Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 uz nebudu vubec komunikovat kdyz mi od nej neco prijde
A to si nereagovala otázkou, to chcete do Nigérie? Poštovné bude dražší než zboží…Jasně
@Liddka
@kvitk1 ja mu pak psala at se nezlobi ale ze do zahranici nic neposilam. At se nezlobi.
@vin kdyz jsem mu zadny jiny informace nedala tak by to melo byt dobry ne? Nemam si radsi zitra dojit do banky?
@Liddka píše:
@vin kdyz jsem mu zadny jiny informace nedala tak by to melo byt dobry ne? Nemam si radsi zitra dojit do banky?
Nemělo by se nic stát. Dělala jsem v bance. Ale už raději nedavej číslo úctu takto. Přeci jen hackerů je dnes dost…
@Liddka píše:
Holky potrebuju poradit jestli stim nemate nahodou zkusenost. Na Sbazar jsem si dala inzeraty a pan se mi ozval ze by ten jeden chtel koupit a psal jakoby poradne neumel cesky ale tak co rekla jsem si je to nekdo kdo se pristehoval z ciziny. No tak jsme se dohodli na castce a poslala jsem mu cislo uctu jam to ma poslat a at mi posle adresu adresa je: Jméno: Honest Ochuko Adresa: S & T armáda pokřikovat uselu
Město: Benin stát: Edo stav
PSČ: 234052 Země: NigérieNeprijde vam to divny? Nemuze to byt nejaky podvod? A muze se mi takhle dostat na ucet kdyz vi cislo uctu?
taková profláknutá věc.. pokus jsi mu neposlala info k účtu - číslo karty a pod, tak se Ti tam nedostane. Jestli jsi posala č. karty, může Ti ji nakopírovat. Blokni si platby z a do zahraničí.
@martina.se dala jsem mu „jen“ cislo uctu nic vic. A zitra si dojdu do banky.
@Liddka píše:
tak to je v klidu, s tim by se nic stát nemělo.. příště si dej majzla a vůbec na takové věci nereaguj.
@Liddka píše:
To není třeba
No nevím. Nechci kecat, ale na Facebooku jsem četla, že jim stačí jen číslo účtu.
@vernovot číslo účtu nestačí k tomu, aby Ti vybrali ucet.Co se tyče facebooku, tak ten je nebezpecnej.