bere dávky :lol:

To mi stačí. Je to přesně tak jak jsem si myslela  :palec:

• Citovat
  • Upravit
15332
20.3.22 00:20
@ludmilaadamkova píše:
To mi stačí. Je to přesně tak jak jsem si myslela :palec:

Doplnila jsem po tvem vzoru :jazyk:.. myslela jsem si ze budeš přesně takhle reagovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 00:21
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru
Tak to potom ano paní z Kosmíru, když vás to tak baví :roll:

Jo baví mě ta přízemnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.3.22 00:25
@stinga píše:
ty taky podvádíš na sociálce, že tě to tak žere?

Ne ja pracuji v Německu a to za dost velke penize, takže nemam nouzi.. dane tam platim 45% z platu to je dost si myslim.. nikdy jsem neměla žadne dávky, pouze rodičovský příspevek 8).. ale je mi fuk co kdo nosí, a je ni fuk jestli nekdo žije ze sociálních dávek.. pokud to system umožňuje a umožňuje aby to nekdo zneužíval pak je nutne to řešit jinak a komplexně.. rozhodne ne nekoho chodit udávat, je to trochu ohavny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
20.3.22 00:27
@Burj Chalifa píše:

Ale ten systém zjevně nefunguje, pokud je něco takového možné. Jsou dvě možnosti. Buď budeme platit dál a tenhle systém udržovat a totálně si rozesereme vztahy mezi sousedy v barácích, nebo vztahy v rodinách. A nebo ten systém změníme. Máme demokratickou společnost, kde je změna možná,…
Ta první možnost je celkem jednoduchá, protože proč prostě neříct, že tenhle vydrbává se systémem a tím je na tom vlastně lépe než já (já neschopný, protože se systémem vydrbat neumím…). Ta druhá možnost je těžší, protože je potřeba to celé vymyslet… A jak se říká, myšlení bolí. No. :roll:

1. Je od té paní hloupé, že se tím vůbec chlubí, že něco takového dělá.
  2. Klidně takové lidi udávejte, ale nezapomeňte na to, že tím zpřetrháte jakékoliv sociální vazby. A časem se to klidně může otočit proti vám, až vás někdo udá kvůli nějaké blbosti, která nebude založena na pravdě… A třeba se díky tomu přijde na úplně něco jiného…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
20.3.22 00:34

Ty brďo, Kosmíra se tady docela rozvášnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
20.3.22 00:37

Petře, souhlasím s tebou a dodávám, že kdybych hlásila každého, o kom vím, že něco podobného dělá, tak by mne možná moji bližní dávno pověsili. Nic to ovšem nemění na tom, že mne tohle jednání seje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat